Ne znam ni kada ni kako, samo sam utonula.
Probudila sam se na uobicajenom mestu, znaci nije bilo nikakvih ispada
Zato ja u bilo koje doba, dobro jutro.
Znam da delujem zbunjeno, ili da kazem izgubljeno

Ne znam ni kada ni kako, samo sam utonula.
sve nesto natakareno .. haj' ti nas spari tamo ..smajlic je napisao/la: ↑18 dec 2020, 14:55isto mislimMiss Y. je napisao/la: ↑18 dec 2020, 14:38
jako sam konkretna danima.
milion novih tema otvorenih, ljudi ne pisu, totalno je zatisje! oficiri hodaju sa sipkama i upozoravaju na sve zivo.
pravila nekakvih novih, prebacivanja postova, brisanja postova koji su u kontekstu sale.
kako neko rece vise moderatora nego forumasa, a mnogi su totalno promjenili nacin na koji pisu.
nesto se ocito promjenilo, vi znate sta?
ja ne. samo ovo nije mjesto koje je bilo. da li prolazna faza ne znam, moguce... al je u globalu to sto se primjeti iz aviona.
onaj ko zeli da bude iskren reci ce isto to. a mozda i nece, vec ce do zadrzati za sebe, pitala si me pa da ti kazem, fer je zar ne? ?
tu smo da se salimo kao i dosad sto smo i zbog cega smo se i registrovali BAS ovdje, a ne da konstantno pazimo sta pisemo, nas par koji pisu danima, ostali samo posmatraju i pisu ppove.
nekako je neugodno zadnjih dana![]()
1
znaš šta je maxo u kožnoj jakni?
1

Eto, ti mi napisi u pp sta je neugodno. Please. Ti si valjda realna.smajlic je napisao/la: ↑18 dec 2020, 14:55isto mislimMiss Y. je napisao/la: ↑18 dec 2020, 14:38
jako sam konkretna danima.
milion novih tema otvorenih, ljudi ne pisu, totalno je zatisje! oficiri hodaju sa sipkama i upozoravaju na sve zivo.
pravila nekakvih novih, prebacivanja postova, brisanja postova koji su u kontekstu sale.
kako neko rece vise moderatora nego forumasa, a mnogi su totalno promjenili nacin na koji pisu.
nesto se ocito promjenilo, vi znate sta?
ja ne. samo ovo nije mjesto koje je bilo. da li prolazna faza ne znam, moguce... al je u globalu to sto se primjeti iz aviona.
onaj ko zeli da bude iskren reci ce isto to. a mozda i nece, vec ce do zadrzati za sebe, pitala si me pa da ti kazem, fer je zar ne? ?
tu smo da se salimo kao i dosad sto smo i zbog cega smo se i registrovali BAS ovdje, a ne da konstantno pazimo sta pisemo, nas par koji pisu danima, ostali samo posmatraju i pisu ppove.
nekako je neugodno zadnjih dana![]()
@Miss Y. pricaj. Odmah
1
haj kurajberuR4IN je napisao/la: ↑18 dec 2020, 15:02 Nisam dosao ni da se svadjam i prepirem ,nit vas dozivljavam licno ni vas ni vase postove,procitam/odogovorim ono sto mi se svidja.. sto mi ne odgovara zaobidjem ne pravim galamu oko toga..
Za ovo sto kazete trolanje ,ja bi volio sve sto smatrate trolanjem da pitate pa da vam objasnim jednostavnijim putem kad vec ganjate mak na konac.. da ne bude nesporazuma..
garant opet neki merkur rekreativni
1
1
I registr se skoro u isto vrijeme
pa haj