Ljetos
O čemu trenutno razmišljate
Re: O čemu trenutno razmišljate
Jesmo
Ako ti smeta ne citas.
Simple as that
2
1
1
1
Zadnja izmjena: Polaris, dana/u 15 maj 2021, 23:15, ukupno mijenjano 1 put.
To sam htjela reci.. al ja uvijek kazem jel te to cese? Kao da to nesto ima ruke pa moze da pocese
0
Ja mislim da je to od izlaganja suncu.. al ne znam kako se nije povuklo do sada ako je proslo ljeto se pojavilo.. moguce da si se opet suncala i sad se jos vise prosiruje i vidi.. nanosi kad si na suncu najjaci faktor zastite
1
1
Nismo ali rado ga se sjećamo.
2
2
Ko nije taslačio tuđu ženu - ne zna šta je prava ljubav.
Da pokusat cu. Inace to kad sam ljetos pocrnila, to sto mi je bijelo uopce nije postajalo tamnije nego je ostalo bijelo i bas bila razlika u odnosu na ostatak koze.
0
Nije ti to ništa strašno, ne brini.
Dok te ne iritira i ne svrbi, ne boli - sve okej.
Koža se mijenja, jer starimo, jbg.
Od moje rodice mala imala pa je ja zajebavao da će joj otpasti ruka, dijete se istraumiralo, jedva je smirili...
3
2
1
1
Kako si dosao do zakljicka da nisam razgovarao sa njom??
Pa iz načina razgovora, iz nacina dopisivanja, valjda se moze zakljuciti da li je zagrijana za tebe ili nije. Valjda.
1
1
Hajd' ti nama opiši jedan od tih razgovora. O čemu ti rszgovaraš sa djevojkama? Ne bih te pitao da sam ne potenciraš to konstantno odbijanje.
0
Tražili smo se po prethodnim životima
Ti si razgovarao sa njom? Dopisivao se?
0
S kojom??
Ako mislis o ovoj nedostiznoj... Jednostavno odavala utisak nedostizne. Stalno se oko nje vrtili muskarci. I sad mene sa prosječnim izgledom i stalezom, i skromnim socijalnim duhom, da me odabere. Hhmmm
1
1
Zadnja izmjena: Podrinjac, dana/u 15 maj 2021, 23:59, ukupno mijenjano 1 put.
Ne znam kako da opisem.
Al stvarno ne znam. Razgovor ko razgovor. Bez perverznosti. Bez glupiranja. Bidalesanja. Kulturan razgovor. Skroman i iskren. Ne lažem, sebe ne predstavljam kao nekog drugog. Ja se trudim da sebe predstavim. Problem je, mislim, što nisam šupljator. Ne vodim šuplje priče. To nisam ja. Ali sam i veliki tremaroš. I to je problem.
0
- hani_jong_un
- Pjur seks

- Reactions: 31151
ja curama slazem da studiram stomatologiju, a ustvari sam stay at home son ☹
2
2
1811