Krokodil u tasni....
Re: Krokodil u tasni....
radostan dan je napisao/la: ↑11 feb 2021, 20:06jel sam se samo ja trznuo da je pored diora "kragujevka" ili neki bokser?
0
- radostan dan
- Etablirani član

- Reactions: 6994
ona crna šnala ili kako se to zove za kosu, pored diora...kragujevka je ručna bomba iz 2 sv.rata, a bokser je metalni...nešto za samoodbranu, da ne objašnjavam sad.CocoMa je napisao/la: ↑11 feb 2021, 20:59radostan dan je napisao/la: ↑11 feb 2021, 20:06
jel sam se samo ja trznuo da je pored diora "kragujevka" ili neki bokser?a sta je to?
![]()
![]()
1
1
- WhiskeyPete
- Sleepless FM

- Reactions: 10628
Nevjerovatno, čitava trafika u tašni.
Ja u svojoj malo torbi od aparata nosim Knjigu, bilježnicu, grafitnu, hemijsku, dezifenkcioni sprej.
Ja u svojoj malo torbi od aparata nosim Knjigu, bilježnicu, grafitnu, hemijsku, dezifenkcioni sprej.
1
1
“I don't like 'em putting chemicals in the water that turn the freakin' frogs gay!”
A da sanala..ja ne znam drugaciji naziv.radostan dan je napisao/la: ↑11 feb 2021, 21:14ona crna šnala ili kako se to zove za kosu, pored diora...kragujevka je ručna bomba iz 2 sv.rata, a bokser je metalni...nešto za samoodbranu, da ne objašnjavam sad.![]()
U autu imam sprej za samoobranu..
Za sada ga još nikad nisam upotrijebiti.. i nadam se i da neću nikad.
0
Ja sam imala suzavac jedno vrijeme, ali samo kod kuće, nisam ga nikad nosila van.
Da mi je zatrebao, bez mnogo razmišljanja bih ga koristila.
Da mi je zatrebao, bez mnogo razmišljanja bih ga koristila.
0
- Dita Brodski
- Novi behar

- Reactions: 85
Svidjela mi se nedavno jedna tašna, samo je dosta manja od mojih uobičajenih.
Nisam mogla odliti da je ne kupim, samo je drama nastala kada sam vidjela da pola stvari koje inače nosim neće u nju moći stati.
Sada se navikavam da nosim pola sadržaja manje od uobičajenog:
- novčanik,
- mobitel privatni,
- mobitel poslovni,
- ključevi od stana, ureda i automobila,
- vlažne i suhe maramice,
- zdravstvena knjižica,
- dva lijeka,
- dva suplementa,
- pastile za grlo,
- naočale za čitanje,
- rezervna maska.
Nisam mogla odliti da je ne kupim, samo je drama nastala kada sam vidjela da pola stvari koje inače nosim neće u nju moći stati.
Sada se navikavam da nosim pola sadržaja manje od uobičajenog:
- novčanik,
- mobitel privatni,
- mobitel poslovni,
- ključevi od stana, ureda i automobila,
- vlažne i suhe maramice,
- zdravstvena knjižica,
- dva lijeka,
- dva suplementa,
- pastile za grlo,
- naočale za čitanje,
- rezervna maska.
0
Pitam zato, jer nije baš ni jednostavan za upotrebu, ako se nije prethodno rukovalo...
Čini se smiješno, ali mnogi očekuju da ide kao deo spray, a ustvari je poprilično uzak mlaz... I lako se promasi u panici, i ako se nije nikad koristio.
Obavezno probati nekad.
0
Meni rekoše da je kod nas to ilegalno
Zato nosim čaku :ha
2
2
İnsanın en iyi yoldaşı onu seven değil, anlayan kişidir. Anlamakla başlar yolculuk.
Ne znaš šta je čakija?
Džepni nožić, u mom slučaju onaj švicarski, sa raznim dodacima...
A ako si gledala u domaćim filmovima kada se u kafani potuku ili shvate da ih žena vara, e onaj nožić što potegnu u tom trenutku... to je čaka
1
1
İnsanın en iyi yoldaşı onu seven değil, anlayan kişidir. Anlamakla başlar yolculuk.
Pa.sta ces s tim, ono je nista
1
1
Moj ima nož, nožić, makazice, šarafciger, otvarač konzervi... ma praktičan je samo tako
1
1
Pa ne ubijam ljude s tim :ha
2
2
A to ne znam. Nisam nikad ni pokušala.storm je napisao/la: ↑12 feb 2021, 17:37Pitam zato, jer nije baš ni jednostavan za upotrebu, ako se nije prethodno rukovalo...
Čini se smiješno, ali mnogi očekuju da ide kao deo spray, a ustvari je poprilično uzak mlaz... I lako se promasi u panici, i ako se nije nikad koristio.
Obavezno probati nekad.
Totalni amater što se tiče spreja, ali dobro udaram nogom
2
1
1
1