Dina je napisao/la: ↑24 mar 2021, 10:17
@lejlamo nema te na spisku
vidjela sam da ste se prijavili, ali mene nema od četvrtka naveče. mogla bih ja uletjeti kratko, ali sam u prošloj vidjela da ja ne znam tako igrati.
možda kad bi mi uloga bila neka krejzi
vama želim dobru zabavu
naiđoh neki dan na spisak sa gomilom nekih uloga koje se koriste u mafiji
ja bih uključila i novinara i ogledalo i manijaka i samuraja
Razumijem te, ja sam iz istih razloga prosli put odustala...
Hahhh, nisam ni znala za te uloge
Šta radi ogledalo, pitam se
0
İnsanın en iyi yoldaşı onu seven değil, anlayan kişidir. Anlamakla başlar yolculuk.
vidjela sam da ste se prijavili, ali mene nema od četvrtka naveče. mogla bih ja uletjeti kratko, ali sam u prošloj vidjela da ja ne znam tako igrati.
vama želim dobru zabavu
imal đe kakve ušteljice u tim ulogama
Učiteljica dijeli neopravdane za neaktivnost, 6 neopravdanih isključenje....tj. konopac
Dina je napisao/la: ↑24 mar 2021, 10:17
@lejlamo nema te na spisku
vama želim dobru zabavu
daj nam taj spisak
s opisima naravno
0
Zivot se desava sada, a ravan stomak nam ne treba da ga zivimo.
vama želim dobru zabavu
Dina je napisao/la: ↑24 mar 2021, 10:34
Ogledalo
Probudi se posljednji i pokazuje na bilo kojeg igrača. Ako su te noći pucali u zrcalo (bez obzira na to tko je i koliko hitaca ispalio), tada metak "prepušta" igraču kojeg je zrcalo odabralo. Ako zrcalo nije napadnuto ili ga je liječnik izliječio, zrcalo nije opasno za igrača na kojeg pokazuje. Kao i ostale aktivne uloge, zrcalo može blokirati i ljubavnica. U tom slučaju zrcalo neće moći preusmjeriti kako bi odražavalo udar. Ogledalo pobjeđuje ako ostane sam s ulogom pucanja.
Dina je napisao/la: ↑24 mar 2021, 10:34
Ogledalo
Probudi se posljednji i pokazuje na bilo kojeg igrača. Ako su te noći pucali u zrcalo (bez obzira na to tko je i koliko hitaca ispalio), tada metak "prepušta" igraču kojeg je zrcalo odabralo. Ako zrcalo nije napadnuto ili ga je liječnik izliječio, zrcalo nije opasno za igrača na kojeg pokazuje. Kao i ostale aktivne uloge, zrcalo može blokirati i ljubavnica. U tom slučaju zrcalo neće moći preusmjeriti kako bi odražavalo udar. Ogledalo pobjeđuje ako ostane sam s ulogom pucanja.