Hmmm, ja ne bih, na tvom mjestu, ako je tako...
Vizita
Re: Vizita
1
1
İnsanın en iyi yoldaşı onu seven değil, anlayan kişidir. Anlamakla başlar yolculuk.
max se javio
kaze da je supruga bolje hB
kaze da je supruga bolje hB
8
7
1
1
Zivot se desava sada, a ravan stomak nam ne treba da ga zivimo. 
@Iskra da li bi htjela ovo prrvesti na Bosanski 
4
3
1
1
Dragulj ne gubi vrijednost i kad padne u blato, a prašina ostaje prašina i kad se do neba digne
@Malena pa jesu li ti rekli da imaš upalu pluća?
0
İnsanın en iyi yoldaşı onu seven değil, anlayan kişidir. Anlamakla başlar yolculuk.
@Dina da, rekli su mi s lijeve strane.
3
3
Dragulj ne gubi vrijednost i kad padne u blato, a prašina ostaje prašina i kad se do neba digne
Moram ih pohvaliti, baš su ti detaljno očitali snimak
Biće to dobro, aBd
A @Iskra me počinje malo brinuti, cijeli dan se ne javlja
0
3
3
Juce on onako nije los, zena mu super. Danas obratno.
Kod.moje trudnice jutros tata hospitalizovan, hipoksija...na kisiku je, radu se dodatna dijagnostika posto je kronicni bolesnik. Nadamo se najboljem.Inshallah, ona shrvana.
2
2
Ja sam jutros hvala Bogu bolje, manje kašljem.
Svima želim što bolji oporavak.
Na žalost dva mrni draga čovjeka danas su preselili na bolji svijet. Iako su imali godina, ipak bili su ljudi vrijedni spomena.
Da im dragi Allah dž.š. podari lijepi Džennet, a porodici sabur
Na žalost dva mrni draga čovjeka danas su preselili na bolji svijet. Iako su imali godina, ipak bili su ljudi vrijedni spomena.
Da im dragi Allah dž.š. podari lijepi Džennet, a porodici sabur
6
1
4
1
4
1
Amin.Malena je napisao/la: ↑20 mar 2021, 12:28 Ja sam jutros hvala Bogu bolje, manje kašljem.
Da im dragi Allah dž.š. podari lijepi Džennet, a porodici sabur![]()
0
Slusaj 'vamo sto bi kazao.profa
Zove me prijateljica i kaze mama u nana joj pozitivne, na srecu dobro su zasad. Pitam.jek se ona testirala, jeste. I?
Ona ima jako visoku razinu antitijela.
Prebolovala koronu na nogama. Malo smo analizirale i ona se sjeca prije.mjesec i po da ju je tijekom vikenda oba dana malo glava boljela. I to je to.
Nekakav je nezvanican podatak.da je razuma antitijela.srazmjerna jacini simptoma , sto u njenom slucaju nikako nije tacno.
Sta hocu reci?
Cuvajte se, jer PRAVILA.NEMA.
Zove me prijateljica i kaze mama u nana joj pozitivne, na srecu dobro su zasad. Pitam.jek se ona testirala, jeste. I?
Ona ima jako visoku razinu antitijela.
Prebolovala koronu na nogama. Malo smo analizirale i ona se sjeca prije.mjesec i po da ju je tijekom vikenda oba dana malo glava boljela. I to je to.
Nekakav je nezvanican podatak.da je razuma antitijela.srazmjerna jacini simptoma , sto u njenom slucaju nikako nije tacno.
Sta hocu reci?
Cuvajte se, jer PRAVILA.NEMA.
0

3