Ja tu funkciju obavezno gasim kod svog auta. Anlaser se više troši tako.vjesticanametli je napisao/la: ↑10 maj 2021, 00:21 e nisam to znala al ionako se sam gasi i pali valjda auto zna![]()
O čemu trenutno razmišljate
Re: O čemu trenutno razmišljate
0
Ko nije taslačio tuđu ženu - ne zna šta je prava ljubav.
- hani_jong_un
- Pjur seks

- Reactions: 31151
cito sam da ce da prestanu da ugradjuju u kola taj start stop sistem. kazu vise je los nego sto je dobar hahaOmmadawn je napisao/la: ↑10 maj 2021, 00:23Ja tu funkciju obavezno gasim kod svog auta. Anlaser se više troši tako.vjesticanametli je napisao/la: ↑10 maj 2021, 00:21 e nisam to znala al ionako se sam gasi i pali valjda auto zna![]()
0
1811
- vjesticanametli
- PRObehar

- Reactions: 14232
Sve ja to znam, ali tesko je to objasniti i shvatiti ljudima kojima je po pitanju drustvenih odnosa vodilja ona "samo nek je nas". Taj tjera svoje i ne daje prostora nekome i necemu drugome. I onda se cudi i pita sto tapka u mjestu.Ommadawn je napisao/la: ↑10 maj 2021, 00:13Meni je prijatelj - prijatelj. Šved, Bosanac, Afganistanac, Srbin, nevezano.
Ako šta imam s njim pričati, od njega šta naučiti, da samo sjedimo i šutimo a da nam je fino - to je to.
Ne treba me glava boljeti ni zbog koga.
Danas u radnji jedan naš odavdje. I gleda me onako ispod oka a ja ga ne yebem ni za suhu šljivu. I još se on razgalamio sa svojim djetetom na našem a ja ništa. Znam ja ko je on, zna on ko sam ja. Ali ja isto tako znam da ja sa njim nemam nekog razgovora, da ne dijelimo isto mišljenje i da nemamo zajedničke interese.
I zašto trošiti vrijeme jedan na drugog i glumiti da smo dobri?
Tako i sa nekim kolegama na poslu. Raja na mom odjelu smo ono baš tim i po. Ovi ostali - s nekima dobar, s nekima pričam samo i isključivo što moram.
1
1
Ja se natežem ko gladan srat da izvineš da promjenim auto.
Vidim neko “Uh odoh probati ovo... hajd kasnije ću” i onda nešto doleti između i kontam “ma dobro mi je ovo što imam, ide, vozi, neka ga...”
A inače sam jako težak kod kupovine auta. To kod mene zna trajati mjesecima nekad.
Samo zadnji put se sve desilo za par dana.
1
1
Pfffff audi cu, ma jok, merceses cu , ma jooooooj necuuuuOmmadawn je napisao/la: ↑10 maj 2021, 06:20Ja se natežem ko gladan srat da izvineš da promjenim auto.
Vidim neko “Uh odoh probati ovo... hajd kasnije ću” i onda nešto doleti između i kontam “ma dobro mi je ovo što imam, ide, vozi, neka ga...”
A inače sam jako težak kod kupovine auta. To kod mene zna trajati mjesecima nekad.
Jel tako se patis?
0
Audi svakako ispada iz igre.Iskra je napisao/la: ↑10 maj 2021, 06:49Pfffff audi cu, ma jok, merceses cu , ma jooooooj necuuuuOmmadawn je napisao/la: ↑10 maj 2021, 06:20
Ja se natežem ko gladan srat da izvineš da promjenim auto.
Jel tako se patis?![]()
Ali nije to. Nego nađem ja auto (kad se već odlučim da ću promijeniti) i onda: godište, kilometraža, koliko vlasnika, servisni interval (ono najbitnije), historika (šta je rađeno, šta nije, koje su mane tog modela), tehnička ispravnost (kočnice, gume, motor, elektronika, zadnji tehnički pregled, etc) cijena (prelazi li zadani budžet, zamjena za moj auto, razlika u novcu) i garancije.
1
1
- hani_jong_un
- Pjur seks

- pink floydd
- Prvi Valentajn foruma

- Reactions: 17029
- pink floydd
- Prvi Valentajn foruma

- Reactions: 17029
Ispred jedne prodavnica na ulazu Pise Max 191 osoba može uci...
sto bas 191 sto nisu zaokružili na 190 ..
.
0
- hani_jong_un
- Pjur seks

- medvjed23
- Administrator
- Reactions: 10056
- Kontakt:
kontam da naučim neko novo šahovsko otvaranje.. vazda isto igram, i imam ponešto uspjeha, al pomalo mi dosadilo..
0
- lejlamo
- Komorebi

- Reactions: 13994
nekakav doktor pričao vakcinisanju i kaže, u jednoj firmi u srbiji direktor pozvao radnike da sastave spisak za vakcinaciju te se odazove jedva 10-15%. za nekoliko dana postavi obavijest da oni koji se prijave dobivaju po 40 evra na platu. nakon toga odziv bude 90%.
5
1
4
4
- hani_jong_un
- Pjur seks

a ne mozes ovdje drugacije. u srbiji stade vakcinacija, vucic iskusno ponudi 30 eura svakom ko se vakcinise i sad nastavise jos jace sa vakcinacijom haha
kontam da odem tamo i da se svaki dan vakcinisem, dobijem dnevnicu sto se malo bocnem ocm
kontam da odem tamo i da se svaki dan vakcinisem, dobijem dnevnicu sto se malo bocnem ocm
2
2
1811