E taman je nekom bitno sta ce ko...ma bjez Rainr.hajno.o vakcinama.R4IN je napisao/la: ↑13 dec 2020, 21:11Pa dobro,pitala si ,odgovorio sam ti sta mislim..
Vec si ovde u nekim navratima pisala da si imala ruzno iskostvo al nikad radi cega.. sigurno vecina zna...
Al eto nije ni bitno .. bilje dalje nastaviti..
Meni jedino sto je malo beze je sto se nesto ovde gleda kao kako ce maja reagovati kad bi citala forum.. i da se pazi da nisu iste teme kao tamo, a vecina foruma ima iste teme manje vise do vjesti.. nije to nesto samo sto je na onom forumu.. malo mi to glupo al eto..![]()
Hoću da kažem! (2020. - 2025.)
Re: Hoću da kažem!
2
1
1
1
- Heidi
- Lemon Addict

- Reactions: 27383
Ja se ne bojim zubara,ali si mi ti nesto nervozna pa mozda mi budemo ispastali za to
0
Moraš da istreniraš svoj um da bude jači od tvojih osjećanja,ili ćeš izgubiti samog sebe.
Meni najgore mi bilo lad doktorica kaze skini se do pasa, pa uzme onak hladni stetoskop..
Al nisam bio bas odavno kod doktora..
Al nisam bio bas odavno kod doktora..
0
Zadnja izmjena: R4IN, dana/u 13 dec 2020, 21:15, ukupno mijenjano 1 put.
ALPHA ET OMEGA
Aaa u hodniku ni mene ni nikoga
1
1
Moraš da istreniraš svoj um da bude jači od tvojih osjećanja,ili ćeš izgubiti samog sebe.
- pink floydd
- Prvi Valentajn foruma

- Reactions: 17029
Zar lex ne bi trebao imati umirujuće dejstvo
Jes se @Iskra navila
šta li si ti uzela
Jes se @Iskra navila
3
3
Rekla zubara se ne bojim,ali tebe da
1
1
Kad pisete s Coco i sa Stormom na tel a oni ovdje...moram.napisati ovdje da Pogledaju telefon :smaja
0
- pink floydd
- Prvi Valentajn foruma

- Reactions: 17029
Kakav je
Jesam li u sigurnim rukama?
0
Idi tamo gnjavi raffaelo kuglicu bajadericu i breskvicupink floydd je napisao/la: ↑13 dec 2020, 21:16 Zar lex ne bi trebao imati umirujuće dejstvo
Jes se @Iskra navilašta li si ti uzela
2
1
1
1