Zodijačka sehara

Horoskopi, i taj prokleti retrogradni merkur...te poneki rođendan...
smajlic
Administrator
Reactions: 48815

Re: Zodijacka sehara

Post Postao/la smajlic »

Miss Y. je napisao/la: 12 dec 2020, 10:26 Ni tata mi nije takav
Al ima oko za detalje. Uvijek je imao.

Gori od mene skoro :hehe
i moj je vaga i isti takav
zna ti iz jednog razgovora reci da li valjas ili ne :hehe
1
1 slika
Zivot se desava sada, a ravan stomak nam ne treba da ga zivimo. :sret
Miss Y.
Tersy blonde
Tersy blonde
Reactions: 21658

Post Postao/la Miss Y. »

0
Ters je ”čovjek koji je uvijek upravu, al’ drugi to ne razumiju”- A.Sidran

:missy
Fatih
PRObehar
PRObehar
Reactions: 6876

Post Postao/la Fatih »

Ja cu tebi jednom napisati horoskop. Ne'a da fuli. :uh
1
1 slika
Tokom cijelog tvog zvota, u tebi se bore dva vuka, dobar i zao. Pobijedice onaj koga vise hranis.
Miss Y.
Tersy blonde
Tersy blonde

Post Postao/la Miss Y. »

@Heidi u koju tebi pada eklipsa danasnja?

:sreca
0

Fatih
PRObehar
PRObehar

Post Postao/la Fatih »

Miss Y. je napisao/la: 14 dec 2020, 13:04 @Heidi u koju tebi pada eklipsa danasnja?

Haj', izlazi oVdaLe. :mara
1
1 slika
Tokom cijelog tvog zvota, u tebi se bore dva vuka, dobar i zao. Pobijedice onaj koga vise hranis.
Heidi
Lemon Addict
Lemon Addict
Reactions: 27305

Post Postao/la Heidi »

Miss Y. je napisao/la: 14 dec 2020, 13:04 @Heidi u koju tebi pada eklipsa danasnja?

7 :valja
1
1 slika
Heidi
Lemon Addict
Lemon Addict

Post Postao/la Heidi »

Fatih je napisao/la: 14 dec 2020, 15:52

Alo, Chuck, smanji dozivljaj sa tim samaranjem :o

I odabij od @Miss Y. dok ti ja nisam pocela citati levite :D
0
Miss Y.
Tersy blonde
Tersy blonde

Post Postao/la Miss Y. »

Heidi je napisao/la: 14 dec 2020, 17:50

Meni 1 :valja
0

Heidi
Lemon Addict
Lemon Addict

Post Postao/la Heidi »

Miss Y. je napisao/la: 14 dec 2020, 17:53
Heidi je napisao/la: 14 dec 2020, 17:50

Meni 1 :valja

I sta to sad znaci? :D
0
Fatih
PRObehar
PRObehar

Post Postao/la Fatih »

Heidi je napisao/la: 14 dec 2020, 17:52
Fatih je napisao/la: 14 dec 2020, 15:52

Alo, Chuck, smanji dozivljaj sa tim samaranjem :o

I odabij od @Miss Y. dok ti ja nisam pocela citati levite :D
Necu da spamam, pogotovo jos moderator. Ali necu da odabijem ...Ustvari, dobro si. :muhadzir OK, go on, nothing to see here!
1
1 slika
Heidi
Lemon Addict
Lemon Addict

Post Postao/la Heidi »

Eto, vidis kako mozes biti fin :oo
1
1 slika
lejlamo
Komorebi
Komorebi
Reactions: 13994

Post Postao/la lejlamo »

