Kako bih ja okaraktetizirao ovu temu da nisam sebe podvrgnuo disciplini politicke korektnosti?
Bolje da ne znas.
Nekome vjerovatno jeste, jer zavisi sve šta je kome zabavno.Ommadawn je napisao/la: ↑11 mar 2021, 21:11Razlika je jer je Pepe zabavan.ina je napisao/la: ↑09 mar 2021, 14:52 A sad nešto kontam..
Koja je ključna razlika između Fazlinovica matorog perverznjaka (na stranu to što ipak mislim da je Mustafa bio odličan glumac u nekim drugim ulogama) i napaljenog rođaka mu Pepeta..
Malo drugačije zapakovanog humora?![]()
Hajde Grunfovic, požuri.. dok čekam odgovor..
Fazlinović nije.
Nećešina je napisao/la: ↑12 mar 2021, 09:48Nekome vjerovatno jeste, jer zavisi sve šta je kome zabavno.
I Peponja je toliko duhovit da maci u svakoj epizodi brkovi sami otpadaju od smijeha. Žensko možda i treba da bude samo lepo (si vidio da Penelope gotov i nema uopšte usta) I da na svaku njegovu riječ ostane bez daha. Bile to i gluposti. Jedva čeka da ga sretne... uopšte se ne otima, ošamućena je njegovim mirisom i stalno bi ga njuškala. Peponja je doista fantastičan zavodnik. Slika muškosti i snage, uzajamne ljubavi, strasti i poštovanja..
Gledajući i sa pozitivnije strane neko bi mogao zaključiti i sledeće: Ne budi kao Pepe, maca će se otimati i pobjeći..
Neko treći: Pepe je junak
Meni lično nisu zabavni ni jedan ni drugi.. A jesu malo smiješni..
Možda ću završiti u ludnici i umrijeti zbunjena![]()
![]()
Ne znam da li će sve postati prihvatljivo.. Neke stvari ne trebaju biti prihvaćene kako nam se serviraju, i s posljedicama koje cjelokupno mogu donijeti ili čak i naštetiti..Nice try je napisao/la: ↑20 mar 2021, 09:09Nećešina je napisao/la: ↑12 mar 2021, 09:48
Nekome vjerovatno jeste, jer zavisi sve šta je kome zabavno.
I Peponja je toliko duhovit da maci u svakoj epizodi brkovi sami otpadaju od smijeha. Žensko možda i treba da bude samo lepo (si vidio da Penelope gotov i nema uopšte usta) I da na svaku njegovu riječ ostane bez daha. Bile to i gluposti. Jedva čeka da ga sretne... uopšte se ne otima, ošamućena je njegovim mirisom i stalno bi ga njuškala. Peponja je doista fantastičan zavodnik. Slika muškosti i snage, uzajamne ljubavi, strasti i poštovanja..
Gledajući i sa pozitivnije strane neko bi mogao zaključiti i sledeće: Ne budi kao Pepe, maca će se otimati i pobjeći..
Neko treći: Pepe je junak
Meni lično nisu zabavni ni jedan ni drugi.. A jesu malo smiješni..
Možda ću završiti u ludnici i umrijeti zbunjena![]()
![]()
![]()
Sve će postati prihvatljivo svima, kako? još ne razumijem, neutralno i nećemo morati razmišljati da li nam se nešto sviđa ili ne i da li je prihvatljivo.
Neko bi rekao da nećemo imati svoje mišljenje, ali to će samo izgledati tako.

1