Player (2020. - 2025.)
Re: Player
2
2
Moraš da istreniraš svoj um da bude jači od tvojih osjećanja,ili ćeš izgubiti samog sebe.
Siddharta - jedan od omiljenih bendova.
Čim mi se ukaže prilika, idem na njihov koncert u Sloveniju.
Čim mi se ukaže prilika, idem na njihov koncert u Sloveniju.
1
1
Reci hodža - Džennet il’ Džehennem?
Na kojem sam spisku?
Da polako krenem
Na kojem sam spisku?
Da polako krenem
Tata se jednu kasnu večer vratio sa terena i pokupio nas kod tete koja nas je čuvala.
Sjeli smo u auto i on je po običaju pustio muziku. Meni se svidjela stvar, sestra je pitala “je li to Bijelo Dugme?” na što je tata odgovorio “Nije ovo su Stijene”.
Ništa mi tad nije bilo jasno, jer sam stijene asocirao sa onim pored puta što bi često padalo, pogotovo u kanjonu Tijesno između Jajca i Banjaluke.
Sve u svemu, pjesma mi se svidjela, kaseta se jedno vrijeme vrtila u autu, da bi nepovratno, kao i masa mnogih, nestala. Godinama sam pjesmu našao na nekakvom piratski sprženom CD-u, ovaj put sam ja sjedio za volanom a nije da ne bih stiskao gas do kartera kada bih je slušao - iako je pjesma poručivala suprotno.
Sjeli smo u auto i on je po običaju pustio muziku. Meni se svidjela stvar, sestra je pitala “je li to Bijelo Dugme?” na što je tata odgovorio “Nije ovo su Stijene”.
Ništa mi tad nije bilo jasno, jer sam stijene asocirao sa onim pored puta što bi često padalo, pogotovo u kanjonu Tijesno između Jajca i Banjaluke.
Sve u svemu, pjesma mi se svidjela, kaseta se jedno vrijeme vrtila u autu, da bi nepovratno, kao i masa mnogih, nestala. Godinama sam pjesmu našao na nekakvom piratski sprženom CD-u, ovaj put sam ja sjedio za volanom a nije da ne bih stiskao gas do kartera kada bih je slušao - iako je pjesma poručivala suprotno.
1
1
Reci hodža - Džennet il’ Džehennem?
Na kojem sam spisku?
Da polako krenem
Na kojem sam spisku?
Da polako krenem
- medvjed23
- Administrator
- Reactions: 9471
- Kontakt: