Ostavljam ti poruku... (2020. - 2025.)
Re: Ostavljam ti poruku...
Kazu, kad tako dodju teski dani, momenti i situacije teske, i u dusi zavlada tegoba i nemas snage ista reci, niti ista sto posjedujes daje utjehu, ni zadovoljstvo ni razlog za srecu. Tada kazu, vidis ko je ko u tvom.zivotu, sabiras i oduzimas, shvatis sta je i ko je vazan, podvlacis crtu i skupis snagu za zivjeti dalje...a ja, sam uvijek znala.sta je moj rezultat ispod crte podvucene, teske situacije u vremena tek su meni bila podsjetnik na to, nikad sumnja ili preispitivanje, nikad se nisam vracala da provjeravam...moj rezultat je tacan.
I kazu, sa svih strana A STA AKO, ...zaista, sta ako? Koje ako? Nema.ako!
I.kazu, NE PRICAJ TO, ne govori, ljudi su takvi, iskoristit ce, promijenit ce se...
Da. Znam..to obicno tako biva ali ako utihnem to onda nisam ja. To onda znaci da moj rrzuktat nije tacan, aja znam.da jeste. Ispod moje crte samo ti, samo mi.
I.kazu, NE PRICAJ TO, ne govori, ljudi su takvi, iskoristit ce, promijenit ce se...
Da. Znam..to obicno tako biva ali ako utihnem to onda nisam ja. To onda znaci da moj rrzuktat nije tacan, aja znam.da jeste. Ispod moje crte samo ti, samo mi.
4
3
1
1
Nemaš dopuštenje za pregledavanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.
Iskra je napisao/la: ↑02 apr 2021, 06:08 Kazu, kad tako dodju teski dani, momenti i situacije teske, i u dusi zavlada tegoba i nemas snage ista reci, niti ista sto posjedujes daje utjehu, ni zadovoljstvo ni razlog za srecu. Tada kazu, vidis ko je ko u tvom.zivotu, sabiras i oduzimas, shvatis sta je i ko je vazan, podvlacis crtu i skupis snagu za zivjeti dalje...a ja, sam uvijek znala.sta je moj rezultat ispod crte podvucene, teske situacije u vremena tek su meni bila podsjetnik na to, nikad sumnja ili preispitivanje, nikad se nisam vracala da provjeravam...moj rezultat je tacan.
hand-i-hand.jpg
0
storm je napisao/la: ↑02 apr 2021, 07:44Iskra je napisao/la: ↑02 apr 2021, 06:08 Kazu, kad tako dodju teski dani, momenti i situacije teske, i u dusi zavlada tegoba i nemas snage ista reci, niti ista sto posjedujes daje utjehu, ni zadovoljstvo ni razlog za srecu. Tada kazu, vidis ko je ko u tvom.zivotu, sabiras i oduzimas, shvatis sta je i ko je vazan, podvlacis crtu i skupis snagu za zivjeti dalje...a ja, sam uvijek znala.sta je moj rezultat ispod crte podvucene, teske situacije u vremena tek su meni bila podsjetnik na to, nikad sumnja ili preispitivanje, nikad se nisam vracala da provjeravam...moj rezultat je tacan.
hand-i-hand.jpg![]()
Nesto ti to.previse jednako kuca, trebalo jr malo artitmije na ovakvu poruku bolan
2
2
- uvijek_kontra
- Etablirani član

- Reactions: 6621
Jaoo kad Ariel jednom obogati sa ovim figurama..
meni je ovo presatko i jako ozbijan hobi. Svaka cast, malecka. 
0
dusa ti zakuhati
4
3
1
1
Love like you'll never be hurt
Sing like there's nobody listening
And live like it's heaven on earth
Sing like there's nobody listening
And live like it's heaven on earth
Kako god okrenes ja sam ti lijek , za obje.
I ne.preskakuje vec treperi
1
1
Vazduh trepti kao da nebo gori....
2
2
I say what I think, I think what I say
@uvijek_kontra sve nesto hocu da te pitam:
Ko ti ono pokloni cvijece
Da ne dolazim uzalud tamo,ako nemam sansi
Ko ti ono pokloni cvijece
Da ne dolazim uzalud tamo,ako nemam sansi
3
3
@stormaga kod mene leže i prva desetka, da vidimo tebe 
4
4
Dragulj ne gubi vrijednost i kad padne u blato, a prašina ostaje prašina i kad se do neba digne
@Malena cestitam, jako se radujem tvojoj 10!
A za ostalo?
Ti si zena za 10.

A za ostalo?
Ti si zena za 10.
1
1