..Hrvatska podupire i imacetw konstruktivnu pomoć..nece bit igri ko sto su Slovenci nama..Socrates je napisao/la: ↑24 aug 2020, 19:33 Inače, kad već idemo u dnevnu politiku, naziru se pomaci.
Dogovoreni su izbori u Mostaru, a Covic juce valjda rece, nicim izazvan, da su euro-atlantske integracije primarni interes hrvatskog naroda u BIH.
Pošto je to primarni interes i bosnjackog naroda (a trebao bi biti i srpskog al' to je duža prica), naziru se pomaci.
UZP Herceg Bosna
Moderator/ica: Moderator
Re: UZP Herceg Bosna
0
UZP "Herceg Bosna". Razumijem da se kroz raspravu ponekad malo odluta, zato sto se nesto pomene a a oko cega bas se svi ne slazu. To moze da bude do 10 postova. Ali, mislim da smo sada pokrili najveci broj tema, koje su dovoljne da se prica o bilo cemu.
Hajde vi...ali, sutra se uclani novi clan, vidi nesto na pocetku, zeli odgovoriti, kad ono zadnjih 10 stranica nema veze sa temom i ne zna da li da cita sve ili ne jer nigdje "ni glave ni repa."
Molim vas, ne zelim da zakljucavam temu. Ali brisacu sve buduce postove koji nisu vezani za ovu temu.
Hvala vam na razumijevanju.
Hajde vi...ali, sutra se uclani novi clan, vidi nesto na pocetku, zeli odgovoriti, kad ono zadnjih 10 stranica nema veze sa temom i ne zna da li da cita sve ili ne jer nigdje "ni glave ni repa."
Molim vas, ne zelim da zakljucavam temu. Ali brisacu sve buduce postove koji nisu vezani za ovu temu.
Hvala vam na razumijevanju.
0
Tokom cijelog tvog zvota, u tebi se bore dva vuka, dobar i zao. Pobijedice onaj koga vise hranis.
Dosta, zaista. Drzite se teme, a to o cemu pricate, ima mjesta bar na par drugih tema. I ne, nije nista sto ste pisali u zadnjim postovima vezano za temu. Postovi su obrisani, i tako ce biti stalno, sve dok se ne bude pisalo na temu u naslovu.
0
Tokom cijelog tvog zvota, u tebi se bore dva vuka, dobar i zao. Pobijedice onaj koga vise hranis.
..slažem se nekoliko puta sam spomenuo da ne brkamo teme..moja sparena forumasica Sarajka cak i demografsko pitanje ugurala.. 
1
1
Ispričavam se Fatih...laga-nini je napisao/la: ↑24 aug 2020, 20:46..Hrvatska podupire i imacetw konstruktivnu pomoć..nece bit igri ko sto su Slovenci nama..Socrates je napisao/la: ↑24 aug 2020, 19:33 Inače, kad već idemo u dnevnu politiku, naziru se pomaci.
Dogovoreni su izbori u Mostaru, a Covic juce valjda rece, nicim izazvan, da su euro-atlantske integracije primarni interes hrvatskog naroda u BIH.
Pošto je to primarni interes i bosnjackog naroda (a trebao bi biti i srpskog al' to je duža prica), naziru se pomaci.
:hahaha :hahaha :hahaha :hahaha
1
1
OK. Tema, to be continued.
0
A tko tjera bošnjačke stranke da stavljaju svoje Hrvate u vrhove lista za izbore 2022?
Zašto su se Emir i Nedžad iz Goražda i Bihaća izjasnili Hrvatima da uđu u Federalni dom naroda 2018?
Ajde sarajka bogati,nemoj se praviti mutava i glupa kad dobro znaš šta pišeš i zašto pišeš...
možeš laganom prodavati maglu jer te još nije prokužio čovjek...
Nisi rekla bojkotiraš li još hrvatske proizvode ili ne?
Jedeš li kraš express pred spavanje ili postiš još uvijek od HR proizvoda?
0
Vuk dlaku mijenja,ćud nikada.
Vidi mi kilera jeste ljut. UhTokmak je napisao/la: ↑24 aug 2020, 22:27A tko tjera bošnjačke stranke da stavljaju svoje Hrvate u vrhove lista za izbore 2022?
Zašto su se Emir i Nedžad iz Goražda i Bihaća izjasnili Hrvatima da uđu u Federalni dom naroda 2018?
Ajde sarajka bogati,nemoj se praviti mutava i glupa kad dobro znaš šta pišeš i zašto pišeš...
Pa vidi, obzirom da Čovke razvaljuje državu s Dodikom u talu...Logično da meni to kao bosanskoj nacionalistici nije to u cilju. Zato pada Dom naroda...
I da navijam da se neutralizira HDZ. Bukvalno. Da nestane s BH poitičke scene... no ne ti recimo Mostaru. Kao čovjek... ili neki Anto u Tuzli..To što nemate oporbu vaš je problem.
To što ti misliš da će HDZ provoditi apartheid i neko mu to dozvoljavati... zbog tkz ugrozbe i majorizacija zaboravi.
Vas u BiH Čović je počistio... ni za vrijeme Turaka niste bilo ovako desetkovani.
Ti ga slijepo podrzavaj dok i Mostar ne postane većinski bošnjački... Srednja Bosna je pala.. Znaš?
Idući je stolni. No od mene ne očekuj da ja podrzavam vaše šurovanje s Dodikom i hinjaluk na konto nekih gluposti. Koje si sebi zatupio u glavu.
