Gdje na more?
Re: Gdje na more?
..dodjite na Jadran sve se mislim sa nece tribat test sad kad Talijani Austrijanci i Slovenci ne budu mogli.. 
0
Kako ste ih zajebalilaga-nini je napisao/la: ↑24 jul 2020, 07:13 U najnovijem izvješću koje je danas objavilo njemačko Ministarstvo vanjskih poslova Hrvatska je sigurna destinacija i nema nikakvih ograničenja za putovanje i povratak u Njemačku.
Njemačka je najveće europsko emitivno tržište, a Nijemci su u Hrvatskoj već niz godina najbrojnija skupina gostiju. Od početka ove godine Nijemci su u našoj zemlji ostvarili više od 4 milijuna noćenja, od čega je 2,5 milijuna u prvih 20 dana srpnja.
Budući da Bavarska, iz koje dolazi trećina njemačkih gostiju, idući tjedan započinje školske praznike, očekuje se daljnji povećani dolazak Nijemaca na odmor u Hrvatsku.
U gotovo pet mjeseci, od kada je u Hrvatskoj zabilježen prvi slučaj zaraze COVIDOM 19 još nema službenih informacija da se niti jedan strani turist zarazio u komercijalnom turističkom sektoru.
Nije to naviklo na latinsko postenje.
0
..nismo stvarno imamo minimalni brojnoboljelibs obzirom na broj turista i kontakte koji su neizbježni..većina zaraženih su mladi koji naravno nece poštivat distancu nego naprotiv..kontakt..

0
Prema prvim preliminarnim rezultatima sustava eVisitor, u Hrvatskoj trenutno boravi oko 760.000 turista, najviše u Istri, na Kvarneru, Zadarskoj i Splitsko-dalmatinskoj županiji. Najviše turista je s tržišta Njemačke, Hrvatske, Slovenije, Poljske, Italije i Češke.
U kolovozu u razdoblju od 1. do 15.8. prema prvim podacima ostvareno je 1.7 milijuna dolazaka (63% lanjskog rezultata) i 12.2 milijuna noćenja (70% lanjskog rezultata). Najviše je noćenja ostvareno u Istri, na Kvarneru, Splitsko-dalmatinskoj i Zadarskoj županiji. Najviše turista je s tržišta Njemačke, Hrvatske, Slovenije, Poljske, Češke i Austrije.
U kolovozu u razdoblju od 1. do 15.8. prema prvim podacima ostvareno je 1.7 milijuna dolazaka (63% lanjskog rezultata) i 12.2 milijuna noćenja (70% lanjskog rezultata). Najviše je noćenja ostvareno u Istri, na Kvarneru, Splitsko-dalmatinskoj i Zadarskoj županiji. Najviše turista je s tržišta Njemačke, Hrvatske, Slovenije, Poljske, Češke i Austrije.
0
- Spreca
- Perspektivni član

- Reactions: 352
Na kojoj temi procitah da su neki klinci dobili po pcki zato sto su pjevali pjesmu Bosanac u Neumu
0
Rece mi drugarica da je animatorka iz hotela u kojem sam bila prosle godine presla u hotel u koji idem sad krajem augusta

A, zbilja..u ovoj situaciji- putovati, biti negdje gdje moras bjezati od ljudi , trositi novce... a, situacija s 'vragom' jos nije zavsena...
.. prodje mi godina...
.. prodje mi godina...
0
Spremaju se Nijemci ponovo znaci...
0
Tokom cijelog tvog zvota, u tebi se bore dva vuka, dobar i zao. Pobijedice onaj koga vise hranis.

1