Hoću da kažem! (2020. - 2025.)
Re: Hoću da kažem!
Kod mene je prvenstveno glavno rijesiti koje cu povrce imati kada pravim neko jelo. Meso tek dolazi na kraju.
I mogu reci da otkako ga manje jedem (mada nikad nisam bio neki veliki mesozder), nemam problema sa stomakom, sa probavom...
I mogu reci da otkako ga manje jedem (mada nikad nisam bio neki veliki mesozder), nemam problema sa stomakom, sa probavom...
1
1
Reci hodža - Džennet il’ Džehennem?
Na kojem sam spisku?
Da polako krenem
Na kojem sam spisku?
Da polako krenem
sad ce me @pink floydd staviti na onu bezobraznu temu 
0
Zivot se desava sada, a ravan stomak nam ne treba da ga zivimo. 
to je super
mene cudi kako nemam problema s probavom posto ne jedem fakat ni voce ni povrce nesto puno
stavim u svako jelo svacega, narezem sto sitnije
ali to uopste nije puno
0
@smajlic samo da te na 300 post 
i kidam do nekad neke nove mafije
i kidam do nekad neke nove mafije
3
1
1
1
1
1
You know who is coming for you, you've always known.
Ti si haman kao i moja mama. Samo si malo ekstremniji slucaj
Kod mene je povrce glavno i poslije dorucka i poslije rucka obavezno mora neka vocka biti. Znaci svako voce jedem, osim lubenice i dinje.
A slatkisi i kolaci su mi znali da propadnu. Eh jedino pojedem tamnu cokoladu ujutro uz kafu ili neki kolac.
Pa eto kad paket Napolitanki sa cokoladnim preljevom kod mene bude dvije sedmice, ako ne i vise.
Zena ih ne voli, dijete ih ne smije i to pakovanje ostane meni.
1
1
Na kojem sam spisku?
Da polako krenem
Na kojem sam spisku?
Da polako krenem
hvalaaaa
nemoj toliko cekati
svracaj cesce
0
dat cu ti adresu za slatkiseOmmadawn je napisao/la: ↑04 mar 2021, 18:53Ti si haman kao i moja mama. Samo si malo ekstremniji slucaj
Kod mene je povrce glavno i poslije dorucka i poslije rucka obavezno mora neka vocka biti. Znaci svako voce jedem, osim lubenice i dinje.
A slatkisi i kolaci su mi znali da propadnu. Eh jedino pojedem tamnu cokoladu ujutro uz kafu ili neki kolac.
Pa eto kad paket Napolitanki sa cokoladnim preljevom kod mene bude dvije sedmice, ako ne i vise.
Zena ih ne voli, dijete ih ne smije i to pakovanje ostane meni.
0
Imam jednog prijatelja. Dusa od covjeka, obiljezio "dane lavova", bio tu kad je bilo najgore, ruku na rame spusti - znas da je iskrena, da je srdacna.
Ali lik ubi temama.
Volim muziku, istoriju, jela, tehniku, staru mehaniku, filozofiju, zivotna pitanja, psihologiju - ali kad on o tome krene, nikada da stane. Lik monolog drzi. Do rijeci ne mozes doci. Znaci on kad me nazove telefonom, to je razgovor 2 i po sata.
Neku vecer zvao - ja zauzet. Ne mogu odgovoriti i posaljem mu poruku da cu ga nazvati kad stignem.
Posla poruku, stari mu bio tesko bolestan. Sjebo sam se fakat. Ali znam da kad ga nazovem, najmanje ce mi pricati o starom a najvise kako bi trebalo zivjeti.
A sta cu, prijatelj mi je, volim ga ko brata. Kad je dijete dobio i ja je stavio u krilo i tepam joj, ona se smjeska ono bas, pogledam njega a njemu suze samo niz lice liju. "Sta ti je bolan" a on "Nikome se nije tako obradovala kao tebi. Dijete najbolje osjeti neciju ljubav".
Ali lik ubi temama.
Volim muziku, istoriju, jela, tehniku, staru mehaniku, filozofiju, zivotna pitanja, psihologiju - ali kad on o tome krene, nikada da stane. Lik monolog drzi. Do rijeci ne mozes doci. Znaci on kad me nazove telefonom, to je razgovor 2 i po sata.
Neku vecer zvao - ja zauzet. Ne mogu odgovoriti i posaljem mu poruku da cu ga nazvati kad stignem.
Posla poruku, stari mu bio tesko bolestan. Sjebo sam se fakat. Ali znam da kad ga nazovem, najmanje ce mi pricati o starom a najvise kako bi trebalo zivjeti.
A sta cu, prijatelj mi je, volim ga ko brata. Kad je dijete dobio i ja je stavio u krilo i tepam joj, ona se smjeska ono bas, pogledam njega a njemu suze samo niz lice liju. "Sta ti je bolan" a on "Nikome se nije tako obradovala kao tebi. Dijete najbolje osjeti neciju ljubav".
2
2
Na kojem sam spisku?
Da polako krenem
Na kojem sam spisku?
Da polako krenem
Upozori nas ako je sta malo "hot"
3
3
Na kojem sam spisku?
Da polako krenem
Na kojem sam spisku?
Da polako krenem
- pink floydd
- Prvi Valentajn foruma

- Reactions: 17029
mozes nesto i za sebe zadrzati
da ne budem uvijek najgora
0
Tebi meso, njemu kosti.
1
1
Na kojem sam spisku?
Da polako krenem
Na kojem sam spisku?
Da polako krenem
- WhiskeyPete
- Sleepless FM

- Reactions: 9922
Bošnjaci debili, daj im da se naguraju u kafić, kao da ga fukareština nikada nije vidjela.
1
1
“I don't like 'em putting chemicals in the water that turn the freakin' frogs gay!”
Njima samo daj da ispijaju kafe.Sleepy Joe je napisao/la: ↑04 mar 2021, 21:10 Bošnjaci debili, daj im da se naguraju u kafić, kao da ga fukareština nikada nije vidjela.
0