I ovakva zima
Umjesto da zavari minus 15, ono plus 5
1

4

ljubomorna je brtSleepy Joe je napisao/la: ↑03 jan 2021, 13:02 Da ispunim obećanje od prošle sedmice (zbog oepracije zuba), no hard feelings.

De ne budi ozbiljan.pink floydd je napisao/la: ↑03 jan 2021, 10:22 Đe je @CocoMa kraljica skraćenica![]()
Čuj tpgja mislio neki plin

D.d. kk.siCocoMa je napisao/la: ↑03 jan 2021, 13:50De ne budi ozbiljan.pink floydd je napisao/la: ↑03 jan 2021, 10:22 Đe je @CocoMa kraljica skraćenica![]()
Čuj tpgja mislio neki plin
![]()
![]()
D d
To i jest najbitnije, da si odmorio, a neće forum uteći..East_side je napisao/la: ↑03 jan 2021, 13:24 Vozdra raja, sretna nova svima redom![]()
@storm sretan rođendan sa zakašnjenjem![]()
Sve najbolje svima nama, da nam ova godina bude bolja od prethodne aBd u svakom smislu.
Naravno, želim da izrazim žal zbog tragičnog događaja u Posušju. Iskreno saučešće porodicama a stradaloj omladini Mir i Milost Božija. Amin.
Razlog što me nije bilo na forumu neko vrijeme je to što sam bio s društvom van grada nekoliko dana. Telefon sam koristio samo za pozive i poruke...
Hvala lijrpo i tebi sve najbolje, od srca.East_side je napisao/la: ↑03 jan 2021, 13:24 Vozdra raja, sretna nova svima redom![]()
@storm sretan rođendan sa zakašnjenjem![]()
Sve najbolje svima nama, da nam ova godina bude bolja od prethodne aBd u svakom smislu.
Naravno, želim da izrazim žal zbog tragičnog događaja u Posušju. Iskreno saučešće porodicama a stradaloj omladini Mir i Milost Božija. Amin.
Razlog što me nije bilo na forumu neko vrijeme je to što sam bio s društvom van grada nekoliko dana. Telefon sam koristio samo za pozive i poruke...

neka joj je sa srecomSleepy Joe je napisao/la: ↑03 jan 2021, 16:12 Drugarica bi mogla dobiti posao, ide na razgovor u Srijedu abd.![]()
Kako tebi napreduje edukacija?Sleepy Joe je napisao/la: ↑03 jan 2021, 16:12 Drugarica bi mogla dobiti posao, ide na razgovor u Srijedu abd.![]()
1

Hvala na pitanju. Zauzet sam trenutno drugim stvarima, čekam da pribavim još jedan prilgođen udžbenik za powershell i onda mogu polagano krenuti sa pripremama do Marta. Više se radi od nadogradnji znanja, što mi je opet olakšavajuća oklnost.scorpio je napisao/la: ↑03 jan 2021, 16:54Kako tebi napreduje edukacija?Sleepy Joe je napisao/la: ↑03 jan 2021, 16:12 Drugarica bi mogla dobiti posao, ide na razgovor u Srijedu abd.![]()
4