Da, evo sad ozbiljno fakat su mi dvojica forumasa onako zanimljiva ali nije sad da nesto mislim oko toga raditi samo sam onako napisala to. Ne ocekujem nista
Ašik pendžer
Re: Ašik pendžer
1
1
- Crvena Nit
- Etablirani član

- Reactions: 2219
Ja uvijek očekujem iznenađenja.
0
pa mozda je bolje ovako, svako se nada da je jedan od dvojice odabranih .. ako kazes prestane carolija
1
1
Love like you'll never be hurt
Sing like there's nobody listening
And live like it's heaven on earth
Sing like there's nobody listening
And live like it's heaven on earth
Ti si neobicna zena.
Tvoj jedini problem, osim onog koji je ocit, je da gubis vrijeme sa pogresnim ljudima.
2
1
1
1
Kako se pise "Ti si idiot"?
Koja? Čisto da vidim podudaraju li nam se ukusi. Inače..
Forumske su ljubavi ( često ) tužne!
2
1
1
1
A sad adio 
U Hercegovini se draca sadi ispod prozora.John Cleese je napisao/la: ↑06 maj 2021, 16:53
U izvjesnim krajevima Bosne narocitu formu asikovanja nazivaju pendzeranjem.
Nema pendzeranja.
2
2
I opet se zene, udaju.... yebu prije braka...grunf je napisao/la: ↑07 maj 2021, 14:13U Hercegovini se draca sadi ispod prozora.John Cleese je napisao/la: ↑06 maj 2021, 16:53
U izvjesnim krajevima Bosne narocitu formu asikovanja nazivaju pendzeranjem.
Nema pendzeranja.
Kad ho´s nadjes nacin. Kad ne´s, nadjes razlog.
1
1
Ko nije taslačio tuđu ženu - ne zna šta je prava ljubav.
1
1
- hani_jong_un
- Pjur seks

- Reactions: 31198
S kim ti mislis da se ja druzim tacno? Jel mislis ovdje na forumu ili opcenito u zivotu?
Imam lose vijesti a to je da se ja ne druzim ni sa kim osim sa porodicom i kolegama sa posla tokom posla. Izvan ta 2 kruga ja drustva u reali nemam
Ti pogresni sto kazes, ako mislis na muskarce, ne druzim se vise ni sa jednim. Cini se da posto sam ocajna bi pristala na sve i svakoga ali je ocito da nije bas tako...
Uglavnom nemoj ovo sto sam napisala spominjati na drugim temama. Hvala
0
Ja tako 10+ godina. Ne vidim nista lose ni problematicno.Ariel je napisao/la: ↑07 maj 2021, 20:52S kim ti mislis da se ja druzim tacno? Jel mislis ovdje na forumu ili opcenito u zivotu?
Imam lose vijesti a to je da se ja ne druzim ni sa kim osim sa porodicom i kolegama sa posla tokom posla. Izvan ta 2 kruga ja drustva u reali nemam
Ti pogresni sto kazes, ako mislis na muskarce, ne druzim se vise ni sa jednim. Cini se da posto sam ocajna bi pristala na sve i svakoga ali je ocito da nije bas tako...
Uglavnom nemoj ovo sto sam napisala spominjati na drugim temama. Hvala
Osim naslova teme.
0
Da li su Greta Thunberg i Nusret Imamovic clanovi ovog foruma?
Porucite im da imamo odgovarajuce osobe za njih na pdf. Rat u mom sokaku.
Porucite im da imamo odgovarajuce osobe za njih na pdf. Rat u mom sokaku.
0
@Ariel što ti ne izvedeš onog svog krznavca u parkić , ovi ljudi što šetaju druge pse em' ih uvijek ima em' su druželjubivi prema drugima, ja jednom posudio od poznanika iz teretana nakog čehoslovačkog vučjaka da ga malo prošetam , upozn'o hejbet' ženskih usput
samo sam slag'o da je moj
samo sam slag'o da je moj
1
1