Opisi nam.kako se to.kod tebe manifrstira?
Ljubomora
- vjesticanametli
- PRObehar

- Reactions: 13893
- vjesticanametli
- PRObehar

- Reactions: 13893
- Heidi
- Lemon Addict

- Reactions: 27201
Re: Ljubomora
Idem sa drugovima na utakmicu.
Idi ljubavi, lijepo se provedi. :dasmustrasnuzvaku
Sta ces ti raditi!?
Ah, ne znam, mozda izadjem s curama ako budu raspolozene.
Tajac.
Tajcina.
Tezak zrak.
Mozemo gledati neki film, da ne budes sama.
Kako ti kazes ljubavi.
Idi ljubavi, lijepo se provedi. :dasmustrasnuzvaku
Sta ces ti raditi!?
Ah, ne znam, mozda izadjem s curama ako budu raspolozene.
Tajac.
Tajcina.
Tezak zrak.
Mozemo gledati neki film, da ne budes sama.
Kako ti kazes ljubavi.
3
3
Koje smo mi profi znaci
3
3
Ters je ”čovjek koji je uvijek upravu, al’ drugi to ne razumiju”- A.Sidran

@Socrates ti kao prvi do Njegove Visosti Prvog na.ovom forumu, trebas temu razvijati, davati vlastito misljenje.potkrijepljeno vlastitim.primjerom, dakle...kazi nam..
Kako se kod tebe manifestira ljubomora,
Kad.si je i zasto prvi out osjetio?
Ne zezem se Boga mi.
Ja cu navesti kad se to.meni prvi out desilo..i kako sam.skontala.da je to ljubokora.
Kako se kod tebe manifestira ljubomora,
Kad.si je i zasto prvi out osjetio?
Ne zezem se Boga mi.
Ja cu navesti kad se to.meni prvi out desilo..i kako sam.skontala.da je to ljubokora.
0
Napisao sam na drugoj temi. Nisam bijesan. Ne bih ubijao, šamarao, palio. A ništa, prije svega razočaranost. Mislim, kakva osoba ne vidi kad je partner ljubomoran? Zašto to potpirivati? Zašto ne izbjegavati?
Koliko god se slažem sa Miss, ipak ljubomora ima veze i sa ponašanjem partnera. Ako partner svjesno stvara ljubomoru, ili ne primjećuje kada je partner ljubomoran, pa radi nešto po tom pitanju, onda je ta osoba emotivni invalid.
Dakle, đavolja posla.
0
Tražili smo se po prethodnim životima
Auuuh....teska.kvalifikacija "emotivni invalid"Socrates je napisao/la: ↑24 maj 2021, 22:09Napisao sam na drugoj temi. Nisam bijesan. Ne bih ubijao, šamarao, palio. A ništa, prije svega razočaranost. Mislim, kakva osoba ne vidi kad je partner ljubomoran? Zašto to potpirivati? Zašto ne izbjegavati?
Koliko god se slažem sa Miss, ipak ljubomora ima veze i sa ponašanjem partnera. Ako partner svjesno stvara ljubomoru, ili ne primjećuje kada je partner ljubomoran, pa radi nešto po tom pitanju, onda je ta osoba emotivni invalid.
Dakle, đavolja posla.
Obrazlozit cu kasnije to
A kako primjetiti ako.krije. ?
Sta je.izazvalo prvu ljubonoru kod tebe?
1
1
Emotivni invalid u toj vezi. Kako god.Iskra je napisao/la: ↑24 maj 2021, 22:11Auuuh....teska.kvalifikacija "emotivni invalid"Socrates je napisao/la: ↑24 maj 2021, 22:09
Napisao sam na drugoj temi. Nisam bijesan. Ne bih ubijao, šamarao, palio. A ništa, prije svega razočaranost. Mislim, kakva osoba ne vidi kad je partner ljubomoran? Zašto to potpirivati? Zašto ne izbjegavati?
Dakle, đavolja posla.
Obrazlozit cu kasnije to
A kako primjetiti ako.krije. ?
Sta je.izazvalo prvu ljubonoru kod tebe?
Možda u drugoj vezi nije.
0
Tražili smo se po prethodnim životima
Postoje ljudi s kojima ne mozes to izbjeći. Jednostavno. Sto ti vise pokušavaš da izbjegneš to te više pritiska i kontrolira.Socrates je napisao/la: ↑24 maj 2021, 22:09Napisao sam na drugoj temi. Nisam bijesan. Ne bih ubijao, šamarao, palio. A ništa, prije svega razočaranost. Mislim, kakva osoba ne vidi kad je partner ljubomoran? Zašto to potpirivati? Zašto ne izbjegavati?
Dakle, đavolja posla.
Začarani krug. Iz osobnog iskustva.
0
A sad adio 

1