bravoddk je napisao/la: ↑28 jul 2020, 19:37Ljudi forumaju iz razlicitih razloga. Neko je tu da diskutuje o ozbiljnim temama, razmijeni misljenja, neko radi samog druzenja i zbog introvertnosti lakse ostvaruje kontakte preko interneta, neko radi zezancije, itd..Trafalgar Law je napisao/la: ↑28 jul 2020, 19:19 Nema potrebe da neko nekome podilazi, postavlja i ispunjava uslove, ovo je samo bio osvrt na stanje foruma u globalu. Nema naročitog kvalitetnog sadržaja da bi me moglo zadržati na barem 5 tema. Naravno neka i zezancije, onako da mi suze poteku, a najviše je volim gdje ima ozbiljnih tema, da se malo raja relaksira, ne može uvijek biti linearno.
Ja sam recimo zbog zabave, zato sto po cijele dane radim plus ucim i onda dolazak na forum mi bude pauza od toga i da mi se mozak malo odmori pa se malo nasalim sa rajom i nazad za svojim poslom. Sad kako od kuce radim i nastava se prebacila online zbog pandemije, imam nesto vise vremena pa sam cesce prisutna.
Lijepo je i diskutovati o nekoj specificnoj temi, ali za kvalitetnu raspravu se treba biti prisutan i pratiti razvoj, ko ima vremena.
Uglavnom, bilo kako bilo, najbitnije je da se ne prave nikakvi klanovi i copori, skriveni i tajni dijelovi, raspodjele, tracevi po nekim grupama. To je bas onako odvratno.
Dobrodosli svi koji ste tek stigli ili se ponovo vracate ♥️
Re: Evo mene...!!
0
I say what I think, I think what I say
- hani_jong_un
- Pjur seks

- Reactions: 31198
opet cu ti pisat pitanja za kola po piku pa me ti banuj
0
1811
- hani_jong_un
- Pjur seks

proganja porukama pa si se odmah javila da pitas kako sam podnijo ban
0
1811
eeeee
zafrko si se u procjeni
sad to do mene ne dolazi...
0
pa ne znamo šta čekaš do sad
0
- hani_jong_un
- Pjur seks

imamo terhničkih issues
postuj na avatare šta želiš....
0
- hani_jong_un
- Pjur seks

Sad sam stavilamad_max_ba je napisao/la: ↑28 jul 2020, 19:52imamo terhničkih issues
postuj na avatare šta želiš....
- WhiskeyPete
- Sleepless FM

- Reactions: 10510
Lično nisam našao zadovoljstva u foumskim besjedama oko koje se svi uglavnom okupljaju iz raznoraznih pobuda.ddk je napisao/la: ↑28 jul 2020, 19:37Ljudi forumaju iz razlicitih razloga. Neko je tu da diskutuje o ozbiljnim temama, razmijeni misljenja, neko radi samog druzenja i zbog introvertnosti lakse ostvaruje kontakte preko interneta, neko radi zezancije, itd..Trafalgar Law je napisao/la: ↑28 jul 2020, 19:19 Nema potrebe da neko nekome podilazi, postavlja i ispunjava uslove, ovo je samo bio osvrt na stanje foruma u globalu. Nema naročitog kvalitetnog sadržaja da bi me moglo zadržati na barem 5 tema. Naravno neka i zezancije, onako da mi suze poteku, a najviše je volim gdje ima ozbiljnih tema, da se malo raja relaksira, ne može uvijek biti linearno.
Ja sam recimo zbog zabave, zato sto po cijele dane radim plus ucim i onda dolazak na forum mi bude pauza od toga i da mi se mozak malo odmori pa se malo nasalim sa rajom i nazad za svojim poslom. Sad kako od kuce radim i nastava se prebacila online zbog pandemije, imam nesto vise vremena pa sam cesce prisutna.
Lijepo je i diskutovati o nekoj specificnoj temi, ali za kvalitetnu raspravu se treba biti prisutan i pratiti razvoj, ko ima vremena.
Uglavnom, bilo kako bilo, najbitnije je da se ne prave nikakvi klanovi i copori, skriveni i tajni dijelovi, raspodjele, tracevi po nekim grupama. To je bas onako odvratno.
Ja sam samo umoran od površnosti, pa imam razumjevanja za one koji nisu, i shvatam zašto lljudi rade to što rade.
A glede toga da li mi imamo vremena za slobodne aktivnosti od učenja i posla, a zapravo ga kompenzujemo za boravak na forumu.
E ja jedva čekam da neko "načne" tu tematiku pa da postavimo stvari na njihovo pravo mjesto.
0
“I don't like 'em putting chemicals in the water that turn the freakin' frogs gay!”
Trafalgar Law je napisao/la: ↑28 jul 2020, 19:58Lično nisam našao zadovoljstva u foumskim besjedama oko koje se svi uglavnom okupljaju iz raznoraznih pobuda.ddk je napisao/la: ↑28 jul 2020, 19:37
Ljudi forumaju iz razlicitih razloga. Neko je tu da diskutuje o ozbiljnim temama, razmijeni misljenja, neko radi samog druzenja i zbog introvertnosti lakse ostvaruje kontakte preko interneta, neko radi zezancije, itd..
Ja sam samo umoran od površnosti, pa imam razumjevanja za one koji nisu, i shvatam zašto lljudi rade to što rade.
A glede toga da li mi imamo vremena za slobodne aktivnosti od učenja i posla, a zapravo ga kompenzujemo za boravak na forumu.
E ja jedva čekam da neko "načne" tu tematiku pa da postavimo stvari na njihovo pravo mjesto.
Obzirom na poznate stvari kojih se nerado čak.i sjećam, na.ovu temu bih imala što sta da kazem ali ne želim.
Ali...meni lično ako na temi recimo o medicini, nadjem.jednog kvalitetnog sugovornika ( tipa @ rocko) ja bih bila.prezadovoljna. sasvim.dovoljno za balans. U privatnom životu skoro da ni o čemu drugom i ne pričam, takvo mi okruženje, sta cu...Pa boravak ovdje iskoristim za upušta je ali svakako ima tema.na kojima mnogo i naučim. Recimo tema Online nastava, me uopće ne zanima lično, nemam.razloga, ali mi je jako zanimljivo da čitam iskustva ljudi po tom.pitanju.
0
Ja sam na forumima jer nemam ni facebook ni instagram. Kad sam imala to dvoje ni na kraj pameti mi forumanje nije bilo..
- hani_jong_un
- Pjur seks