Hoću da kažem! (2020. - 2025.)
- pink floydd
- Prvi Valentajn foruma

- Reactions: 17029
Re: Hoću da kažem!
Ako će ona biti onda ću na kraj svijeta otići
3
2
1
1
Sad se svi vracaju da vide šlic

4
4
Ters je ”čovjek koji je uvijek upravu, al’ drugi to ne razumiju”- A.Sidran

Tako pitaj pa ti objasnim fino i nema nesporazuma i svadje..Socrates je napisao/la: ↑18 dec 2020, 16:09Evo, na moj komentar o ismijavanju, ti napises ovo. Sta zelis da kazes ovim? Da ti damo pravo da ismijavas nekoga?
Uostalom, valjda je jasno da nije samo ovaj post problem. Napisano je vec nekoliko puta.
Meni si vazan kao i svaki drugi forumas, ali moraces korigirati donekle svoj nastup.
Respekt i sve, sto rekla Lejla.
Diskusija oko ovoga je zavrsena. Nadam se da smo svi naucili nesto.
To sto sam napisao je istina surova i nema tu ljutnje,al nisam napisao da bi ja nekoga dalje ismijavao,vec zajljucak.. mislim da je problem bio sto se nismo razumjeli.. al evo sad ti kazem kako je.. i slazem se sa ovim drugim...
Mene sto se tice ja sam ravrsio i sa ulaskom u diskusije bilo kakve sa drugim forumasima, posto vidim da ne ide..
0
Zadnja izmjena: R4IN, dana/u 18 dec 2020, 16:23, ukupno mijenjano 3 puta.
ALPHA ET OMEGA
Kako hodas? Ja kaputic skopcam.do zadnjeg dugmeta.
Ne znam.ni sto je oblacim, kad se presvucem cim u hospital udjem
0
Javno? Ja nisam primijetio zaista, jer bas i nisam cest gost na svim temama. Kako god, ako post (ili vise njih) i dalje stoji, molim te da ga prijavis, ili posalji PP. Zaista, vrijedjanje i ismijavanje mora stati. Zna se zaista, kada se neko sali, ali, isto tako ako postoje uvrede, to ce nam se svima na kraju obiti o glavu, kako onima koji su u to ukljuceni, moderaciji, koja ce ostavljati utisak da je to dopustivo, a na kraju svega, sve to zajedno utice na kvalitet foruma.
Zato, molim te, ako je to i sada negdje tu, volio bih da znam.
3
2
1
1
Tokom cijelog tvog zvota, u tebi se bore dva vuka, dobar i zao. Pobijedice onaj koga vise hranis.
- Russki
- prince of idiotism

- Reactions: 25361
znala sam
ja mislim da je to prakticno iako sigurno nije uvijek
2
1
Zivot se desava sada, a ravan stomak nam ne treba da ga zivimo. 
- Russki
- prince of idiotism

- Reactions: 25361
najludje od svega ja mislijo trenirka doso kuci reko da probam kad imam sta vit, hehe al valjace bgm ide zima
3
3
abysmal depths are flooded
Ma no sikiriki cak sam zaboravio bio, al me rasprava podsjeti.Fatih je napisao/la: ↑18 dec 2020, 16:17Javno? Ja nisam primijetio zaista, jer bas i nisam cest gost na svim temama. Kako god, ako post (ili vise njih) i dalje stoji, molimte da ga prijavis, ili posalji PP. Zaista, vrijednjanje i ismijavanje mora stati. Zna se zaista kada se neko sali, ali, isto tako ako postoje uvrede, to ce nam se svima na kraju obiti o glavu, kako onima koji su u to ukljuceni, moderacija, koja ce ostvljati utisak da je to dopustivo, a na kraju svega, sve to zajedno utice na kvalitet foruma.
Ev ja i ti se redovno bockamo (u smislu zezamo
1
1
Stop askin' me questions, I just wanna feel alive
Until I die!
Until I die!
Ma kakvi. Sve je OK bilo.Arslan_11 je napisao/la: ↑18 dec 2020, 16:21Ma no sikiriki cak sam zaboravio bio, al me rasprava podsjeti.Fatih je napisao/la: ↑18 dec 2020, 16:17
Javno? Ja nisam primijetio zaista, jer bas i nisam cest gost na svim temama. Kako god, ako post (ili vise njih) i dalje stoji, molimte da ga prijavis, ili posalji PP. Zaista, vrijednjanje i ismijavanje mora stati. Zna se zaista kada se neko sali, ali, isto tako ako postoje uvrede, to ce nam se svima na kraju obiti o glavu, kako onima koji su u to ukljuceni, moderacija, koja ce ostvljati utisak da je to dopustivo, a na kraju svega, sve to zajedno utice na kvalitet foruma.
Ev ja i ti se redovno bockamo (u smislu zezamo) jesmo li ikad presli granicu. Po meni nismo, osim ja za caj mozda.
![]()
1
1
Tokom cijelog tvog zvota, u tebi se bore dva vuka, dobar i zao. Pobijedice onaj koga vise hranis.
Lavovi moji dagiArslan_11 je napisao/la: ↑18 dec 2020, 16:21Ma no sikiriki cak sam zaboravio bio, al me rasprava podsjeti.Fatih je napisao/la: ↑18 dec 2020, 16:17
Javno? Ja nisam primijetio zaista, jer bas i nisam cest gost na svim temama. Kako god, ako post (ili vise njih) i dalje stoji, molimte da ga prijavis, ili posalji PP. Zaista, vrijednjanje i ismijavanje mora stati. Zna se zaista kada se neko sali, ali, isto tako ako postoje uvrede, to ce nam se svima na kraju obiti o glavu, kako onima koji su u to ukljuceni, moderacija, koja ce ostvljati utisak da je to dopustivo, a na kraju svega, sve to zajedno utice na kvalitet foruma.
Ev ja i ti se redovno bockamo (u smislu zezamo) jesmo li ikad presli granicu. Po meni nismo, osim ja za caj mozda.
![]()

2
1
1
1
Ters je ”čovjek koji je uvijek upravu, al’ drugi to ne razumiju”- A.Sidran