Hoću da kažem! (2020. - 2025.)
Re: Hoću da kažem!
Kava kad @Iskra ustane :habibi
2
2
Nemaš dopuštenje za pregledavanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.
ja ne znam nista
tek sam se budila
i odoh za Zenicu
tek sam se budila
i odoh za Zenicu

1
1
Zivot se desava sada, a ravan stomak nam ne treba da ga zivimo. 
Ustala sam super raspolozena. Pinedjeljak a ja se zazelila bolnice. Sad se sredim , ima da gorim, i.lagano...danas cu prisustvovati seseksn sto kaze doktor
, i to je sve od obaveza nazalost.
Onda cu fino laganim korakom do ep da odnesem.neke.papire za rodjaka...nesto kontam...mozda i kratku suknju obučem, gluho bilo
Onda cu fino laganim korakom do ep da odnesem.neke.papire za rodjaka...nesto kontam...mozda i kratku suknju obučem, gluho bilo
1
1
pa daIskra je napisao/la: ↑25 jan 2021, 08:14 Ustala sam super raspolozena. Pinedjeljak a ja se zazelila bolnice. Sad se sredim , ima da gorim, i.lagano...danas cu prisustvovati seseksn sto kaze doktor, i to je sve od obaveza nazalost.
Onda cu fino laganim korakom do ep da odnesem.neke.papire za rodjaka...nesto kontam...mozda i kratku suknju obučem, gluho bilo![]()
na 0 stepeni se i nosi kratka suknja :haya
0
Kod nas je -2 i obuci cu one od 100 denasmajlic je napisao/la: ↑25 jan 2021, 08:15pa daIskra je napisao/la: ↑25 jan 2021, 08:14 Ustala sam super raspolozena. Pinedjeljak a ja se zazelila bolnice. Sad se sredim , ima da gorim, i.lagano...danas cu prisustvovati seseksn sto kaze doktor, i to je sve od obaveza nazalost.
Onda cu fino laganim korakom do ep da odnesem.neke.papire za rodjaka...nesto kontam...mozda i kratku suknju obučem, gluho bilo![]()
na 0 stepeni se i nosi kratka suknja :haya
![]()
1
1
Mozda se dokopam kakvog lifta pa opalim fotku, imposaljem Stormu a ispod cu napisati
srdo moja ne srdi se na me

srdo moja ne srdi se na me
1
1
svekrva je ozdravila, nju na kontrolu vodim
vadili joj neku tecnost iz koljena prije 10 dana
a svekar je bolje, on se nada da ce ga pustiti kuci pa da pravo s nama krene danas a mi se svi nadamo da ce ostati sto duze da se tamo odvikne od cigara i hrane
0
ne nerviraj me, te od 100 dena i helanke i farmerke
bit ce dana za suknjice
trebas djecu aBd radjati
1
1