Nešto lijepo o...

Truć, trač, bla, bla...
Heidi
Lemon Addict
Lemon Addict
Reactions: 27348

Re: Nešto lijepo o...

Post Postao/la Heidi »

Znamo bona @Iskra :ljubi redovno nas obasipas komplimentima, ne ureklo se :D

Hvala ti.
1
1 slika
CocoMa
Čupavo
Čupavo
Reactions: 17554

Post Postao/la CocoMa »

Iskra je napisao/la: 26 jan 2021, 21:38 Iskoristit cu ovu temu ,ponovno, za istu osobu. Jednostavno moram, a zelim da ostane zabiljezeno i da znate koga i kakvu osobu imate na forumu. Ona je isuvvise skromna i jako decentna osoba, da bi ikada isticala sebe , bilo gdje i u bilo kojem smisluu

Mojoj miloj @CocoMa

Hvala ti....

Sto si.me pazila.kao.svoje dijete, sto si uvijek , ali zaista uvijek bila tu za mene. Hvala sto sam.od tebe naucila.tako mnogo, u svemu i o svemu. Hvala.ti sto si me hrabrila i tjesila onda kad ni u sta pa.ni u sebe vise nisam .vjerovala..
Hvala ti za tvoje ispruzene ruke, za tvoje otvoreno srce, hvala sto si mi brisala.suze...a bilo ih je. Hvala ti sto si se smijala.sa mnom i radovala se mom uspjehu. Hvala sto si me naucila.napraviti hljeb...hvala ti sto sam u tebi uvijek imala ihsana...
.Hvala.za beskrajne sate koje si mi.posvetila, za salve smijeha i radosti koje si mi.priustila. Hvala.ti za razumjevanje i ppdrsku...
Hvala ti i sto.si me grdila, ukazivala.na greske ,bila realna i objektivnai kad mi se to nije svidjalo, sto.me nisi stedjela toga i sto si bila.koj kriticar onda kad je trebalo, sto.me nikad nisi gledala kroz roze naocale, sto si me.nauvila.da dva puta sagledam prije nego zabrljam...ne znam.koliko ti je to uspjelo ali...
Hvala ti sto se nikad naljutila nisi, a imala.si razloga. Hvala ti za tvoje veliko srce.
:srce

Obecavam ti, naucit cu se strpljenju. :ljubi
Ne znam sta da kazem, osim što si me bas dotakla do suza..ali baš.. ja sam te odmah prihvatila kao nekog svog.Bliskog..nisam pogresila sto sam te prihvatila u zagrljaj..ne kajem se jer zasluzujes i vise nego sto sam ti pružila. Rekla sam ti uvijek i ponovit ću da cu uvijek biti za tebe..bez obzira bila ja na forumu ili ne..uvjek možeš računati na mene.U svakom pogledu. Nije mi žao.Ali nimalo. Sa tobom covjek moze lako..jer si jednostavno bicd..ni malo komplikovano..a ja volim jednostavne osobe..kojima mogu reci sve..bez razmišljanja da će se naljutiti..opustenost tvoja mi je uvijek godila..i znala sam da neka moja misljenja shvatiš kao majčine savjete...

Stvarno si mi izazvala suze..hvala ti.. nisu mi one trebale večeras..😪😪

Volim te.
6
4 slika 2 slika
Socrates
PRO behar
PRO behar
Reactions: 14899

Post Postao/la Socrates »

Iskra je napisao/la: 26 jan 2021, 21:47 I sve vas volim, to znate....radi svih vas odrekla sam.se moderacije i na taj nacin , mozda izdala.povjerenje koje mi je @storm.ukazao, ali nisam.se htjela.ogrijesiti ni od ooga kao.moderator, a to bi se sigurno nekada desilo...kako rekoh sve vas volim...i forum.je lijpa.stvar, lijepo mjesto...ima.ljudi, divnih...ali moje srce osjeca svojima , osim habibija logicno...

@CocoMa @uvijek_kontra @Heidi @Max ....

Njih znam.od ranije a ako nastavim sve cu vas nabrojati...@smajlic @Malena @Dina @Ommadawn ...kakvi ste vi divni ljudi! Znate li to?
Mene nisi nabrojala. :valja
1
1 slika
Tražili smo se po prethodnim životima
Heidi
Lemon Addict
Lemon Addict

Post Postao/la Heidi »

Rasplakase me. June vas zbolo.
2
1 slika 1 slika
Malena
Etablirani član
Etablirani član
Reactions: 7871

Post Postao/la Malena »

:blabla :malagani
0
Dragulj ne gubi vrijednost i kad padne u blato, a prašina ostaje prašina i kad se do neba digne
Heidi
Lemon Addict
Lemon Addict

Post Postao/la Heidi »

E ova @Malena ide plaho na zivce. Mama je I supruga, ima zahtjevan posao I pored toga se jos skoluje, da bude sve jos zahtjevnije. Ali ona to moze. Zgodna je I elegantna, ima fin stil, kuha ko svacija majka, drzi domacinstvo pod konac. Tjrb. Zna prozborit, nasalit se, poducit. :zbunj

Podsjeca me na moju sestru.

