A đe ćete ljetos, crni kukavci?
Re: A đe ćete ljetos, crni kukavci?
samo obrati paznju na odnose kubikaža vode versus statika terase.
0
- Russki
- prince of idiotism

- Reactions: 25263
I dan danas rupa stoji pored kuće...
3
3
abysmal depths are flooded
:ha
2
2
Nemaš dopuštenje za pregledavanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.
I say what I think, I think what I say
imamo mi onaj manji a u planu smo kupiti veliki. tacnije ja sam u planu. kao sto storm rece, koliko je bitan bazen, isto toliko je bitna pumpa, filter i tablete s hlorom. nije nikakav problem kad vodis racuna da imas kristalno cistu vodu. U suprotnom imas zabokrecinu.
1
1
meni su mačke 3 probušile...dmr je napisao/la: ↑24 mar 2021, 09:12imamo mi onaj manji a u planu smo kupiti veliki. tacnije ja sam u planu. kao sto storm rece, koliko je bitan bazen, isto toliko je bitna pumpa, filter i tablete s hlorom. nije nikakav problem kad vodis racuna da imas kristalno cistu vodu. U suprotnom imas zabokrecinu.
neš više....
0
ne mogu one vece, kod njih je bas jaka cerada. samo se moras cuvati @Arslan_11 i njegovog vintanjaMax je napisao/la: ↑24 mar 2021, 09:13meni su mačke 3 probušile...dmr je napisao/la: ↑24 mar 2021, 09:12
imamo mi onaj manji a u planu smo kupiti veliki. tacnije ja sam u planu. kao sto storm rece, koliko je bitan bazen, isto toliko je bitna pumpa, filter i tablete s hlorom. nije nikakav problem kad vodis racuna da imas kristalno cistu vodu. U suprotnom imas zabokrecinu.
neš više....
3
3
a jarane mogu..., nake zajebane kod mene u starog mi u komšiluku hrane ih nekim nukleranim otpadom jbt...
3
1
2
2
mozda provedem ovdje godisnji. Planina, bazen, rostilj. Vidjet cu da uvedem net i tv. I malo veci bazen
3
3
Stop askin' me questions, I just wanna feel alive
Until I die!
Until I die!
- lejlamo
- Komorebi

- Reactions: 13993
malo planina, malo neretva i trebižat, malo jadran. nadam se.
3
3
meni od ovog mjesta sa videa treba 15tak minuta do Neretve, blizu je i Boracko i Glavaticevo. Svakako cu i do jadrana skoknut pa kako god.
1
1
Until I die!
Until I die!
- lejlamo
- Komorebi

- Reactions: 13993
izgleda baš super...onda ti je i prenj tu....jesi li pronašao neke fine staze i bogaze? ima li kakva preporuka?
1
1
a pa nije bas i blizu.
1
1
Until I die!
Until I die!
Moji hoce onaj okrugli, precnik preko 6 metara. Kazu da dodje pumpa sa filterom a taj hlor ima valjda u obiju, penniju da se kupidmr je napisao/la: ↑24 mar 2021, 09:12imamo mi onaj manji a u planu smo kupiti veliki. tacnije ja sam u planu. kao sto storm rece, koliko je bitan bazen, isto toliko je bitna pumpa, filter i tablete s hlorom. nije nikakav problem kad vodis racuna da imas kristalno cistu vodu. U suprotnom imas zabokrecinu.
1
1
da to je to, pješčani filter, pumpa da radi non stop, tablete hlora u plutaču i no sikirikiAriel je napisao/la: ↑24 mar 2021, 10:34Moji hoce onaj okrugli, precnik preko 6 metara. Kazu da dodje pumpa sa filterom a taj hlor ima valjda u obiju, penniju da se kupidmr je napisao/la: ↑24 mar 2021, 09:12
0