1. pink floydd
2. Username
3. toxic
4. Socrates
5. dmr
6. Mrachni
7. Iskra
8. storm
9. vjesticanametli
10. Arslan
11. Dina
12. Miss Y.
Uloge :
Kum - Allain Ducesse - mafijas - kad ga inspektor provjeri kazem mu da je civil;
Zavodnica - Anne Pic - mafijas - bira svaku noc nekoga od civila koji nece imati moc tu noc, ako je ima; znaci ako je slucajno potrefila doktora on ne moze nikoga zastititi;
Romeo - Romeo Gagmaire - zaljubljeni mafijas - ima svoju Juliju medju civilima i zna za nju ali ona ne zna da je njegova Julija; ako je ubiju mafijasi bit ce i on ubijen, ako je objese civili bit ce i on objesen; ako objese njega civili ona nece umrijeti;
Novinar - Martin Berasetegui - civil - svaku noc kaze dva imena i narator mu samo javi da li su u istom timu; znaci ne moze znati jesu li mafijasi ili civili vec da li su skupa;
Julia - Julia Caminada - zaljubljeni civil - ima svog Romea medju mafijasima ali toga nije svjesna; ako je ubiju mafijasi ubit ce i svog Romea; ako je objese isto;
JAG - Yannick Alleno - civil koji ima tri moci, doktora, inspektora i ubice koje moze iskoristiti kad zeli po navedenom rasporedu;
Doktor - Thomas Keller
Inspektor - Joel Robuscon
Kamikaza - Gordon Ramsay
Dupli glasac - Paco Perrez
Civil - Jordi Cruz
Civil - Heinz Dickmann
Ovo su malo izmijenjena imena svjetski poznatih kuhara. Morala sam promijeniti jer sta ja znam hoce li me ko tuziti.
Namucila sam se dok sam ih pisala.
3