da zasto
u DE je ne vade a meni nakas rh. rekao u bosni se moze izvadit

Nije do šampona, nije do deterdženata, nije do dehidracije, sve sam isprobala što sam našla na netu. Čak sam išla kod dermatologa samo mi rekla dehidracija kože uvalila neke losione i šampone od 30 marki koji pomogli nisu.

nisam doktorica, ali sam dermatološki pacijent

zimi je koža dosta sklonija isušivanju i njezina suhoća i češanje stvaraju pogodno tlo za kontaktni dermatitis..a hlor bi baš mogao biti štetan..Malena je napisao/la: ↑14 jan 2021, 22:41Nije do šampona, nije do deterdženata, nije do dehidracije, sve sam isprobala što sam našla na netu. Čak sam išla kod dermatologa samo mi rekla dehidracija kože uvalila neke losione i šampone od 30 marki koji pomogli nisu.
Drugi mi dr opet rekao alergija na hlor u vodi. Jedino još nisam probala ono ratno kofiranje, da donosim vodu s izvora i grijem u veš loncu pa da se kupam :face
Ne znam više šta da probam. Joj da mi je dočekati ljeto, samo ću se u Drini kupati, ništa kada.
Probaj sa kupovnom vodom jednom pa ces znati do cega je..Malena je napisao/la: ↑14 jan 2021, 22:41Nije do šampona, nije do deterdženata, nije do dehidracije, sve sam isprobala što sam našla na netu. Čak sam išla kod dermatologa samo mi rekla dehidracija kože uvalila neke losione i šampone od 30 marki koji pomogli nisu.
Drugi mi dr opet rekao alergija na hlor u vodi. Jedino još nisam probala ono ratno kofiranje, da donosim vodu s izvora i grijem u veš loncu pa da se kupam :face
Ne znam više šta da probam. Joj da mi je dočekati ljeto, samo ću se u Drini kupati, ništa kada.