apropo ove velike konjukcije....
Ono što treba da znate da je PROMENA kao promena svesti ili promena ponašanja ili promena koja dolazi iz uvida - nešto za šta nam nije potrebno da čekamo 20 godina niti da jednom u x godina ove dve planete budu u Vodoliji. Hvala bogu da je tako!
Ta promena koja se vazda pogrešno interpretira i dovodi u vezu sa Vodolijom, nose je na svojim ledjima 4 znaka zadužena za promenu: Blizanci, Devica, Strelac i Ribe NON STOP!
OVER AND OVER AGAIN
Ne kao ljudi rodjeni u ovim znacima, mada svakako je njima mnogo lakše da napuste neke stare obrasce, ponašanja, uvedu promene. Ovde ih pominjem kao 4 principa promene, Informacija može da promeni uvid i percepciju (fake news momenat i real news ali i jedna knjiga menja život nekad) - to su Blizanci, Ribe su mindfullnes i sve što meditacija može da učini (a može puno), Devica je onaj dragoceni momenat kada saosećamo sa drugima, kada nas nešto dirne, kada ovladamo veštinom slušanja jer nikoga zaista ne zanima human behaviour kao Devicu, otuda je to znak samokritike pre nego osudjivanja drugih i to je ono mesto na kome se pitam "Šta nisam uradila kako treba ili gde nisam učinila dovoljno a mogla sam i sl..." gde osećamo ako ne krivicu onda stid što nismo doprineli pa se bar trudimo da ne odmognemo. A Strelac, ona vatra u kojoj sagorimo svoje prethodne identitete, uverenja i idemo dalje svesniji, a taj Strelac je osećaj da će nas svet opet prihvatiti - jer Strelac prihvata odbegle sinove pre svih! On je tu da vidi to da je neko spasio sebe OD SEBE. To je SLOBODA o kojoj priča Strelac pre slobode da putujemo ili volimo koga hoćemo. Da oslobodimo UM natrpan uverenjima, predrasudama, i besom, besom...
jer da, mnogi od nas su nekad možda bili drkadžije, možda homofobi, možda ženomrsci, i u onom pulpfiction alike "fuuuurious anger" stilu napadali koga su stizali, i da nema Strelca možda bi zauvek takvi ostali - svi mi, ali srećom, Strelac večno daje šansu da samo promenimo ploču. Da idemo dalje, da pokažemo da nam je žao zbog onoga što je bilo i drugima, ali i da se sažalimo nad sobom... jer ta snaga Strelca je ujedno i njegova najveća ranjivost koja krije beskrajnu tugu što ljudi povredjuju ljude! For god sake! Od kada su otkrili Kirona, iz mog ugla on je suvladar Strelca i taj talas saosećanja, da nećemo da se i druge povredjujemo zapravo je samo postao intenzivniji ali milion puta intenzivniji... (Kiron je otkriven 1977)
1
1 slika
smajlic
Administrator

Post Postao/la smajlic »

lejlamo je napisao/la: ...Devica je onaj dragoceni momenat kada saosećamo sa drugima, kada nas nešto dirne, kada ovladamo veštinom slušanja jer nikoga zaista ne zanima human behaviour kao Devicu, otuda je to znak samokritike pre nego osudjivanja drugih i to je ono mesto na kome se pitam "Šta nisam uradila kako treba ili gde nisam učinila dovoljno a mogla sam i sl..." gde osećamo ako ne krivicu onda stid što nismo doprineli pa se bar trudimo da ne odmognemo...
ovo sve ja all the time :missy
3
3 slika
lejlamo
Komorebi
Komorebi
Reactions: 13994

Post Postao/la lejlamo »

smajlic je napisao/la: 21 dec 2020, 10:19
lejlamo je napisao/la: ...Devica je onaj dragoceni momenat kada saosećamo sa drugima, kada nas nešto dirne, kada ovladamo veštinom slušanja jer nikoga zaista ne zanima human behaviour kao Devicu, otuda je to znak samokritike pre nego osudjivanja drugih i to je ono mesto na kome se pitam "Šta nisam uradila kako treba ili gde nisam učinila dovoljno a mogla sam i sl..." gde osećamo ako ne krivicu onda stid što nismo doprineli pa se bar trudimo da ne odmognemo...
:ok imam jednu blisku djevicu :sret
2
2 slika
smajlic
Administrator

Post Postao/la smajlic »

lejlamo je napisao/la: 21 dec 2020, 10:21
:ok imam jednu blisku djevicu :sret
:srce

najbolje bi bilo da imamo od svakog znaka ponesto al' hajd', moze i ovako :sreca
0
Miss Y.
Tersy blonde
Tersy blonde

Post Postao/la Miss Y. »

smajlic je napisao/la: 21 dec 2020, 10:19
pogresno je misljenje da su djevice najveci kritičari...ok možda Da, ali su najgori sebi samima.
oni su prvenstveno samokritični perfekcionisti pa onda to isto očekuju i od drugih....ali teško.
zato i jesu overthinkeri i analitičari br 1, al se to najvise odnosi na njih, pa tek onda ostale.
3
3 slika

smajlic
Administrator

Post Postao/la smajlic »

Miss Y. je napisao/la: 21 dec 2020, 10:24
pogresno je misljenje da su djevice najveci kritičari...ok možda Da, ali su najgori sebi samima.
oni su prvenstveno samokritični perfekcionisti pa onda to isto očekuju i od drugih....ali teško.
zato i jesu overthinkeri i analitičari br 1, al se to najvise odnosi na njih, pa tek onda ostale.
da, sami sebi smo najgori :srce
2
1 slika 1 slika
Odgovori

Natrag na “Zvjezdarnica”