Vizita
Re: Vizita
Sefova zena i njegova kcerka imaju koronu. Zena mu je bila bas lose, zavrsila u bolnici na kisiku. Sad je kuci ali i ona i kcerka idu svaki dan u bolnicu na neke inekcije. I kcerka mu je bila lose, ali nije srecom morala na kisik. Cura, 22 godine
4
3
1
1
Kazu da zene obolijevaju manje od muskaraca ali da oporavak traje duze. Kod tvoje suoruge nista?
0
Prije dvije sedmice sam bila skoro pa ista kao na početku... da ne povjeruješ :faceIskra je napisao/la: ↑03 mar 2021, 19:36Upravo to...pricam.danas s pacijentom, prelezao koronu...kazeDina je napisao/la: ↑03 mar 2021, 19:34 @Iskra
Mali je, hvala Bogu, dobro...
Mada, i on je imao neku grlobolju, pa me bilo prepalo, taman kad se i meni pogoršalo stanje, zato sam pomislila da smo opet negdje zakačili...
Ali, prošlo ga je, hvala Bogu...
Ja sam zamalo otišla doktoru, da imam bolju komunikaciju s porodičnom, i otišla bih...
Ne mogu više ni privatno, potrošila sam minimalno hiljadu za preglede, nalaze i doktore privatno, a imam osiguranje, koja glupost!
Korona je čudna, sad si ok, sad si loše... I nikada ne znaš kakav ćeš osvanuti?!
Ne vjeruje ti niko, što je najgore, da ni nakon tri mjeseca nisam ona stara![]()
Doktorice nisam isti kao prije.
Kako tacno?
Kaze ne zna, isto ko da su mu "baterije" napola.
![]()
a sretnem komšinicu, ma kaže corona je samo na televizoru :smaja
Bolje sam, zadnjih par dana, hvala Bogu, laknulo mi je, da ne idem opet dr...
3
3
İnsanın en iyi yoldaşı onu seven değil, anlayan kişidir. Anlamakla başlar yolculuk.
Nista, nije se nikad ni pozalila poslije.
2
2
Stop askin' me questions, I just wanna feel alive
Until I die!
Until I die!
i moja mama kaze da jos nikad nije vratila snagu koju je imala prije korone
tri mjeseca poslije...
tri mjeseca poslije...
5
2
3
3
Zivot se desava sada, a ravan stomak nam ne treba da ga zivimo. 
babo se ne zali hB
ide da radi iako ne mora ali eto...
1
1
Zivot se desava sada, a ravan stomak nam ne treba da ga zivimo. 
Samo.nek.se.ne forisra, polako.
Nije tema.za toga ali...evo.ja se svadjam, ovi moji hoce bastu a ja ne dam, za sta ce im, a stari, samo se.iscrpljuju, kaze dede mi hocemo.a ja vicem
Zvat cu tatu Boga mi! Pa.cete vidjeti.
3
3
Sad kako citam, pravi opis. Baterija kao da je na pola.
2
2
Stop askin' me questions, I just wanna feel alive
Until I die!
Until I die!
- pink floydd
- Prvi Valentajn foruma

- Reactions: 17029
Vidi iskra...ti znaš kao i ostali ovde da sam ja poznat da pravim presedane u svemu. Korona me samo učinila jačim
Nalaze sam radio 2-3 sedmice poslije i eno ih stoje zalijepljeni u hodniku doma zdravlja da ljudi mogu uporediti svoje nalaze sa odličnim.
Ozbiljno, da kucnem u drvo nikakvih posljedica nisam imao. Čak i dok sam bio zaražen nisam imao nikakvih problema ni simptoma.
3
2
1
1
- Moonlight
- Menadžerska legenda

- Reactions: 15652
Hvala @Iskra što pitaš. Ne znam iskreno. Iscrpljena sam. Rame me cesto boli, probada u prsima, izmedju pilećki... Nekad budem extra nekad nemam snage ustati.
Najgore mi je slusati ljude oko mene. Jedni govore test ti je neg, vidi ti sta ti je, ispitaj. Drugi govore to ti je.
Veceras nam u radnju udje doktorica iz Opšte. Opisujem joj, kaže tipicno za koronu. Rekoh imam 2 neg testa. Kaze to su lazno negativni. Nama su umirali ljudi sa negativnim testom
Najgore mi je slusati ljude oko mene. Jedni govore test ti je neg, vidi ti sta ti je, ispitaj. Drugi govore to ti je.
Veceras nam u radnju udje doktorica iz Opšte. Opisujem joj, kaže tipicno za koronu. Rekoh imam 2 neg testa. Kaze to su lazno negativni. Nama su umirali ljudi sa negativnim testom
2
2
Control + Alt + Delete
| Control Yourself | Alter Your Thinking | Delete Negativity |
| Control Yourself | Alter Your Thinking | Delete Negativity |
@Moonlight nisam stručnjak, ali preboljela sam koronu. Ako ti je cifra iznad 23 prilikom mjerenja, ti se vodiš negativna. Odnosno nisi zarazna za okolinu, ali si još uvjek bolesna. Tako su bar meni pojasnili. Ja sam nakon 9 dana imala 26. Koliko je tebi na testu?Moonlight je napisao/la: ↑03 mar 2021, 21:35 Hvala @Iskra što pitaš. Ne znam iskreno. Iscrpljena sam. Rame me cesto boli, probada u prsima, izmedju pilećki... Nekad budem extra nekad nemam snage ustati.
Ja sam imala 31,34 kad je bila brojka, onda su negativnom odnosno ozdravljenom me “ proglasili”.
1
1
A sad adio 
Dinči
Pazi se. “Bildaj” imunitet. Nema druge.
0
A sad adio 
Hvala ti
Ne znam više šta da mislim, samo se nadam da će biti dobro, aBd!
1
1
İnsanın en iyi yoldaşı onu seven değil, anlayan kişidir. Anlamakla başlar yolculuk.