Jeste.Evelyn je napisao/la: ↑15 maj 2021, 19:59Pretpostavljam da te to nije sprijecilo da ipak imate sexOmmadawn je napisao/la: ↑15 maj 2021, 19:55
Ja sam izašao sa ženskom, znači cool treba, extra sve, priča, izgled - ma... anđeo.
I zove ona mene da odemo do njenog stana pa da popijemo po čašu vina. Znači, ja se popalio samo tako, ne može ništa to pokvariti a bio sam tad malo zagorio k’o ciganska tava, što jes’ jes’.
Kad smo ušli u stan..... Kad povratio nisam.... Ooj sine...
Imao sam jarane koji su bili peksini ali ovo je najgore bilo.![]()
O čemu trenutno razmišljate
Re: O čemu trenutno razmišljate
2
1
1
1
Ko nije taslačio tuđu ženu - ne zna šta je prava ljubav.
- Crvena Nit
- Etablirani član

- Reactions: 2219
Bitno je ako trazis sredstvo za čišćenje fuga.Evelyn je napisao/la: ↑15 maj 2021, 19:53Cuj kako se kaze fuga ko da je to bitno.. kaze se valjda Fuge isto kao i kod nas.. a soda je slaba za fuge, ja vise koristim gotove preparateCrvena Nit je napisao/la: ↑15 maj 2021, 19:48
Kako se kaže fuga na njemačkom ?
Ja koristim Glanz protiv kalk, sve nestane ispod minute
@Evelyn soda bilarbona i četka !
0
- vjesticanametli
- PRObehar

- Reactions: 14234
Pa ja ne znam, brt, je l' toliko teško platiti kompaniju da ti očisti svakih sedmicu - dvije?
0
Tražili smo se po prethodnim životima
Uff ako mi ima išta gore.vjesticanametli je napisao/la: ↑15 maj 2021, 19:56 da kod ove isto
2 djecw i 2 macke
ja u tenama ulazim mace pazit fuuuuj
Nije sad da sam neki ekstra pedantan ono sve da je cakum-pakum ali neka je čisto jebemga i neka nema smeća razbacanog.
Pa zamisli kartoni od pice okolo, prazni otpatci od čipsa, oni kartoni od gotove hrane...
Ma bježi...
1
1
Odgovor na 99 od 100 pitanja je novac. 
1
1
Ma kod.mene pomaze. To je onda kod tebe nesto zapusteno.
1
1
Jah...
Getriba, kuplung, šubler, hamaršlag-lak... čini mi se radapciger isto...?
1
1
Ja kad sam cula da je neki doktor sokirala sam se i sve mi dok sam cistila stan to bilo u glavi.. znaci 5000 eura placa i da ne moze platiti cistacicu koja ce doci jednom tjedno :face
1
1
- vjesticanametli
- PRObehar

ja jesam poprilicna peka i sve je ko apAteka tako mi je to kad vidjeh bilo
kad udem u svoje svaki put odhuknem
ne bih joj bosa usla nema para i inace samo u svojoj kuci hodam bosa i svugdje nosim pape a ljeti carapice

ne bih joj bosa usla nema para i inace samo u svojoj kuci hodam bosa i svugdje nosim pape a ljeti carapice
0
Lakše biti škrt nego čist.
3
1
2
2
Odgojite macku pa vam.nece praviti nered. Moj Cicko je gospodce, kad je korona pocela naucila sam ga na pra je sapica, sad trazi sam, navikao. 
1
1
Pa ja jedno ti stoto.. Japanac zapustio,Boga pitaj dal je ikad i cuo da postoje fuge i da se ribaju ponekad..
0
- hani_jong_un
- Pjur seks

- Reactions: 31151
Ma znam, al.ne kontam kako je to zapusteno da nista zivo ne pomaze, saspi H2SO4.Evelyn je napisao/la: ↑15 maj 2021, 20:11Pa ja jedno ti stoto.. Japanac zapustio,Boga pitaj dal je ikad i cuo da postoje fuge i da se ribaju ponekad..ako imas prozor npr u kupatilu nemas tih problema jer se ne skuplja vlaga.. ja u svom stanu gdje sam sada imam veliki prozor i bukvalno nisam nikad ni imala potrebu da ih ribam jer se bijele bas lijepo i cim se istusiram otvorim prozor da para odmah izadje..al ako nemas prozor i ako ne ribas redovno onda se tesko skida
Ja sam "bolesna" od cistog kupatila, kad sam.zivcana ribam da se smirim.
0
- vjesticanametli
- PRObehar

Tbj pa.kako.u tom zive?vjesticanametli je napisao/la: ↑15 maj 2021, 20:14 Zato iskra ker ne peru godinama
Slikam nekad kuhinju od kone![]()
0