Ašik pendžer
Re: Ašik pendžer
Ako je ozbiljno, možda i nije za javno objavljivanje. 
Storm i iskra su javno objavili, ali to je njihova priča. Druge priče su možda sasvim drugačije.
Storm i iskra su javno objavili, ali to je njihova priča. Druge priče su možda sasvim drugačije.
2
2
Tražili smo se po prethodnim životima
Da, a cini mi se da nekih ozbiljni veza izmedju forumasa nema. Ili mozda kriju. Kako god nema da su ono rekli nama hej mi smo u vezi
Osim Storma i Iskre naravno.
0
Pa ja, iskreno, i ne smatram da je any of my business da znam da je neko sa foruma u vezi. Potpuno sam ravnodušan prema tome, u smislu da me ništa ne može iznenaditi a i u smislu da niti je dobro niti loše da znam.
Opet kažem, svaka priča je drugačija. Jedna uspješna forumska veza ne znači da će svaka forumska veza biti uspješna.
Ne mogu se učiti iskustva drugih ljudi, u smislu da njihove uspjehe bilo ko može preslikati na svoj život.
Isto tako, jedna neuspješna veza ne znači da će neka moguća nova forumska veza takođe biti neuspješna za istog čovjeka ili ženu.
Nikakvi zaključci što se generalno veza tiče ne mogu biti doneseni na osnovu bilo čega što znamo o bilo kome.
0
Da, uglavnom, mislim da nema niko da je zainteresovan za mene. Valjda bi se javio da jeste.
0
Iskreno mislim da se fakat nesto desi da bi trebao doci neko skroz novi na forum, ko me ne poznaje pa onda, ovako tesko.
0
Pa i ne mora se desiti na forumu.
Ovom ili bilo kojem. Može se desiti na milion drugih mjesta, uključujući virtuelna.
Ovom ili bilo kojem. Može se desiti na milion drugih mjesta, uključujući virtuelna.
0
Pa ne znam.sta da ti kazem, osim da si vrijedna svačijeg truda, i to ozbiljno mislim. Upoznati nekog na forumu je isto ko i na drzgim soc mrezama, ako ne i bolje, iz vise razloga.
Ja ne mogu reći da smo Storm i ja ikada asikovali sto se kaze, mi smo sasvim slucajno i bez ikakve namjere, pretenzije poceli da komunicirano o nekim vrlo.ozbiljnim stvarima i temama...kad sam shvatila sta mi se desava , oboje kad smo shvatili, bjezali smo i uzbjegavali jedno drugo, ali...bezuspjesno. Nekad mislim, tako je jednostavno moralo biti.
1
1
Nije ni to najstrašnija stvar.
Ja se zaljubljujem jednom u dvije hiljade godina.
Ja se zaljubljujem jednom u dvije hiljade godina.
3
1
1
1
1
1
Pa većina ljudi želi da bude voljeno. Nije to ništa neobično.
Vjerovatno mnogi i jesu voljeni, ili barem željeni, i pored toga što misle da nisu.
Ljubav je, međutim, komplikovana formula.
Vjerovatno mnogi i jesu voljeni, ili barem željeni, i pored toga što misle da nisu.
Ljubav je, međutim, komplikovana formula.
1
1