Zašto neke loše žene privuku najbolje muškarce: 8 osnovnih pravila zavođenja
Re: Zašto neke loše žene privuku najbolje muškarce: 8 osnovnih pravila zavođenja
Ne znam sto ovde zenske ocajno zavode? 
2
2
ALPHA ET OMEGA
- Moonlight
- Menadžerska legenda

- Reactions: 15625
Re: Zašto neke loše žene privuku najbolje muškarce: 8 osnovnih pravila zavođenja
0
Control + Alt + Delete
| Control Yourself | Alter Your Thinking | Delete Negativity |
- Maksuz svratila
- Perspektivni član

- Reactions: 704
...ne kontam kakve loše žene...
...ulovila ga je sebi, nije tebi pa crče ti od muke, daleko si ti od mirne luke...ne da mi se čitati ovu silu od nabrajalice de ovako, de ga ulovi onako...ko ga zašto bolan...
...kako vele ...žena će ti ionako uvijek naći manu, osim ako nisi baraba...onda traži dobre strane da ti stane sa strane...
...eh, te crne dobrice od frajera/djevi ...
...koji bezuvjetno voli i leti hej za ljubav ju moli....zanemario si sebe, ko god te stigne haman te ...niz cenzurisane jebade, to dobrica kad ti ispljune a očima prevrne i nije ti neki kompliment, zjenice se ne šire od dragosti kad baci pogled na te, nego što može do maksimuma da te izgustira kad ti granice testira, a to je kobno za te...
... zna da nećeš otići, iako nisi sretan, ali tjeraš sudbi inat i dalje joj služiš i ugađaš, sebe ne poštuješ jer isto tražiš da ti se da i servira, ali psst nikome ni riječ, ono se stiče i zadobija....dok uz srk kafe jednog jutra ti joj više nisi vremena vrijedan...
...a sebe i gladan i žedan....ljubav je precijenjena i prolazna prostitutka ionako...koja te pregazi... za tili čas da vidi samo kojom lakoćom zarad mira u kući popuštaš...ne postoji samo jedna persona za te..xy ih je u opticaju, ko zna s kim ćeš završiti sutra...onaj koji manje drugog treba zna da svoj plijen kako da vreba i šta, ne... i kako (ne)treba...

...eh, te crne dobrice od frajera/djevi ...
... zna da nećeš otići, iako nisi sretan, ali tjeraš sudbi inat i dalje joj služiš i ugađaš, sebe ne poštuješ jer isto tražiš da ti se da i servira, ali psst nikome ni riječ, ono se stiče i zadobija....dok uz srk kafe jednog jutra ti joj više nisi vremena vrijedan...
...a sebe i gladan i žedan....ljubav je precijenjena i prolazna prostitutka ionako...koja te pregazi... za tili čas da vidi samo kojom lakoćom zarad mira u kući popuštaš...ne postoji samo jedna persona za te..xy ih je u opticaju, ko zna s kim ćeš završiti sutra...onaj koji manje drugog treba zna da svoj plijen kako da vreba i šta, ne... i kako (ne)treba...

3
3
...kineski mačak...

OT: Pa privuku muskarce jer su zabavnije, spopntanije ... najbolji frajeri sigurno nisu dosadni streberi nego su jednako takvi - zabavni, spontani, prodorni, zavode ... znaci jednaki. Ako mislimo da su najbolji frajeri upravo takvi ... Isto tako ima ne bas zabavnih frajera ili djevojaka, manje napadnih, manje se isticu ali ne znaci da su to lose osobe, naprotiv ... sigurno su krasne osobe samo vole malo manje da se izdvajaju.
U prevodu losa zena ce privuci isto tako loseg muskarca.
U prevodu losa zena ce privuci isto tako loseg muskarca.
0
- hani_jong_un
- Pjur seks

- Reactions: 31096
na forumu. i mene bgm slabo zavodite
1
1
1811
Ovo je priručnik za žene sa malim sisama.
0
Što mene niko nijedna da privuče
0
Nijedna te ne privlaci? Uh brt, to je vec problem. Da nisi "izborni prag" pomjerio visoko?
1
1
Tokom cijelog tvog zvota, u tebi se bore dva vuka, dobar i zao. Pobijedice onaj koga vise hranis.
A sta je sa prirucnikom za zene sa malom guzom?
0
- Heidi
- Lemon Addict

- Reactions: 27201
SvaTko privuce ono sto mu treba. 
0
Gosp. Fatih, niste me shvatili. Da me one k sebi privuku.
Privlačiti, i privući nije isto
1
1
- Moonlight
- Menadžerska legenda

- Reactions: 15625
Podrinjac brt... tebi sama u naručje da se baci, ti bi se istraumirao. A to se naravno neće desiti. Žena se osvaja.
2
1
1
1
Control + Alt + Delete
Kako mislite? Ko Monte Everest??
0
@Podrinjac treba ti wingman.
Hajd napravimo deal, neke filmske fore :
Ti mi platis dnevnicu,ja odem do neke djevojke budem napadan i naporan ti dodjes,pokazes zube i ispadnes alfa
Ili da igramo na kartu karcinoma i nadjemo neku da ti bude podrska
Hajd napravimo deal, neke filmske fore :
Ti mi platis dnevnicu,ja odem do neke djevojke budem napadan i naporan ti dodjes,pokazes zube i ispadnes alfa
Ili da igramo na kartu karcinoma i nadjemo neku da ti bude podrska
3
3
U fazonu da te opalim šakom, da ispadne da sam je odbranio
0
Dobro,mozes me samo izbacit napolje,ne moras me tuci
3
3