Nešto lijepo o...

Truć, trač, bla, bla...
Iskra
PRObehar
PRObehar
Reactions: 34237

Re: Nešto lijepo o...

Post Postao/la Iskra »

Vjerovali ili ne....:hehe

@Hannibal

Vecinom mene Hani dovede u takvo stanje da bih ga namlatila, neumorno trola i bocka, i nervira me i sve ALI
Takvu narav, mogucnost prilagodbe ( nikad neces oboliti od bolesti pod sifrom F :D) , i djecije nezainteresivanost za sve sta je ozbiljno u virtualnom svijetu, nema niko kao.on. Foler je to veliki, kao cool i sve al.mene ne moze da prevari. Hani je jako brizan brat, i sin, i unuk , da znate. Glumi ludu ali jako je daleko.od toga. Ne mogu reci da je vrijedan ali sigurno gura ka svom cilju i ja se svim.srcem radujem danu kad cu ga sresti i osloviti sa "kolega".

Hvala Hani sto me nrkad dovedes do suza , od smijeha.

I znas sta

Dobro je da si se rodio.
.:tersy
9
1 slika 8 slika
R4IN
Sajber kurajber
Sajber kurajber
Reactions: 8652

Post Postao/la R4IN »

E jbg Sve sam fulio.. :D
1
1 slika
ALPHA ET OMEGA🔥
storm
Administrator
Reactions: 38080

Post Postao/la storm »

Iskra je napisao/la: 07 jan 2021, 21:43 Vjerovali ili ne....:hehe

@Hannibal

Vecinom mene Hani dovede u takvo stanje da bih ga namlatila, neumorno trola i bocka, i nervira me i sve ALI
Takvu narav, mogucnost prilagodbe ( nikad neces oboliti od bolesti pod sifrom F :D) , i djecije nezainteresivanost za sve sta je ozbiljno u virtualnom svijetu, nema niko kao.on. Foler je to veliki, kao cool i sve al.mene ne moze da prevari. Hani je jako brizan brat, i sin, i unuk , da znate. Glumi ludu ali jako je daleko.od toga. Ne mogu reci da je vrijedan ali sigurno gura ka svom cilju i ja se svim.srcem radujem danu kad cu ga sresti i osloviti sa "kolega".

I znas sta

Dobro je da si se rodio.
Vrijedan je on...malo virtualno igra za raju, ali vrijedan, cool, duhovit, i sve najbolje što se mene tiče...meni je jako drago, da sam ga i upoznao :cool
1
1 slika
Iskra
PRObehar
PRObehar

Post Postao/la Iskra »

storm je napisao/la: 07 jan 2021, 21:53

@Hannibal

I znas sta

Dobro je da si se rodio.
Vrijedan je on...malo virtualno igra za raju, ali vrijedan, cool, duhovit, i sve najbolje što se mene tiče...meni je jako drago, da sam ga i upoznao :cool

Pa sto ne napisa gospodine, nego se kacis na moj post!

@Hannibal vidi ga!
4
1 slika 3 slika
storm
Administrator

Post Postao/la storm »

Iskra je napisao/la: 07 jan 2021, 21:54

Pa sto ne napisa gospodine, nego se kacis na moj post!

@Hannibal vidi ga!
Ma nisam ja nešto od tih tekstova....ja samo da dodam :ooo
1
1 slika
R4IN
Sajber kurajber
Sajber kurajber
Reactions: 8652

Post Postao/la R4IN »

@Hannibal

I znas sta

Dobro je da si se rodio.
Kad je tako fin daj mu admina onda.. :D
2
1 slika 1 slika
ALPHA ET OMEGA🔥
storm
Administrator

Post Postao/la storm »

R4IN je napisao/la: 07 jan 2021, 21:59

Kad je tako fin daj mu admina onda.. :D
Zašto da sputavam tu lepršavost duha i vica u izričaju....
Kad diplomira i oženi se, onda ćčemo pričati :oo
2
2 slika
MunDzi
PRObehar
PRObehar
Reactions: 12982

Post Postao/la MunDzi »

Oooooooo i Hani dobio posvetu. :meha1

Moram vam priznati da sad volim piskarati zbog ova dva smajlija koje lajkam mnogo. :meha2
8
7 slika 1 slika
Dina
Queen's gambit
Queen's gambit
Reactions: 10348

Post Postao/la Dina »

@Hannibal čast mi je, i odgovornost, dijeliti peto mjesto s tobom :smoto
Sad ozbiljno.... Svaki forum treba imati barem jednog Hannija :djed
3
3 slika
Zadnja izmjena: Dina, dana/u 09 jan 2021, 23:17, ukupno mijenjano 1 put.
İnsanın en iyi yoldaşı onu seven değil, anlayan kişidir. Anlamakla başlar yolculuk.
storm
Administrator

Post Postao/la storm »

Dina je napisao/la: 09 jan 2021, 22:59 @Hannibal čast mi je, i osgovornost, dijeliti peto mjesto s tobom :smoto
Sad ozbiljno.... Svaki forum treba imati barem jednog Hannija :djed
Ma svaka kuća :D
2
1 slika 1 slika
Iskra
PRObehar
PRObehar

Post Postao/la Iskra »

Iskoristit cu ovu temu ,ponovno, za istu osobu. Jednostavno moram, a zelim da ostane zabiljezeno i da znate koga i kakvu osobu imate na forumu. Ona je isuvvise skromna i jako decentna osoba, da bi ikada isticala sebe , bilo gdje i u bilo kojem smisluu

Mojoj miloj @CocoMa

Hvala ti....

