Koliko ja znam, do sad je to spadalo u sferu prekršajnog zakona...neka novčana kazna, i hajd' ćao...
Sad hoće u kazneno prebaciti...
Koliko ja znam, do sad je to spadalo u sferu prekršajnog zakona...neka novčana kazna, i hajd' ćao...
To i mene zanima....u tekstu se ne navode izuzeci u tom smjeru. Nešto sumnjam, da neće neki amandman proturiti u tu svrhu, inače će im opet šatore razapeti i plinskim bocama mahati
2

1
Sviđa mi se ovakav "odgovor"Sleepy Joe je napisao/la: ↑07 apr 2021, 12:32 Ovo mi je extra, duže vrijeme pratim lika.... Ima još jedan iz italije, tačnije Napulja, koji preko nacističkih signala crta razne zanimljive grafite.
Vjerovatno dobar primjer kako bi se i mi rebali angažirati u našem drutštvu u suzbijanju ove drutšvene pandemije mržnje.....

1
Dankec Banankec
To Splitu nemere bit' za heftu

1
Ovim debilima sam još ostao dužan komentar...Iskra je napisao/la: ↑03 maj 2021, 07:05 Prijetnje Srbima u Borovu: Uskrs uz policijsku istragu incidenta
Grupa navijača hodala je ulicama uzvikujući prijeteće poruke pripadnicima srpske nacionalne manjine.
Uskrsno jutro za oko 90 posto srpskog stanovništva u Borovu Selu kraj Vukovara zvučalo je zastrašujuće.
Grupa navijača hodala je ulicama uzvikujući prijeteće poruke pripadnicima srpske nacionalne manjine.
Tako su svojim činom zasjenili godišnjicu ubistva 12 pripadnika hrvatske specijalne policije prije 30 godina – jednog od mnogih nekažnjenih ratnih zločina iz rata ’90-tih.