Brak
Re: Brak
Ako ga ona sama ne nađe - teško da će joj od naše pomoći biti nekog hajra.zlo zlo je napisao/la: ↑16 jan 2021, 16:06 nego sve to fino ali za Saru još nismo našli ženika..tako da molim da se kandidati jave u temu![]()
neki što ne znaju što ih čeka,....da skupa otkriju čari braka....a ne koji 10 puta se ženili do sad pa više ne znaju drugo da se uvale![]()
Mlad, relativno nevin momak..barem nevin u glavi![]()
1
1
Reci hodža - Džennet il’ Džehennem?
Na kojem sam spisku?
Da polako krenem
Na kojem sam spisku?
Da polako krenem
A đe onaj mali od nekidan?Ariel je napisao/la: ↑16 jan 2021, 16:09Hajd i mene malo reklamirajzlo zlo je napisao/la: ↑16 jan 2021, 16:06 nego sve to fino ali za Saru još nismo našli ženika..tako da molim da se kandidati jave u temu![]()
neki što ne znaju što ih čeka,....da skupa otkriju čari braka....a ne koji 10 puta se ženili do sad pa više ne znaju drugo da se uvale![]()
Moreš i na pepe ako neš vako javno
0
Na kojem sam spisku?
Da polako krenem
Na kojem sam spisku?
Da polako krenem
Ima podrinjac..Ommadawn je napisao/la: ↑16 jan 2021, 17:09Ako ga ona sama ne nađe - teško da će joj od naše pomoći biti nekog hajra.zlo zlo je napisao/la: ↑16 jan 2021, 16:06 nego sve to fino ali za Saru još nismo našli ženika..tako da molim da se kandidati jave u temu![]()
1
1
ALPHA ET OMEGA
... ove tri stavke su me automatski eliminisale ... ima li neka manje zahtjevna udavaljka, da trazi ono "Daj sta das" - tu se bolje uklapam?zlo zlo je napisao/la: ↑16 jan 2021, 16:06 nego sve to fino ali za Saru još nismo našli ženika..tako da molim da se kandidati jave u temu![]()
3
2
1
1
relativno mlad al extremno razvratan
uklapas li u te okvire brate buki ?
1
1
moja cura slusa narodnjake 
Ma ni blizu, odakle ti to ... ja sam sasvim normala buraz ... samo sto nisam vise mlad a jos duze nisam nevin. Osim ozada i to mislim i ostati ...
0
Ma čim vidi kako praviš pitu i ona ostala jela - eto ih odmah staju u red.
Ljubav do srca ide preko stomaka.
2
1
1
1
Na kojem sam spisku?
Da polako krenem
Na kojem sam spisku?
Da polako krenem