Mene uglavnom samo ljudi nerviraju...
Posao, predmeti i slično, nemaju svoju volju, pa te ne zajebavaju namjerno...
Mene uglavnom samo ljudi nerviraju...
Ja te sto to rade namjerno , tj pikusaju, hladno otresem, u sekundi, tako da vise nimad ni ne pikusaju. Zato dosta ljudi musli da sam hladna i nepristupacna.
Pitao je treba li pomoci kad smo se vidjeli, ja rekla da ne treba.. bio bi mi onda jos veci stres da je on tu

Da li si uspjela u tome? Ozbiljno pitam, ako jesi, kako?Iskra je napisao/la: ↑14 maj 2021, 09:08Ja te sto to rade namjerno , tj pikusaju, hladno otresem, u sekundi, tako da vise nimad ni ne pikusaju. Zato dosta ljudi musli da sam hladna i nepristupacna.![]()
Distanciranje s radnim kolegama na neku pristojnu distancu, sa imperativom u granicama propisane lhubaznosti i otvorenosti za suradnju, i jasnog očuvanja privatnog prostora, meni je imperativ. To je u Bosni jako tesko.postici.
Poprilicno. Ima.ljudi naravno s kojima sam.i bliska, ali jedno.ili dvoje tek. Meni je puno "pomoglo" to sto ja inace bastinim dio arapske kulture pa mi he donekle normalno distancirati se i komunikaciju zasnivati samo na poslovnom dijalogu, ne i privatnom.Crvena Nit je napisao/la: ↑14 maj 2021, 17:29Da li si uspjela u tome? Ozbiljno pitam, ako jesi, kako?Iskra je napisao/la: ↑14 maj 2021, 09:08
Ja te sto to rade namjerno , tj pikusaju, hladno otresem, u sekundi, tako da vise nimad ni ne pikusaju. Zato dosta ljudi musli da sam hladna i nepristupacna.![]()
Distanciranje s radnim kolegama na neku pristojnu distancu, sa imperativom u granicama propisane lhubaznosti i otvorenosti za suradnju, i jasnog očuvanja privatnog prostora, meni je imperativ. To je u Bosni jako tesko.postici.![]()
Za mene se ne misliIskra je napisao/la: ↑14 maj 2021, 09:08Ja te sto to rade namjerno , tj pikusaju, hladno otresem, u sekundi, tako da vise nimad ni ne pikusaju. Zato dosta ljudi musli da sam hladna i nepristupacna.![]()
Distanciranje s radnim kolegama na neku pristojnu distancu, sa imperativom u granicama propisane lhubaznosti i otvorenosti za suradnju, i jasnog očuvanja privatnog prostora, meni je imperativ. To je u Bosni jako tesko.postici.
1

Tako je i kod mene, a definitivno se može osobnim ponašanjem signalizirati osobama kako ih želiš prihvatiti.Iskra je napisao/la: ↑14 maj 2021, 20:13Poprilicno. Ima.ljudi naravno s kojima sam.i bliska, ali jedno.ili dvoje tek. Meni je puno "pomoglo" to sto ja inace bastinim dio arapske kulture pa mi he donekle normalno distancirati se i komunikaciju zasnivati samo na poslovnom dijalogu, ne i privatnom.Crvena Nit je napisao/la: ↑14 maj 2021, 17:29
Da li si uspjela u tome? Ozbiljno pitam, ako jesi, kako?![]()
Naravno. Sve je u tome kako.zauzmemo stav od samog pocetka.Crvena Nit je napisao/la: ↑14 maj 2021, 20:23Tako je i kod mene, a definitivno se može osobnim ponašanjem signalizirati osobama kako ih želiš prihvatiti.
1
2

1