lejlamo je napisao/la: ↑07 jan 2021, 11:07
čemu panika..imamo viber, tamo će nam neki drugi meha čitati prepiske, ali njega ne poznajemo, brige nas bole
I ja sam instalirao viber
3
3
Nista kao dama koja te oralno zadovoljava. Hem suti, hem pusi kurrac
Hannibal je napisao/la: ↑06 jan 2021, 19:01
a jel mozete da citat pp ove
Jedina mogučnost čitanja PP je na sljedeči način i to na baš svim forumima:
1. Mogu vam promijeniti pass, uči u vaš profil sa novim passom i tada imam dostup do svega, kao i vi.
2. Problem u takvom postupku je taj, da pass ne mogu vratiti na prijašnje stanje. Kad čete vi ulaziti iza mene, javljat če vam, da je pass nepravilni. Zapišite ga negdje i nitko van neče moči neprimijetno uči u profil.
Hannibal je napisao/la: ↑07 jan 2021, 12:33
a i ja jednom nisam mogo uc al na kratko, poslije uso sa svojom sifrom. vjerovatno skontali da mi je sifra arijel123 pa mi vratili
Eto koliko je volis, jos ne znas da nema "j" u nicku. cccccc....
1
1
Tokom cijelog tvog zvota, u tebi se bore dva vuka, dobar i zao. Pobijedice onaj koga vise hranis.
a i ja jednom nisam mogo uc al na kratko, poslije uso sa svojom sifrom. vjerovatno skontali da mi je sifra arijel123 pa mi vratili
Eto koliko je volis, jos ne znas da nema "j" u nicku. cccccc....
Meni se to cesto desava ali fakat mi sad nije jasno
0
Moraš da istreniraš svoj um da bude jači od tvojih osjećanja,ili ćeš izgubiti samog sebe.
Meni se to cesto desava ali fakat mi sad nije jasno