UZP Herceg Bosna
Moderator/ica: Moderator
Re: UZP Herceg Bosna
Joj laganini bolan...laga-nini je napisao/la: ↑24 aug 2020, 23:11..ma ne branim ga lik je bez veze kolko sam čuo iako je meni iz hr teško ocjenjivat al ideš iz loše polazne točke..s svojom tezom soliš pamet hrvatima al to nije samo tvoja dijagnoza nego velikog broja bošnjaka..kao da ja komentiram zašto bošnjaci biraju Izetbegovića i pritom indirektno kažem da su glupi..a time samo vršite još jaču homogenizaciju hrvata a pogotovo poziciju čovića..eto izabrali ste im komšića i lip cirkus napravili..
Ne postoji druga teza iz prostog razloga sto ti nisi osjetio hrvatski gnjev na sebi kao ja na sebi...
0
I say what I think, I think what I say
Nabrojao bih ja jednolaga-nini je napisao/la: ↑24 aug 2020, 23:31 ..ne svaćaš govorim o pristupu..nisam primjetio da hrvati i srbi uče bošnjake koga će birat na čelo sda...ponavljam to bi bila diskriminacija..još su mi najači a to sam na tv par puta čuo kako neki bošnjak priča kako bi on prvi bio za nekog hrvata al ako bi bio i onda nabroji pet neki imena..ej..
Da ga ima...
Uzmi bola čovića sebi nek ide sa genocidašima na slave ubijanja hrvata....
0
Evo ti primjer
U mom gradu se kandidovao za gradonačelnika hrvat...
Glasovat cu za njega...
U mom gradu se kandidovao za gradonačelnika hrvat...
Glasovat cu za njega...
0
..npa kao ne možete svatit čović je tu objekt ne branim ga ja niti ću ga napadat govorim o principima..ovako se stavljate u ulogu boga..a to nikad nije dobro..mad_max_ba je napisao/la: ↑25 aug 2020, 00:37Nabrojao bih ja jednolaga-nini je napisao/la: ↑24 aug 2020, 23:31 ..ne svaćaš govorim o pristupu..nisam primjetio da hrvati i srbi uče bošnjake koga će birat na čelo sda...ponavljam to bi bila diskriminacija..još su mi najači a to sam na tv par puta čuo kako neki bošnjak priča kako bi on prvi bio za nekog hrvata al ako bi bio i onda nabroji pet neki imena..ej..
Da ga ima...
Uzmi bola čovića sebi nek ide sa genocidašima na slave ubijanja hrvata....
0
Pa bolalaga-nini je napisao/la: ↑25 aug 2020, 00:44..npa kao ne možete svatit čović je tu objekt ne branim ga ja niti ću ga napadat govorim o principima..ovako se stavljate u ulogu boga..a to nikad nije dobro..mad_max_ba je napisao/la: ↑25 aug 2020, 00:37
Nabrojao bih ja jedno
Da ga ima...
Uzmi bola čovića sebi nek ide sa genocidašima na slave ubijanja hrvata....![]()
Opravdavas njegove postupke i ljudi slicnih njemu
0
ti neces ii ne mozes da shvatis da to sto ti kazes uloga boga je obicna stvar koju svako normalan bi prihvatiolaga-nini je napisao/la: ↑25 aug 2020, 00:44..npa kao ne možete svatit čović je tu objekt ne branim ga ja niti ću ga napadat govorim o principima..ovako se stavljate u ulogu boga..a to nikad nije dobro..mad_max_ba je napisao/la: ↑25 aug 2020, 00:37
Nabrojao bih ja jedno
Da ga ima...
Uzmi bola čovića sebi nek ide sa genocidašima na slave ubijanja hrvata....![]()
i ti da kazes treba sutra mijenjati bakira i sl ja bih se slozio s tobom pa makar sve hrvati glasali protiv
ako je neko poguban ne samo za hrvate nego i za drzavu naravno da cu reci treba ga mijenjati jer doprinosi stanju koji siri mrznju podjelu i sl
to su covic bakir i dodik i njih svu trojicu treba mijenjati da se nikad vise ne mogu kandidovati sa predsjednika kucnog savjeta a kamoli sta vise
0
..uf ..tesko mozemo raspravljati dolazile u fazu kao kod Srba da su svi Hrvati ustaše osim onih koji su bosnjofili..nije čudo da se ne mičete s mista..za respu..živite ubkakvoj takvoj demokraciji i u demokraciji ne pale revolucionarne metode..
0
pa ovo uopste nije revolucionarna metoda nego metoda zdravog razuma
ko je rekao uopste da su svi hrvati ustase?
sve ustase su hrvati al nisu svi hrvati ustase
nije bosnjofil onaj neki general ili sta je vec po cinu sto je prosle godine na proslavu neke bitke prozivao covica gdje mu je rekao dok se njegova djeca skoluju po inostranstvu moja gladuju u livnu ili tako nesto
znaci ipak obicna raja dolazi pameti i progovara za stvarno stanje na terenu jer nisu vise potkupljivi kao prije kupovinom socijalnog mira kao sto je i na ostalim stranama
ja mogu do sutra pisati kako je u sarajevu npr i prije i danas
al odosmo od teme
sva prica kako ce sutra postojati treci entitet hb i sl pada u vodu kad vidis da oni rade samo za sebe jer su svjesni da je nova hb nemoguca
0
Asti
Brt
Halo, presuda UZP
Dokazano....
0
..kao prvo i bosnjaci su dali svoj obol ustaštvu tako ne prolazi teza da su sve ustaše Hrvati..samo ispravak netočnog navoda.. 
0
..i kakve veze to ima s Čovićem il predstavnicima Hrvata u državnim strukturama..
0
Izvini
Ako je meni bilo namje jeno gdje ja napisah ustaša...
0
Dakle tebi je ok sto dotični ode na veličanje genocidne tvorivene?
0
Ako je to pravi hrvat poserem mu se ja u njegovo hrvatstvo.
Ljutio se ti ili ne...
Ljutio se ti ili ne...
0
..znaci sa potvrđuješ ono sto sam reka da mislite da su svi Hrvati u bih ustaše..osim komsica naravno..haha
0