IMG_20201215_201200.jpg
Kolači i poslastice
Re: Kolači
6
2
4
4
Dragulj ne gubi vrijednost i kad padne u blato, a prašina ostaje prašina i kad se do neba digne
- uvijek_kontra
- Etablirani član

- Reactions: 6621
Za praznike.
Nisam uslikala kekse sa cimetom koje sam ukrasila cokoladom pa onda posula kokosom/narandzom/keksom. Ima jos dvije vrste, ne znam ime na bos. Nisam bila raspolozena uopste, a i preumorna sam.
Zamolila me i bivsa direktorka da joj spremim pecivo za praznike pa sam toliko vise vrsti napravila.
Nisam uslikala kekse sa cimetom koje sam ukrasila cokoladom pa onda posula kokosom/narandzom/keksom. Ima jos dvije vrste, ne znam ime na bos. Nisam bila raspolozena uopste, a i preumorna sam.
Zamolila me i bivsa direktorka da joj spremim pecivo za praznike pa sam toliko vise vrsti napravila.
9
8
1
1
Nemaš dopuštenje za pregledavanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.
@uvijek_kontra ne može niko s tobom, vrijednice 
Fališ
Fališ
1
1
Ters je ”čovjek koji je uvijek upravu, al’ drugi to ne razumiju”- A.Sidran

- uvijek_kontra
- Etablirani član

Hvala draga, uvijek tako ljubazna.
Tu sam ja, samo mi se ne ulazi kad sam bljak da ne pokvarim jos kome raspolozenje.
0
razumijemo se, potreban je nekad i odmoruvijek_kontra je napisao/la: ↑23 dec 2020, 14:01Hvala draga, uvijek tako ljubazna.![]()
Tu sam ja, samo mi se ne ulazi kad sam bljak da ne pokvarim jos kome raspolozenje.![]()
1
1
Ters je ”čovjek koji je uvijek upravu, al’ drugi to ne razumiju”- A.Sidran

@uvijek_kontra
uđi i kad si bljak nama si super 
Na temu, sutra mi je srednjem rođendan ako Bog da. Kontala sam da za školu mu spremim čupavce, okrugle, neko ih zove bombice. Djeca ih jako vole.
Ali sad mi prođe kroz glavu, gledam ove kolačiće od kontre, možda da im napravim ovako suhe kolačiće u nekim oblicima
Na temu, sutra mi je srednjem rođendan ako Bog da. Kontala sam da za školu mu spremim čupavce, okrugle, neko ih zove bombice. Djeca ih jako vole.
Ali sad mi prođe kroz glavu, gledam ove kolačiće od kontre, možda da im napravim ovako suhe kolačiće u nekim oblicima
4
3
1
1
Dragulj ne gubi vrijednost i kad padne u blato, a prašina ostaje prašina i kad se do neba digne
- uvijek_kontra
- Etablirani član

Tura za društvo u školi spremna
14
12
2
2
Eh, dumala sam dugo kakvu ću mu tortu i na kraju sam odlučila za najjednostavniju, kora i puding krem a na kraju šlag.
1
1
Jednostavne, kinder milk šnite
10
9
1
1
- hani_jong_un
- Pjur seks

- Reactions: 31122
- uvijek_kontra
- Etablirani član

Peceno. Sutra staubcuker dodam i da vidimo prerez.
Inace, krhka pita sa jabukama i vanili pudingom. Jela davno nekad na nekom skupu. Jabuke su seckane na miniii komadice, sa vanili secerom i cimetom. Fino ohladjeno. Fantazija.
Inace, krhka pita sa jabukama i vanili pudingom. Jela davno nekad na nekom skupu. Jabuke su seckane na miniii komadice, sa vanili secerom i cimetom. Fino ohladjeno. Fantazija.
11
8
3
3
Kako volim da zavirim na ovu temu
Ali mi poslije nikako nije dobro
Dame svaka cast
Ali mi poslije nikako nije dobro
Dame svaka cast
3
3
Moraš da istreniraš svoj um da bude jači od tvojih osjećanja,ili ćeš izgubiti samog sebe.