Europa liga 2020/2021
- pink floydd
- Prvi Valentajn foruma

- Reactions: 17029
- East_side
- Etablirani član

- Reactions: 3738
Re: Europa liga 2020/2021
@storm udahni duboko prijatelju, smiri se... To je samo sport
1
1
Nikada ne gasi svoje svjetlo samo zbog toga što nekima ide u oči.
Arsenal - Olympiacos 0:1 (3:2)
Dinamo - Tottenham 3:0 (3:2)
Molde - Granada 2:1 (2:3)
Shakhtar Donetsk - Roma 1:2 (1:5)
Dinamo - Tottenham 3:0 (3:2)
Molde - Granada 2:1 (2:3)
Shakhtar Donetsk - Roma 1:2 (1:5)
0
Tražili smo se po prethodnim životima
- East_side
- Etablirani član

- Reactions: 3738
Senzacija, nema sta.
A Socratesu necu da pristajem na muku. Znam kako se sad osjeca...
A Socratesu necu da pristajem na muku. Znam kako se sad osjeca...
0
Nikada ne gasi svoje svjetlo samo zbog toga što nekima ide u oči.
Koliko je do Mourinha i njegovih taktika koje su svi pročitali toliko je i do igrača... baš su previše griješili i davali loptu Dinamu. I Arteta ga je taktički uništio u nedjelju iako je Arsenal djelovao izgubljeno zadnjih 20 minuta.
0
Ma nema tu sta puno da se prica. Ovakve utakmice uglavnom ne odlucuju senzacionalni golovi, oni su posljedica.
Utakmicu odlucuje ko ima veca muda na terenu. Mourinho je samo ponekad sposoban to usaditi igracima. A nije da nema kvalitet. Utakmicu je trebao rijesiti u prvih 15 minuta. Jedan gol, i Dinamo vise ne bi imao volje. Al' za taj jedan gol trebaju muda. Mi ih danas nismo imali. Da smo i dali gol na kraju produzetaka, meni samom bi bilo krivo sto smo prosli.
Nismo zasluzili.
Utakmicu odlucuje ko ima veca muda na terenu. Mourinho je samo ponekad sposoban to usaditi igracima. A nije da nema kvalitet. Utakmicu je trebao rijesiti u prvih 15 minuta. Jedan gol, i Dinamo vise ne bi imao volje. Al' za taj jedan gol trebaju muda. Mi ih danas nismo imali. Da smo i dali gol na kraju produzetaka, meni samom bi bilo krivo sto smo prosli.
Nismo zasluzili.
0
Izbaksuzir'o @Username eto sta je bilo. 
0
- Russki
- prince of idiotism

