Koliko imate godina..
Re: Koliko imate godina..
3 forumasa imaju 43 godine, ostalo da imaju po iste godine su po 2 forumasa maksimalno.
Govorim o onima koji su se izjasnili koliko imaju godina..
Govorim o onima koji su se izjasnili koliko imaju godina..
2
1
1
1
Tinsi toliko sistematicna. Ja se divim toj tvojoj osobini.
Znas kad bih ja to skontala?
1
1
Sve ti je oprosteno.
Tebi je nepoznat doktor Ante Mavelic koji je izgradio, osim dzamije u Zagrebu, naselje pored Zeljinog stadiona(Poglavnikovo naselje), kako bi znala za ekonomistu i sportskog radnika Vladu(Dovla) Kaluzu, novinara iz Oslobodjenja Gojka Berica, prevaranta sa Alifakovca i vlasnika prvog kafica u Sarajevu Damira Lisca, legendarnog spikera u dvorani Skenderija i covjeka posebnog glasa Nikolu Bilica, kosarkasa Zdravka Cecura(204cm.) koji je doselio sedamdesetih godina sa zenom u malu garsonjeru u prizemlju u Ljubljanskoj ulici, Dragana Stojnica pjevaca predivnog, toplog glasa koji je zivio i stvarao u Sarajevu(nedaleko od zloglasne Dobrovoljacke ulice) 60-tih godina, Slobodana Stajica, Bozidara Batu Rafajlovica, fudbalera Sarajeva Predraga Pasica, atleticarku i najvecu sportsku novinarku/komentatoricu Milku Babovic koja je odrasla u Sarajevu, a na koju si me podsjetila sa opomenom i metaforom o tankom ledu, Milkinom omiljenom sportu pored atletike - umjetnickom klizanju.
Bogovi su bili milostivi prema njima jer su zivjeli u gradu podno Trebevica kada je bilo najljepse i najcarobnije.
2
2
Kako se pise "Ti si idiot"?
Hajde bolan bolan otvori nam temu sa zanimljivostima iz svega i svacega, sta ti fali? Hajd, pa da se mirimo ko ljjdi, jel Ramazan ili nije? Tako ti dvokrilca?
? Ha? Moze? Jeeeel?
@grunf
@grunf
1
1
Dječurlija...Ariel je napisao/la: ↑22 apr 2021, 18:33 Prosjecne godine forumasa/ica koji su se izjasnili o godinama je oko 37 godina. Upravu je @storm.
25 forumasai/ica su rekli koliko su stari.
5 forumasa/ica ima izmedju 20 i 30 godina.
11 forumasa/ica ima izmedju 30 i 40 godina.
9 forumasa/ica ima izmedju 40 i 50 godina.
Najmladji forumas/ica ima 26 godina, a najstariji 47 godina.
Po tvome najstarijeg Šišam za 10 godina...
Mada moram reči, da mi po razmišljanju dosta njih izgleda starije od mene...
0
- Crvena Nit
- Etablirani član

- Reactions: 2219
Ona je izračunala broj forumaša koji su se izjasnili, a broj aktivnih forumaša je viši od broja koji su se izjasnili.Mehaning je napisao/la: ↑09 maj 2021, 10:06Dječurlija...Ariel je napisao/la: ↑22 apr 2021, 18:33 Prosjecne godine forumasa/ica koji su se izjasnili o godinama je oko 37 godina. Upravu je @storm.
Mada moram reči, da mi po razmišljanju dosta njih izgleda starije od mene...![]()
0
Ona računala samo mene kao najstarijeg, jer sam se izjasnio brojkom....a ima još tu starijih, ali ako ne žele oko toga, nemamo pravi presjekMehaning je napisao/la: ↑09 maj 2021, 10:06Dječurlija...Ariel je napisao/la: ↑22 apr 2021, 18:33 Prosjecne godine forumasa/ica koji su se izjasnili o godinama je oko 37 godina. Upravu je @storm.
Mada moram reči, da mi po razmišljanju dosta njih izgleda starije od mene...![]()
To je statistika i anketa...skup netočnih podataka
2
1
1
1
Možda nisam na temi napisao, ali moj recimo moj 57 rođendan lani su mi svi čestitali... 
A napisao sam to više puta po forumu...
A napisao sam to više puta po forumu...
1
1
- hani_jong_un
- Pjur seks

- Reactions: 31089
najmladji forumas 23Ariel je napisao/la: ↑22 apr 2021, 18:33 Prosjecne godine forumasa/ica koji su se izjasnili o godinama je oko 37 godina. Upravu je @storm.
0
1811
- hani_jong_un
- Pjur seks

- hani_jong_un
- Pjur seks

Ja sam samo za one koji su na ovoj temi rekli koliko imaju godina racunala.
I to sam naglasila u postu gdje sam rekla koliko procentualno ima koga
3
3
Ma ja samo na ovoj temi gledala godine. Mogu azurirati podatke sad kad znam koliko i @Mehaning ima godina ali opet nece biti tacni podaci skroz jer ima puno forumasa koji se nisu izjasnili koliko imaju godina. To sto je neko na nekoj drugoj temi rekao koliko ima godina neka zaboravi jer ja to bas i ne pamtim tako dobro, pogotovo ako je jednom to spomenuo nekad...
1
1
Ne brini oko toga...Ariel je napisao/la: ↑09 maj 2021, 10:46Ma ja samo na ovoj temi gledala godine. Mogu azurirati podatke sad kad znam koliko i @Mehaning ima godina ali opet nece biti tacni podaci skroz jer ima puno forumasa koji se nisu izjasnili koliko imaju godina. To sto je neko na nekoj drugoj temi rekao koliko ima godina neka zaboravi jer ja to bas i ne pamtim tako dobro, pogotovo ako je jednom to spomenuo nekad...
Meni svi moji vršnjaki očajno stari izgledaju... :face
Imam izgleda sreću sa genima...
Ili možda premalu samokritiku...
4
3
1
1