Sto si.me pazila.kao.svoje dijete, sto si uvijek , ali zaista uvijek bila tu za mene. Hvala sto sam.od tebe naucila.tako mnogo, u svemu i o svemu. Hvala.ti sto si me hrabrila i tjesila onda kad ni u sta pa.ni u sebe vise nisam .vjerovala..
Hvala ti za tvoje ispruzene ruke, za tvoje otvoreno srce, hvala sto si mi brisala.suze...a bilo ih je. Hvala ti sto si se smijala.sa mnom i radovala se mom uspjehu. Hvala sto si me naucila.napraviti hljeb...hvala ti sto sam u tebi uvijek imala ihsana...
.Hvala.za beskrajne sate koje si mi.posvetila, za salve smijeha i radosti koje si mi.priustila. Hvala.ti za razumjevanje i ppdrsku...
Hvala ti i sto.si me grdila, ukazivala.na greske ,bila realna i objektivnai kad mi se to nije svidjalo, sto.me nisi stedjela toga i sto si bila.koj kriticar onda kad je trebalo, sto.me nikad nisi gledala kroz roze naocale, sto si me.nauvila.da dva puta sagledam prije nego zabrljam...ne znam.koliko ti je to uspjelo ali...
Hvala ti sto se nikad naljutila nisi, a imala.si razloga. Hvala ti za tvoje veliko srce.
:srce

Obecavam ti, naucit cu se strpljenju. :ljubi
7
5 slika 1 slika 1 slika
Iskra
PRObehar
PRObehar

Post Postao/la Iskra »

I samo da znate...pojma nemate kakva je to dama.

Nikad ni o kom, ni o cem , nikad me nije dovela.u neugodnu situaciju pitanjem.a ne necim drugim, tako diskretna tako postena...
2
2 slika
Zadnja izmjena: Iskra, dana/u 26 jan 2021, 21:49, ukupno mijenjano 1 put.
hani_jong_un
Pjur seks
Pjur seks
Reactions: 31198

Post Postao/la hani_jong_un »

Iskra je napisao/la: 26 jan 2021, 21:40 I samo da znate...pojma nemate kakva je to dama.

Nikad ni o kom, ni o cem , nikad me nije dovela.u neugodnu situaciju pitanjem.a ne necim drugim, tako indiskretna tako postena...
indiskretna je osoba koja ne zna da cuva tajnu ☹
@CocoMa 👆
2
2 slika
1811
hani_jong_un
Pjur seks
Pjur seks
Reactions: 31198

Post Postao/la hani_jong_un »

mada ovo nije daleko od istine, sta god sam joj reko zavrsilo je na forumskim kafama i viber grupama 🤦‍♀️
3
1 slika 2 slika
1811
Iskra
PRObehar
PRObehar

Post Postao/la Iskra »

I sve vas volim, to znate....radi svih vas odrekla sam.se moderacije i na taj nacin , mozda izdala.povjerenje koje mi je @storm.ukazao, ali nisam.se htjela.ogrijesiti ni od ooga kao.moderator, a to bi se sigurno nekada desilo...kako rekoh sve vas volim...i forum.je lijpa.stvar, lijepo mjesto...ima.ljudi, divnih...ali moje srce osjeca svojima , osim habibija logicno...

@CocoMa @uvijek_kontra @Heidi @Max ....

Njih znam.od ranije a ako nastavim sve cu vas nabrojati...@smajlic @Malena @Dina @Ommadawn ...kakvi ste vi divni ljudi! Znate li to?
9
6 slika 2 slika 1 slika
Atomic
PRO behar
PRO behar
Reactions: 10796

Post Postao/la Atomic »

Nikoga licno ne znam,ali vecina vas djeluje fina raja.Los sam na sastavima,pa mi vjerujte na rijec :d
7
3 slika 4 slika
Iskra
PRObehar
PRObehar

Post Postao/la Iskra »

Hannibal je napisao/la: 26 jan 2021, 21:45
Iskra je napisao/la: 26 jan 2021, 21:40 I samo da znate...pojma nemate kakva je to dama.

Nikad ni o kom, ni o cem , nikad me nije dovela.u neugodnu situaciju pitanjem.a ne necim drugim, tako indiskretna tako postena...
indiskretna je osoba koja ne zna da cuva tajnu ☹
@CocoMa 👆
Idi sa sejtanima vallahi :D ja i tipkanje....:palm

Bezbeli je sam.otipkao indiskretna, garant sam.nekog tako.okvalifikovala.nekad :D
1
1 slika
Odgovori

Natrag na “Parlaonica”