Naši stari su ovako jeli. I zdravi bili. Nije mi do kilaže. Ali moja nane ove varijante godinama radi. Uvjek ima nesto i za pojesti i za ponuditi.
Šta ste kuhali za ručak/večeru? (foto)
Re: Šta ste kuhali za ručak/večeru? (foto)
1
1
A sad adio 
Ma kontam.izbjegavas rafinirani šećer. Ja sam.sa umjetnih zasladjivaca prešla.na steviu.
0
Opustim se ja i razuzdam :vrti . Ali neću svaki dan. A ovako skuham vikendom da imam ja sedmicu.
1
1
A sad adio 
..danas jura junetina I domaci privac ..jučer se ubio s janjcem moj je ova četvrti s live strane..
2
1
1
1
Nemaš dopuštenje za pregledavanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.
6
4
1
1
1
1
Nemaš dopuštenje za pregledavanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.
Ko fol kao neki rizoto. U duboku tavu isjeckala1 luk, par mrkvica i poprzila malo , dodala.poleci file na kockice pa.malo dinstala, onda na to 1 čašu oprane riže, pa onda opet malo poprzis, mjesajuci, dodas začine koje volis i zalijes s toplom vodom. Kad se riže sluha, gotovo je. Ja odozgo još malo mrvljenog chilija stavim. Bude super probaj
2
1
1
1
Hocu samo bez chilijaIskra je napisao/la: ↑16 aug 2020, 17:22
Ko fol kao neki rizoto. U duboku tavu isjeckala1 luk, par mrkvica i poprzila malo , dodala.poleci file na kockice pa.malo dinstala, onda na to 1 čašu oprane riže, pa onda opet malo poprzis, mjesajuci, dodas začine koje volis i zalijes s toplom vodom. Kad se riže sluha, gotovo je. Ja odozgo još malo mrvljenog chilija stavim. Bude super probaj
blinkonce je napisao/la: ↑16 aug 2020, 17:23Hocu samo bez chilijaIskra je napisao/la: ↑16 aug 2020, 17:22
Ko fol kao neki rizoto. U duboku tavu isjeckala1 luk, par mrkvica i poprzila malo , dodala.poleci file na kockice pa.malo dinstala, onda na to 1 čašu oprane riže, pa onda opet malo poprzis, mjesajuci, dodas začine koje volis i zalijes s toplom vodom. Kad se riže sluha, gotovo je. Ja odozgo još malo mrvljenog chilija stavim. Bude super probaj![]()
I posebno sam tikvice sa susamom sako kratko prebacila na puteru
0