Pa evo..
Dnevne aktivnosti..
Dnevne aktivnosti..
Svi imamo app koje bilježe dnevne aktivnosti.. pa hajmo se hvaliti brojem dnevnih koraka i gubljenjem kalorija..kad se znamo hvaliti sta jedemo, pijemo što ne bi i dnevnim aktivnostima..
Pa evo..
Pa evo..
3
3
Nemaš dopuštenje za pregledavanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.
Re: Dnevne aktivnosti..
Ne nosim telefon uvijek sa sobom,ali da se slabo krecem,to stoji.
0
Pogledaj mozda vec imaš instaliranu na tel.
Ako ne..možeš.. imaš raznih..i cool su.. lijepo je nekad vidjeti koliko se prepjesaxi i za koliko vremena..
1
1
- Heidi
- Lemon Addict

- Reactions: 27330
Ja imam sat, ali cu instalirati I App.
Kad idem u setnju ili sumu, ne nosim mobilni
Kad idem u setnju ili sumu, ne nosim mobilni
0
Sve boli,sve
Pet dana necu morati hodati
@CocoMa ,respekt ako cesto ovoliko se kreces 
Pet dana necu morati hodati
4
1
3
3
Ovo se vise nece ponoviti
2
1
1
1
- Heidi
- Lemon Addict

- Reactions: 27330
Brojac je juce pokazao 21116
Danas 14435, imam malo jos do kuce
1
1
Sta ce mi pokazati kad izadjem iz auta i popnem se na traku za trcanje ...
Ili radim vucenje - deadlifting i prikazuje mi aktivnost da nisam makao sa mjesta a mene skoro srcani opalio od napora ... :face
Ili plivanje ... ma nidje veze te aplikacije, necu da se zamaram ...
Otisao da kupim novi mobitel, kad nisam sve pobacao, i novi i stari ... uzeo i broj da imam, one zenskice nikako da ga aktiviraju, traze stari telefon da ga upare, google adresu, da neke aplikacije aktiviraju za trazenje hotela, narucivanje hrane, prikazivanje racuna ... sat i po ... na kraju mi pukao film kazem sve cu te vase aplikacije i tako pobrisati, daj mi telefon zapakuj i odem u drugu radnju kupim drugi broj telefona, dodjem kuci i krenem brisati aplikacije ...
Ili radim vucenje - deadlifting i prikazuje mi aktivnost da nisam makao sa mjesta a mene skoro srcani opalio od napora ... :face
Ili plivanje ... ma nidje veze te aplikacije, necu da se zamaram ...
Otisao da kupim novi mobitel, kad nisam sve pobacao, i novi i stari ... uzeo i broj da imam, one zenskice nikako da ga aktiviraju, traze stari telefon da ga upare, google adresu, da neke aplikacije aktiviraju za trazenje hotela, narucivanje hrane, prikazivanje racuna ... sat i po ... na kraju mi pukao film kazem sve cu te vase aplikacije i tako pobrisati, daj mi telefon zapakuj i odem u drugu radnju kupim drugi broj telefona, dodjem kuci i krenem brisati aplikacije ...
1
1
Danas, solidno... Može i bolje, alii gore
0
İnsanın en iyi yoldaşı onu seven değil, anlayan kişidir. Anlamakla başlar yolculuk.