- Reactions: 25327
jedva čekam da vidim koga će murinjo okrivit za poraz...
0
abysmal depths are flooded
Počeo sam gledati tekmu sa željom, da se ne obrukaju....
ali ovo što je uslijedilo
Osvetilo se spursima, lako ćemo....zavarala je sve prva tekma, posjed lopte, dinamova katastrofa i impresioniranost.
I dalje je Tottenham bolja momčad koliko hoćeš, ali teški kiks...
A kad su shvatili da dinamo može, kasno je bilo...
Ja ne razumijem Mourinha, premier liga je gotovo pa izgubljena za neki viđeniji rezultat, imaš 2-0 iz prve, što i nije baš nešto previše....brzi gol i eto ih, drugi obično visi u zraku. Ono što sam pisao za prvu, odjednom su iz duela počeli izlaziti modri kao pobjednici....stajali blizu i čvrsto.
Postaviti igru bez Ndombelea, koji je ubio dinamo prvu tekmu je suludo.
Ali nešto se i modre pitalo....Oršić je bog večeras....kakvi pogotci, prvi i treći
mada je i drugi tajming i zakucavanje za priče...
Livaković...momak na golu, zbog kojeg je dinamo glatko sve odbio....sad će se tek isplatiti...Petković stijena, ma svi su dali 150%
Dovoljno ako kažem, najveći uspjeh dinama u povijesti....zanemarimo sad kup pobjednika velesajamskih gradova osvojen 1967, iako je tu bilo tada kreme nogometa....juventus, eintracht, pa u finalu leeds united.
Ludilo
ali ovo što je uslijedilo
Osvetilo se spursima, lako ćemo....zavarala je sve prva tekma, posjed lopte, dinamova katastrofa i impresioniranost.
I dalje je Tottenham bolja momčad koliko hoćeš, ali teški kiks...
A kad su shvatili da dinamo može, kasno je bilo...
Ja ne razumijem Mourinha, premier liga je gotovo pa izgubljena za neki viđeniji rezultat, imaš 2-0 iz prve, što i nije baš nešto previše....brzi gol i eto ih, drugi obično visi u zraku. Ono što sam pisao za prvu, odjednom su iz duela počeli izlaziti modri kao pobjednici....stajali blizu i čvrsto.
Postaviti igru bez Ndombelea, koji je ubio dinamo prvu tekmu je suludo.
Ali nešto se i modre pitalo....Oršić je bog večeras....kakvi pogotci, prvi i treći
Livaković...momak na golu, zbog kojeg je dinamo glatko sve odbio....sad će se tek isplatiti...Petković stijena, ma svi su dali 150%
Dovoljno ako kažem, najveći uspjeh dinama u povijesti....zanemarimo sad kup pobjednika velesajamskih gradova osvojen 1967, iako je tu bilo tada kreme nogometa....juventus, eintracht, pa u finalu leeds united.
Ludilo
0
U sljedecem kolu cemo svi navijati za Dinamo. Od ostalih, ostali samo blentavi klubovi. 
1
1
I da, i to nam se osvetilo. Poveli 2:0 u Londonu, i klasican Mourinho.
Dosta nam. E pa nije bilo dosta. Ljudi danas izasli na teren i nisu imali sta izgubiti. Tad igras najbolje.
Treba nam novi trener. Ovo se ne oprasta. Najvjerovatnije slijedi i prodaja Kane-a. Treba ovo sve ispocetka.
Dosta nam. E pa nije bilo dosta. Ljudi danas izasli na teren i nisu imali sta izgubiti. Tad igras najbolje.
Treba nam novi trener. Ovo se ne oprasta. Najvjerovatnije slijedi i prodaja Kane-a. Treba ovo sve ispocetka.
0
Rangers gube kod kuce, i glavni igrac im dobio crveni.
United poveo u Milanu.
United poveo u Milanu.
0
Indirektno je ipak okrivio igrače sa ovim izjavama...mada je jasno, da se nisu igrači sami poslali na teren, ali mora nešto reći.Socrates je napisao/la: ↑18 mar 2021, 22:21 I da, i to nam se osvetilo. Poveli 2:0 u Londonu, i klasican Mourinho.
Prva je tekma zavarala sve...realno i mene. I sad bih isto napisao, kao nakon prve...očajno je ono bilo. Rezultatski niti ne, koliko stavom na terenu.
Susret je po završetku komentirao trener Tottenhama Jose Mourinho koji je odgovarao na pitanja novinara bez da je dao uvod u taj dio presice. Pojasnio je i zašto odmah na prvom pitanju.
"Ne znam jeste li imali priliku gledati moj intervju nakon utakmice, mislim da mogu samo ponoviti što sam rekao. Ako ste ga gledali, ne moram ponavljati. Ako moram ponavljati, mogu ponovno iskoristiti iste riječi. Ako ste ga slušali prije, ne mogu reći ništa novo", rekao je Mourinho i okrenuo se pitanjima.
Je li vas Dinamo iznenadio?
Vjerujem da nismo iznenađeni od Dinama jer smo prije utakmice znali da moramo igrati na pobjedu i izbjeći misli o tome da je remi ili minimalni poraz uredu. Rekao sam im da igraju na pobjedu. Čak i na poluvremenu sam im rekao da ne vjeruju u to što je sada 0:0. Moji igrači nisu bili iznenađeni. Dinamov stav je bio ispravan. Bilu su motivirani i željni, htjeli su dokazati da imaju talent i kvalitetu. To mogu samo nazvati profesionalizmom jer za mene profesionalizam počinje u stavu. To je ono što je bitno, nakon toga više ili manje talenta radi razliku, ali stav nikad ne smije biti upitan.
Što kažete na Oršića?
Vjerujte ili nemojte vjerovati, ali moji igrači su gledali, gledali i gledali Oršićeve akcije iz cijele karijere. Pripremali smo se uz videe kvaliteta svih igrača Dinama. Gol koji je Oršić zabio... sve takve ranije smo vidjeli igrači i ja, mogu samo reći da sam ranije vidio i drugi i treći gol. Dao sam igračima sve informacije o Oršiću i samo to mogu reći. Čestitke njemu na sjajnoj večeri.
Brine li vas što igrači nisu slušali vaše ideje?
Naravno da me brine što me igrači ne slušaju. Puno radimo i trudimo se osigurati im najbolje uvjete, naravno da me to brine. Moja pozicija trenera je ona koja mi brani da izađem pred kamere i da ulazim u dubinu s analizom ovakvih stvari, nadam se da to razumijete, ali vjerujem da svi moramo prihvatiti svaku kritiku koju dobijemo nakon ovog.
1
1