Neću ba, ja to zbog iskre
Šta si se zakolutala
još 5

Neću ba, ja to zbog iskre
ako zelis fakat mozesPodrinjac je napisao/la: ↑08 mar 2021, 22:09Dopisivali smo se mi i prije. Čak smo izlazili dvaput. Jedino da ti šaljem skrinšutove danasnjeg razgovora. Al bi bilo puno slika. Pa necu da opterecujem.smajlic je napisao/la: ↑08 mar 2021, 21:59
niko ti se ne podsmjehuje
pogotovo ne na ovom forumu gdje haman sve o svakome znamo
ali nam daj nesto konkretno
vjerujem da ti je to previse ali daj nam taj danasnji razgovor s tom curom
nemas sta izgubiti kad si nam vec sve rekao de i to
mozemo ti reci sta da iduci put uradis, kazes...

A što ga provali, svaka čast, svoj si insan, traži šta ti odgovara....Ariel je napisao/la: ↑08 mar 2021, 22:03 Ovaj momka s kojim sam zadnjim izlazila je imao 39 godina (nemojte mi za godine govorit, meni je do 40 ok, kao i mojim roditeljima).. onaj sto nije htio da kaze kako se preziva... uglavnom 2 puta smo izasli, oba puta na veceru, prvo vecer ko sto sam i pricala super bilo, drugi put odmah mi poceo pricati kako ja "puno pricam" -.-... stalno sebe hvalio (i previse), patronizirajuce se prema meni ponasao, stalno kroz pricu neke savjete davao... kazem ne pusim i ne zelim nikad da probam, on meni to ti je bezveze sto ne pusis -.-... i da rekao da su kucanski poslovi zenski poslovi
i da kad sam ga odbila i rekla ne zelim vise da pricam ni izlazim sa njim poceo mi pricati zato tebe niko nece, zato ces ostati sama i zato si usamljena...
1

1
zvala bih te da se vratis zbog tih 6 postova

Budem kad tako nesto ne upali tuzna bas, isplacem se, ali opet mi bude drago sto ne pristajem na sve, doci ce onaj pravi jednomDina je napisao/la: ↑08 mar 2021, 22:07Uhhh, neka si ga otkačila... probala si, vidjela da ne valja iAriel je napisao/la: ↑08 mar 2021, 22:03 Ovaj momka s kojim sam zadnjim izlazila je imao 39 godina (nemojte mi za godine govorit, meni je do 40 ok, kao i mojim roditeljima).. onaj sto nije htio da kaze kako se preziva... uglavnom 2 puta smo izasli, oba puta na veceru, prvo vecer ko sto sam i pricala super bilo, drugi put odmah mi poceo pricati kako ja "puno pricam" -.-... stalno sebe hvalio (i previse), patronizirajuce se prema meni ponasao, stalno kroz pricu neke savjete davao... kazem ne pusim i ne zelim nikad da probam, on meni to ti je bezveze sto ne pusis -.-... i da rekao da su kucanski poslovi zenski poslovi
i da kad sam ga odbila i rekla ne zelim vise da pricam ni izlazim sa njim poceo mi pricati zato tebe niko nece, zato ces ostati sama i zato si usamljena...
Ne treba biti očajan i totalno nulirati kriterije![]()
1
Hajd i to. A i meni oduzima vrijeme, dok cenzurisem ime, dok postavim slike itd...

Budem kad tako nesto ne upali tuzna bas, isplacem se, ali opet mi bude drago sto ne pristajem na sve, doci ce onaj pravi jednom

Mani se online upoznavanja. Ako vec zelis neka prodje neki odredjen period prije nego pristanes.
ma nema veze