Sta su ti mane, jadna ne bila :malagani
5
4 slika 1 slika
Malena
Etablirani član
Etablirani član
Reactions: 7871

Post Postao/la Malena »

Zamišljam te kako kolutaš očima :rola

Hvala na lijepim riječima. Imam ja mahana hejbet, al ih vješto prikrivam hihihihihi :haya
0
Dragulj ne gubi vrijednost i kad padne u blato, a prašina ostaje prašina i kad se do neba digne
Heidi
Lemon Addict
Lemon Addict

Post Postao/la Heidi »

Malena je napisao/la: 26 jan 2021, 22:51 Zamišljam te kako kolutaš očima :rola

Hvala na lijepim riječima. Imam ja mahana hejbet, al ih vješto prikrivam hihihihihi :haya
:rola

@Ariel ludacica, Strijelac sister :D

Neobicna je. Jos je malo nesigurna u sebe I svoje stavove, ali bice. Vidi se da razmislja o tome I zeli da bude bolja. To je super osobina I zabavlja kroz zivot.
Najoriginalniji je onaj ko zeli biti normalan. Go for it! Bejb :D
5
5 slika
Heidi
Lemon Addict
Lemon Addict

Post Postao/la Heidi »

@Sleepy Joe viri. Misli: Oh, Heidi, napisi nesto lijepo o meni! " :D

Joe je teska namtjortjina :D ali mi je opet drag. Sa preciznoscu se obraca svima, da ga niko ne zove I ne maltretira, nema on vremena za te besmislice, zadao se covjek u crne rupe I tamne tvari.

Ipak, mislim da je zanimljiv I pametan, zavidim mu na znanju o astronomiji. Sve sto postavi trudim se shvtiti, cak sam ostajala budna do kasno u noc I istrazivala objasnjenja za tekstove koje postavlja. Natekla ko Mickey Rourke od razmisljanja.

Novi nick me uvijek nasmije, pa I avatar, mada vjerujem da nije ni blizu onoj crkotini od Bajdena :D
7
5 slika 2 slika
hani_jong_un
Pjur seks
Pjur seks
Reactions: 31198

Post Postao/la hani_jong_un »

a nije sve ni u crnim rupama bgm
2
1 slika 1 slika
1811
Iskra
PRObehar
PRObehar
Reactions: 34237

Post Postao/la Iskra »

Socrates je napisao/la: 26 jan 2021, 22:03
Iskra je napisao/la: 26 jan 2021, 21:47 I sve vas volim, to znate....radi svih vas odrekla sam.se moderacije i na taj nacin , mozda izdala.povjerenje koje mi je @storm.ukazao, ali nisam.se htjela.ogrijesiti ni od ooga kao.moderator, a to bi se sigurno nekada desilo...kako rekoh sve vas volim...i forum.je lijpa.stvar, lijepo mjesto...ima.ljudi, divnih...ali moje srce osjeca svojima , osim habibija logicno...

@CocoMa @uvijek_kontra @Heidi @Max ....

Njih znam.od ranije a ako nastavim sve cu vas nabrojati...@smajlic @Malena @Dina @Ommadawn ...kakvi ste vi divni ljudi! Znate li to?
Mene nisi nabrojala. :valja
Ma znas sta....ko te sisa, eto...:muhadzir

:D
1
1 slika
Socrates
PRO behar
PRO behar

Bogami me sisa Emily. :opa
2
1 slika 1 slika
Socrates
PRO behar
PRO behar

I nije Emily Ratajkowski. :valja
0
Iskra
PRObehar
PRObehar

Post Postao/la Iskra »

Socrates je napisao/la: 27 jan 2021, 06:31 I nije Emily Ratajkowski. :valja
E jest se usrecila :cao :malagani
0
Heidi
Lemon Addict
Lemon Addict

Post Postao/la Heidi »

Iskra je napisao/la: 27 jan 2021, 06:31
Socrates je napisao/la: 27 jan 2021, 06:31 I nije Emily Ratajkowski. :valja
E jest se usrecila :cao :malagani
Sigurno je neka sisata.
1
1 slika
Iskra
PRObehar
PRObehar

Post Postao/la Iskra »

Heidi je napisao/la: 26 jan 2021, 22:01 Znamo bona @Iskra :ljubi redovno nas obasipas komplimentima, ne ureklo se :D

Hvala ti.

Ja vazda kazem.sta mislim....ne znam jel to bas uvijek pametno :hehe

Ali za mene kazu :Ako ne zelis cuti iskren odgovor ne postavljaj joj pitanja.

Zivot je laksi tako, briga me.
0
Iskra
PRObehar
PRObehar

Post Postao/la Iskra »

Jesam li vam ikada rekla , da poznajem jednu forumasicu...ni po cemu obicnu, vec sasvim.sasvim osobenu i posebnu.
Znam.da sam.rekla.da cu ovdje da pisem.o osobama koje nisam.poznavala.od ranije , ali..nju ne mogu izostaviti. Bila.bi to velika nepravda, a ja to ne.bih sebi oproatila.
Ona je takav realista, cvrsto na nogama, gura naprijed kad je najteze...i ne samo sebe. Ona gura naprijed njoj sve drage osobe , ne da im da padnu, da su lose...ona ima lijepu rijec za sve sto dise, bio covjek, ili neki drugi živi stvor. Njena empatija je nemjerljiva. Ona je iznimno njezna i.pazljiva. Postojana. Uvijek tu spremna da priskoci, pomogne.
Kad trebas.njeznost -tu je, kad trebas da te neko naruzi i podigne-opet je tu. Ona je moj istinski prijatelj, i ja sam za to zahvalna njoj i Bogu.

Draga @uvijek_kontra ti znas koliko te volim.
8caf53dfdff257aa5d125c92b757f007.jpg
6
5 slika 1 slika
Nemaš dopuštenje za pregledavanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.
Odgovori

Natrag na “Parlaonica”