Hoću da kažem! (2020. - 2025.)
Re: Hoću da kažem!
jutro 
2
2
Love like you'll never be hurt
Sing like there's nobody listening
And live like it's heaven on earth
- uvijek_kontra
- Etablirani član

- Reactions: 6621
- uvijek_kontra
- Etablirani član

- Reactions: 6621
Cemu slutis.
Ja odo na pregled gdje ce me mozda zbost iglom ko zna koliko puta pa.. gore od ovog ne mere nikako.
Ja odo na pregled gdje ce me mozda zbost iglom ko zna koliko puta pa.. gore od ovog ne mere nikako.
2
1
1
1
Zadnja izmjena: uvijek_kontra, dana/u 29 mar 2021, 08:24, ukupno mijenjano 1 put.
ne zayebaji
2
2
Love like you'll never be hurt
Malo sam pod dojmom, da će još stisnuti lockdown... što iglomuvijek_kontra je napisao/la: ↑29 mar 2021, 08:23 Cemu slutis.![]()
Ja odo na pregled gdje ce me mozda zbost iglom ko zna koliko puta pa.. gore od ovog ne mere nikako.![]()
1
1
ti sise prvi počeo pozdravljati sa nama piplsisama i piplsisojama
djes
1
1
vidio sam te brt al ti se niam smio javiti. Reko ako se javim, mogu odmah i na ovih par sati sna zaboraviti.
1
1
Stop askin' me questions, I just wanna feel alive
Until I die!
Until I die!
@dmr imas ovaj novi stari film Zack Snyder's Justice League. 4 sata Gal Gadot. 
1
1
Stop askin' me questions, I just wanna feel alive
Until I die!
Until I die!
Stanje je pod kontrolom opkoljeni smo
joj jučer sam imao situvaciju sam taku....
Nešta sam sa autom išao završavat i u komšiluku kako prolazim, lik ispred mene izlazi sa parkinga (BTW vidim da ne zna đe će) i ja onako usporim, stade frajer, stanem i ja nekih 5 mtr iza njega, lik hop u rikverc, i krenu, ja u momentu na svirenu, ništa lik i dalje u rikverc, ja u rikverc i krenem lagano al ne vidim iza sebe (blizu je dječiji park meni već kosa dignuta na glavi hoćel mi kakvo dijete izletit..) i ja stanem, sve vrijeme trubim al frajer ni mukajit, malo me kucnu, smota lijevo i pred svoju garažu. Izađem ja iz auta i do njega, otvoim mu suvozačeva vrata i verbalno ga napadnem, završim i zalupim mu vratima... Okrenem se i do svog auta, kad eto ti lika za mnom, kome ja lupam vrata i krenu da me davi... Roletne pale na oči, sljedeće čeka se se sjećam lik je na podu, moje lijevo koljeno na njegovim grudima a moja lijeva ruka ga davi...
Čojk je i veći od mene za glavu i teži od mene barem 30 kg...
12
10
2
2
I say what I think, I think what I say
go Maxo go 
3
2
1
1
Ters je ”čovjek koji je uvijek upravu, al’ drugi to ne razumiju”- A.Sidran