Ti si ga zvala nismo mi
@grunf Nemas pojma koliko si kafa ovdje propustio
Ti si ga zvala nismo mi

I ovu moja kćerka i dan danas voli.
1
Jeste li morali stajati svako malo? Meni moji kazu da kad sam bila mala ono 1 do 3 godine taj period kad bi se negdje autom zaputili morali su bukvalno svakih 15 minuta stajati koliko sam ja kazu bila histericna, vristim, placem, udaram nogama i rukama, hocu da iz one sjedalice se istrgnem.. nesto nisam mogla.. nikako.. kazu smire me... malo napolju izvedu i onda opet isto sve nakon 15 minuta.. al sam im glavobolje zadavala
Pa nije dok je bila manja, ono svakih sat i po bi stajali.Ariel je napisao/la: ↑28 dec 2020, 22:13Jeste li morali stajati svako malo? Meni moji kazu da kad sam bila mala ono 1 do 3 godine taj period kad bi se negdje autom zaputili morali su bukvalno svakih 15 minuta stajati koliko sam ja kazu bila histericna, vristim, placem, udaram nogama i rukama, hocu da iz one sjedalice se istrgnem.. nesto nisam mogla.. nikako.. kazu smire me... malo napolju izvedu i onda opet isto sve nakon 15 minuta.. al sam im glavobolje zadavala![]()
1
Svašta sam stavljala, ali to nisam...

Ma isto, prvu godinu u ovom stanu sam izludila. Još imam vjetiljku u obliku fenjera u ćošku balkona, bijelu. Sjedu na nju i haos prave, jedva sam zid oribala. Onda sam stavila one žute kese iz granapa oko žardinjera i crvenu na lampu i nikad više nisu primirisali
1