Atomic je napisao/la: ↑22 mar 2021, 00:19
Meni neka da predlozi,ne bih vise smio u krevet ni s jednom.Hajd ti znaj hoce li nekoj doci u glavu dok spavam
Sta ti je danas. Ne mogu sebi doc od
Inace, ja sam Slovenka, al dijelim misljenje sa Sarajkom. :haya
Ma jer za svaki moj post na seks temam su mislili da je samo laz i trazenje paznje i nista vise
Šta te briga. Kad se budeš smarala mišljenjem anonimusa na internetu isključi ga.
Celjo zna šta su meni pisali sve. I dan danas sam rak - rana pojedinim. Ali me libo
Sto se tice tehnike bolje je kad ga ti njoj a njena drugarica tebi, ako vec nema svoju cundaru moze i tu gumenu stavit' sta ima veze ... mislim da je vece zadovoljstvo nego stajaznam da te zenska samo odere zguza mislim nidje veze.
Ramzess je napisao/la: ↑22 mar 2021, 04:44
Sto se tice tehnike bolje je kad ga ti njoj a njena drugarica tebi, ako vec nema svoju cundaru moze i tu gumenu stavit' sta ima veze ... mislim da je vece zadovoljstvo nego stajaznam da te zenska samo odere zguza mislim nidje veze.
Pitaj svoje masažerke, možda one ovo odlično znaju. Da li su ti to nekad predložile? Ne mora gumena ćundara
Ramzess je napisao/la: ↑22 mar 2021, 04:44
Pitaj svoje masažerke, možda one ovo odlično znaju. Da li su ti to nekad predložile? Ne mora gumena ćundara
Prije ce moji maseri znat' ovo ali ih bas ne bih pitao ...