Bosanski/ bošnjački narod neće svojim novcima hraniti HDZ uhljebe. Jednostavno sam protiv, i to se nikad nece promijenti. Zato bojkot hercegovačkim tajunima koji pune proračun kantona u kojim su HDZ uhljebi vecina. Pa neka vlasnik Violete pozove Čovića na red. Za opstrukcije i sva popratna sranja (blokade).
Si ???
Ti misliš ja ovo necu napisati? Lud si
0
Zadnja izmjena: Sarajka, dana/u 24 aug 2020, 22:45, ukupno mijenjano 1 put.
A sad adio 
jeste to,za nestanak Hrvata u BiH je zaslužan jedino i isključivo Čović...Sarajka je napisao/la: ↑24 aug 2020, 22:42Vidi mi kilera jeste ljut. UhTokmak je napisao/la: ↑24 aug 2020, 22:27
A tko tjera bošnjačke stranke da stavljaju svoje Hrvate u vrhove lista za izbore 2022?
Pa vidi, obzirom da Čovke razvaljuje državu s Dodikom u talu...Logično da meni to kao bosanskoj nacionalistici nije to u cilju.
I da navijam da se neutralizira HDZ. Bukvalno. Da nestane s BH poitičke scene... no ne ti recimo Mostaru. Kao čovjek... ili neki Anto u Tuzli..To što nemate oporbu vaš je problem.
To što ti misliš da će HDZ provoditi apartheid i neko mu to dozvoljavati... zbog tkz ugrozbe i majorizacija zaboravi.
Vas u BiH Čović je počistio... ni za vrijeme Turaka niste bilo ovako desetkovani.
Zu ga slijepo podrzavaj dok i Mostar ne postane većinski bošnjački... Srednja Bosna je pala.. Znaš?
Idući je stolni. No od mene ne očekujda ja podrzavam vaše šurovanje s Dodikom i hinjaluk na konto nekih gluposti. Koje si sebi zatupio u glavu.
Bosanski/ bošnjački narod neće svojim novcima hraniti HDZ uhljebe. Jedinstvno sam protiv i to se nikad nece promijenti. Zato bojkot hercegovačkim tajunima koji pune proračun kantona u kojim su HST uhljebi vecina. Pa neka vlasnik Violete pozove Čovića na red. Ja opstrukcije i sva popratna sranja (blokade)
Ende!
pa možeš li barem malo promijeniti priču,a ne uvijek istu mantru landarati...
HDZ nema oporbe u BiH jer su Bošnjaci svojim izborom Komšića u tri navrata i prijetnjom za hrvatske domove naroda na državnoj i federalnoj razini jednostavno naveli Hrvate da glasuju samo za jednu stranku,tj. HNS kao krovnu organizaciju ,a sve ostalo bi bilo bacanje glasova u bunar.
I ti znaš tu činjenicu vrlo dobro,samo se praviš glupa i naivna.
0
Vuk dlaku mijenja,ćud nikada.
Ja se dobrovoljno identificiram na svim forumima svijeta. I istu priču imam 
0
A sad adio 
Nije covic kriv al jeste hdz politika od stvaranja uzp do danasTokmak je napisao/la: ↑24 aug 2020, 22:47jeste to,za nestanak Hrvata u BiH je zaslužan jedino i isključivo Čović...Sarajka je napisao/la: ↑24 aug 2020, 22:42
Vidi mi kilera jeste ljut. Uh
Pa vidi, obzirom da Čovke razvaljuje državu s Dodikom u talu...Logično da meni to kao bosanskoj nacionalistici nije to u cilju.
Zu ga slijepo podrzavaj dok i Mostar ne postane većinski bošnjački... Srednja Bosna je pala.. Znaš?
Idući je stolni. No od mene ne očekujda ja podrzavam vaše šurovanje s Dodikom i hinjaluk na konto nekih gluposti. Koje si sebi zatupio u glavu.
Bosanski/ bošnjački narod neće svojim novcima hraniti HDZ uhljebe. Jedinstvno sam protiv i to se nikad nece promijenti. Zato bojkot hercegovačkim tajunima koji pune proračun kantona u kojim su HST uhljebi vecina. Pa neka vlasnik Violete pozove Čovića na red. Ja opstrukcije i sva popratna sranja (blokade)
Ende!
HDZ nema oporbe u BiH jer su Bošnjaci svojim izborom Komšića u tri navrata i prijetnjom za hrvatske domove naroda na državnoj i federalnoj razini jednostavno naveli Hrvate da glasuju samo za jednu stranku,tj. HNS kao krovnu organizaciju ,a sve ostalo bi bilo bacanje glasova u bunar.
0
..koga predstavlja hdz..il misliš da ga predstavlja isključivo kameleon komšić..
opet bošnjaci znaju što je najbolje za hrvate..diskriminacija čista a i opet rušimo temu..fatih blokiraj.. 
0
Ajde ne rise.Tokmak je napisao/la: ↑24 aug 2020, 22:47jeste to,za nestanak Hrvata u BiH je zaslužan jedino i isključivo Čović...Sarajka je napisao/la: ↑24 aug 2020, 22:42
Vidi mi kilera jeste ljut. Uh
Ende!
Gdje vam je oporba u većinskim HR kantonima? Ko Vas tu majorizira?
Kako je išla Ljubićeva apelacija? Pa Krišto? Da se vlast HDZ zcementira i da Hrvata ostane 50 000 u BiH.
Ne pravi se ti glup.
Dakle HDZ je svejedno sto se iseljavate... Daj vlast obezbijedi. Pa neće moći.
0
A sad adio