UZP Herceg Bosna
Moderator/ica: Moderator
Re: UZP Herceg Bosna
Pa eto i da nema SDA oporbe (a po onome što čitam ima), sta želiš reći sa tim?
Ništa od ovoga nije vezano za UZP.
Ništa od ovoga nije vezano za UZP.
0
Tražili smo se po prethodnim životima
nasa stranka nije dite sda a ni sdp
al eto dovoljno je da ima nasa stranka pa da kazes ima opoziciju koja im je prosle godine sa koalicijom uzela milijardu i sl floskule
0
Ma lik ne prati BH scenu. Trojanac je DF. Jedino.
0
A sad adio 
Inače, kad već idemo u dnevnu politiku, naziru se pomaci.
Dogovoreni su izbori u Mostaru, a Covic juce valjda rece, nicim izazvan, da su euro-atlantske integracije primarni interes hrvatskog naroda u BIH.
Pošto je to primarni interes i bosnjackog naroda (a trebao bi biti i srpskog al' to je duža prica), naziru se pomaci.
Dogovoreni su izbori u Mostaru, a Covic juce valjda rece, nicim izazvan, da su euro-atlantske integracije primarni interes hrvatskog naroda u BIH.
Pošto je to primarni interes i bosnjackog naroda (a trebao bi biti i srpskog al' to je duža prica), naziru se pomaci.
2
2
Tražili smo se po prethodnim životima
pa trojanac je bio i sbb
doduse za njih se znalo i ranije al eto
0
Čović to stalno trubi. 1001 put ista priča. Kakve integracije i bakrači.Socrates je napisao/la: ↑24 aug 2020, 19:33 Inače, kad već idemo u dnevnu politiku, naziru se pomaci.
0
A sad adio 
2017
Ima milion njgovih prosera
0
Nemaš dopuštenje za pregledavanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.
A sad adio 
Tema...tema..
0
Tokom cijelog tvog zvota, u tebi se bore dva vuka, dobar i zao. Pobijedice onaj koga vise hranis.
..jesam li ja spomenuo napad ne čitaš me prika..respo je napisao/la: ↑24 aug 2020, 19:24pa paralela je da je napao na jna ovi bi ga sravnili sa zemljom jer je bih tada jos bila u jugoslaviji
zapamti tek u martu 92-e bih stjece nezavisnost
kao prvo srbima bi to dobro doslo kao drugo vjerovatno je kupova vrijeme ili sta vec
ako gledamo samo njega on je amater bio od visestranackih izbora pa sve do smrti a mozda cak i od sudjenja
0
citam ja nego shvatas li ti prika sta ja tebi pisem?laga-nini je napisao/la: ↑24 aug 2020, 20:14..jesam li ja spomenuo napad ne čitaš me prika..respo je napisao/la: ↑24 aug 2020, 19:24
pa paralela je da je napao na jna ovi bi ga sravnili sa zemljom jer je bih tada jos bila u jugoslaviji
zapamti tek u martu 92-e bih stjece nezavisnost
kao prvo srbima bi to dobro doslo kao drugo vjerovatno je kupova vrijeme ili sta vec
ako gledamo samo njega on je amater bio od visestranackih izbora pa sve do smrti a mozda cak i od sudjenja
pa da je rekao nas je rat sta mislis sta bi bilo?
0
pa sta je bila nemam pojma al ocito da bi se drugacije odigravalo da ti predstavnik republike u sastavu jugoslavije kaze sad cemo napasti jna ili sta vec
malo naivno kao sto govoris da je spegelj bio budaletina
0
..provjerio sam napad na ravno je bio 1991 a demokratski izbori 1990..predsjednik države bio Izetbegović kome je Avdić ustupio misto..socrates primi na znanje.. :cek
0
Koje godine BiH proglašava nezavisnost i biva priznata?
0
Reci hodža - Džennet il’ Džehennem?
Na kojem sam spisku?
Da polako krenem
Na kojem sam spisku?
Da polako krenem
..sto te buni..ovo su službeni podaci
Opći izbori u Socijalističkoj Republici Bosni i Hercegovini 1990. održani su 18. studenoga 1990. Izbori su bili su prvi višestranački i demokratski izbori nakon parlamentarnih izbora u Kraljevini Jugoslaviji 1938., ali i jedini održani prije proglašenja neovisnosti. Izbori su se održali za republičku razinu, za članove Socijalističke Republike Bosne i Hercegovine i za Skupštinu Socijalističke Republike Bosne i Hercegovine. Na izborima pobijedili su nacionalne stranke Muslimana, Hrvata i Srba SDA, HDZ i SDS.
0
Izbjegavaš relevantna pitanja.
Ne mislim diskutovati sa tobom više.
Ne mislim diskutovati sa tobom više.
0
Reci hodža - Džennet il’ Džehennem?
Na kojem sam spisku?
Da polako krenem
Na kojem sam spisku?
Da polako krenem