Play of the day
- East_side
- Etablirani član

- Reactions: 3738
Re: Play of the day
Imam jednu simpaticnu pricu vezanu za ovu pjesmu. Ovu pjesmu sam jako volio nekad, nevezano za Dinamo jer je onako lozacka, adrenalinska, tinejdzerska...
Svirali Pipsi u Domu mladih, tamo nekad 2000., 01... ne sjecam se vise. Odsvirali sve pjesme a ovu nisu
I ja nalozim dvojicu drugova s kojima sam bio na koncertu, "hajmo poceti skandirati "Dinamo, Dinamo...!!!" znat ce sta im je radit
I tako i bi. Mi pocesmo, pridruzi nam se pritom jos dvojica, trojica... desetorica... da bi se na kraju cijelim Domom Mladih orilo "Dinamo, Dinamo, Dinamo..."
I naravno, na kraju su odsvirali i tu pjesmu.
3
3
Nikada ne gasi svoje svjetlo samo zbog toga što nekima ide u oči.
A vjeruj da su svuda nalijetali na toEast_side je napisao/la: ↑18 mar 2021, 22:57Imam jednu simpaticnu pricu vezanu za ovu pjesmu. Ovu pjesmu sam jako volio nekad, nevezano za Dinamo jer je onako lozacka, adrenalinska, tinejdzerska...
Svirali Pipsi u Domu mladih, tamo nekad 2000., 01... ne sjecam se vise. Odsvirali sve pjesme a ovu nisu
I ja nalozim dvojicu drugova s kojima sam bio na koncertu, "hajmo poceti skandirati "Dinamo, Dinamo...!!!" znat ce sta im je radit![]()
I tako i bi. Mi pocesmo, pridruzi nam se pritom jos dvojica, trojica... desetorica... da bi se na kraju cijelim Domom Mladih orilo "Dinamo, Dinamo, Dinamo..."![]()
I naravno, na kraju su odsvirali i tu pjesmu.![]()
Pjesma je navijački top, to kažu svi, i najzesci rivali... Čak su ih u Splitu i Rijeci uvijek nagovarali, ali nisu htjeli nikad van zagreba to odsvirati, a kasnije ni u zagrebu više... Riper je čak izjavio, da je snimljena za svrhu borbe povratka imena dinamo, i da više ne vidi smisla da se izvodi...
Kažeš da je to bilo oko 2000 godine, mislim da ste jednu od zadnjih izvedbi vidjeli
1
1
Imam i ja pričuEast_side je napisao/la: ↑18 mar 2021, 22:57Imam jednu simpaticnu pricu vezanu za ovu pjesmu. Ovu pjesmu sam jako volio nekad, nevezano za Dinamo jer je onako lozacka, adrenalinska, tinejdzerska...
I ja nalozim dvojicu drugova s kojima sam bio na koncertu, "hajmo poceti skandirati "Dinamo, Dinamo...!!!" znat ce sta im je radit![]()
I tako i bi. Mi pocesmo, pridruzi nam se pritom jos dvojica, trojica... desetorica... da bi se na kraju cijelim Domom Mladih orilo "Dinamo, Dinamo, Dinamo..."![]()
I naravno, na kraju su odsvirali i tu pjesmu.![]()
Jedan prijatelj slavio rođendan u lokalnom klubu, a na zidu piše Hajduk i Dinamo dva su kluba bratska, živjela Hrvatska.
Pojelo se, popilo, gitaru sviraju svi što znaju.
Pola navijača Hajduka, pola Dinama.
Otpijevali Hajdukove pjesme, onda ja uzo gitaru i počnem ovo svirat, svi smo pjevali zajedno- nezaboravno...nema rivalstva
2
2
0
Love like you'll never be hurt
Sing like there's nobody listening
And live like it's heaven on earth
Sing like there's nobody listening
And live like it's heaven on earth
1
1
İnsanın en iyi yoldaşı onu seven değil, anlayan kişidir. Anlamakla başlar yolculuk.