prvi odnos, neki generalni utisci.
ovisi vjerovatno od sredine, ali i od bliskosti.
e ne znam onda gdje su onda svi oni koji itekako pričaju :haya
ovdje kao niko nista nikad nije cuo
ne znam u muškom društvu u kojem sam se ja nalazio zaista nije bilo nikakvih priča o tome bez obzira da li je to bio usputni ili beki koji je dugovezičan...Miss Y. je napisao/la: ↑16 dec 2020, 12:48 a kako muskarac zna da je u ozbiljnoj vezi nakon 10,15 dana ili mjesec?
suplja priča.
sve ovisi kakva se situacija napravi i koliko bliskog prijatelja ima.
naravno da nece pricati sve u detalje al svaki će prenijeti utiske barem prvog sexa, pogotovo u odredjenim godinama
suludo je misliiti da svaki sex koji ima sa djevojkom ili zenom prepricava, ali osnove utiske Da, narocito na početku.
kazem sve ovisi koliko bliskog prijatlja imas...obicno je to samo jedna najbliza osoba...nećes pricati kolegama na poslu, ili poznaniku.
svi to rade ili su nekad uradili. onaj ko nije ima problem u glavi, ili neku kočnicu u vezi sexualnosti.
umjereno, pouzdanoj osobi mi je sasvim normalno.
isto kao sto djelis i probleme u vezi, zasto ne bi djelio i te lijepe stvari.
mnogo sočnije stvari mahalamo partnera, a kao to ne? ahaaa, ma da.![]()
pa i to su detalji zar ne...radio sam to tamo ili ovamo...Max je napisao/la: ↑16 dec 2020, 13:01ne znam u muškom društvu u kojem sam se ja nalazio zaista nije bilo nikakvih priča o tome bez obzira da li je to bio usputni ili beki koji je dugovezičan...Miss Y. je napisao/la: ↑16 dec 2020, 12:48 a kako muskarac zna da je u ozbiljnoj vezi nakon 10,15 dana ili mjesec?
suplja priča.
sve ovisi kakva se situacija napravi i koliko bliskog prijatelja ima.
naravno da nece pricati sve u detalje al svaki će prenijeti utiske barem prvog sexa, pogotovo u odredjenim godinama
suludo je misliiti da svaki sex koji ima sa djevojkom ili zenom prepricava, ali osnove utiske Da, narocito na početku.
kazem sve ovisi koliko bliskog prijatlja imas...obicno je to samo jedna najbliza osoba...nećes pricati kolegama na poslu, ili poznaniku.
svi to rade ili su nekad uradili. onaj ko nije ima problem u glavi, ili neku kočnicu u vezi sexualnosti.
umjereno, pouzdanoj osobi mi je sasvim normalno.
isto kao sto djelis i probleme u vezi, zasto ne bi djelio i te lijepe stvari.
mnogo sočnije stvari mahalamo partnera, a kao to ne? ahaaa, ma da.![]()
bio sam sa tom i tom i to je to, niti je ko od nas kad pitao šta kako.... o samom aktu...
jest bilo pitanja pa kako si to izveo obzirom da su ti starci kod kuće, auto ti na servisu itd i sl...
pa dešava se jednostavno

ti si moj idol.Max je napisao/la: ↑16 dec 2020, 13:18pa dešava se jednostavno
ali muški mozak malo drugačije fercera po tom pitanju plus što smo mi kao društvo kompletno naviknuti da je to taboo tema i tome se ne govori, plus što je muški ego toliki da nema šanse da priznaš ili kažeš prijatelju da imaš neki problem sa tim... sramota, a i ide pilanje obavezno i zajebancija...
stoga šuti i sam kontaj šta kako...
to je neko nepisano pravilo među nama bilo....
pa tako je jednostavno...Miss Y. je napisao/la: ↑16 dec 2020, 13:22ti si moj idol.Max je napisao/la: ↑16 dec 2020, 13:18
pa dešava se jednostavno
ali muški mozak malo drugačije fercera po tom pitanju plus što smo mi kao društvo kompletno naviknuti da je to taboo tema i tome se ne govori, plus što je muški ego toliki da nema šanse da priznaš ili kažeš prijatelju da imaš neki problem sa tim... sramota, a i ide pilanje obavezno i zajebancija...
stoga šuti i sam kontaj šta kako...
to je neko nepisano pravilo među nama bilo....
sve si odgovorio.
![]()