Iftar je,nije sehur
Duga je noc.

Uh, ima da ti se pije voda samo tako.
evo ti vaktiju za Sarajevo
Pravi moja supruga, svakih 10-ak dana sada. Vole ona i djeca. Ja bas nisam veliki ljubitelj.
e toFatih je napisao/la: ↑22 apr 2021, 20:04 A, ne mogu na to ocutati, znas me toliko @smajlic . "Lejletu-l-kadr nastupa u aksam 8. maja". A da bilo koga iz IZ, pitas jako kratko, "jeste li sigurni", i sami ce reci da nisu. A ipak, insistiraju na nastavljanju ove pogresne prakse. Tesko mi za razumjeti, zaista.
E, to. Ja bih tada bio zadovoljan. I ne samo ja, znam prilican broj ljudi kojima ovo smeta.smajlic je napisao/la: ↑22 apr 2021, 20:10e toFatih je napisao/la: ↑22 apr 2021, 20:04 A, ne mogu na to ocutati, znas me toliko @smajlic . "Lejletu-l-kadr nastupa u aksam 8. maja". A da bilo koga iz IZ, pitas jako kratko, "jeste li sigurni", i sami ce reci da nisu. A ipak, insistiraju na nastavljanju ove pogresne prakse. Tesko mi za razumjeti, zaista.
a najgore je sto je vaktija s njihove stranice
i po dzamijama se proslavlja tad...
umjesto da napisu ispod lijepo napomenu
IZ BiH??smajlic je napisao/la: ↑22 apr 2021, 20:10e toFatih je napisao/la: ↑22 apr 2021, 20:04 A, ne mogu na to ocutati, znas me toliko @smajlic . "Lejletu-l-kadr nastupa u aksam 8. maja". A da bilo koga iz IZ, pitas jako kratko, "jeste li sigurni", i sami ce reci da nisu. A ipak, insistiraju na nastavljanju ove pogresne prakse. Tesko mi za razumjeti, zaista.
a najgore je sto je vaktija s njihove stranice
i po dzamijama se proslavlja tad...
umjesto da napisu ispod lijepo napomenu
1