Na forumu smo svi kraljevi I kraljice
Ljubomora
Re: Ljubomora
Ama.bolan to sto.neko ne.prepozna ljubomoru ne cini ga emotivnim invalidom. Nemogucnost prepoznavanja ljubavi kao uzvisene i emocije nad emocijama, i nerazumjevanje iste za mene bi bila odlika emotivne invalidnosti. Ljubomora je degradirajuca emocija koju nekada jednostavno iz straha ne zelimo vidjeti.
0
Vala ja sve radim dok ne kaze Nemoj to raditi ljubomoran sam...
A jeeelll???
Nisam znala
Dobro necu vise
Ja sam grozna. Nisam kraljica.
Imam 30 i kusur al idalje me žele
A jeeelll???
Nisam znala
Dobro necu vise
Ja sam grozna. Nisam kraljica.
Imam 30 i kusur al idalje me žele
0
Ters je ”čovjek koji je uvijek upravu, al’ drugi to ne razumiju”- A.Sidran

ima ih koji me znaju i van foruma
ali sam ja na forumu arapce
1
1
SARAJEVO HORDE BOG I ČARŠIJA
Ja pričam o očekivanjima. Nadam se da se svi slažemo da ljubomora nije prijatan osjećaj onom koji ga ima.
Dakle, treba ga osoba izbjegavati. E sad, htjeli priznati ili ne, mi svi imamo očekivanja od partnera kako treba da se ponaša da mi ne bi osjećali ljubomoru. Ne moramo ih mi naglas reći ali očekivanja postoje.
Ta očekivanja mogu biti u granicama normalnog, a mogu biti i nenormalna. Ako su u granicama normalnog, a partner ih opet ne ispunjava, taj partner, najblaže rečeno, ne jebe tu vezu pet posto, ili je emotivni invalid.
Dakle, treba ga osoba izbjegavati. E sad, htjeli priznati ili ne, mi svi imamo očekivanja od partnera kako treba da se ponaša da mi ne bi osjećali ljubomoru. Ne moramo ih mi naglas reći ali očekivanja postoje.
Ta očekivanja mogu biti u granicama normalnog, a mogu biti i nenormalna. Ako su u granicama normalnog, a partner ih opet ne ispunjava, taj partner, najblaže rečeno, ne jebe tu vezu pet posto, ili je emotivni invalid.
0
Tražili smo se po prethodnim životima
Socrates je napisao/la: ↑24 maj 2021, 22:22 Ja pričam o očekivanjima. Nadam se da se svi slažemo da ljubomora nije prijatan osjećaj onom koji ga ima.
Ta očekivanja mogu biti u granicama normalnog, a mogu biti i nenormalna. Ako su u granicama normalnog, a partner ih opet ne ispunjava, taj partner, najblaže rečeno, ne Hebe tu vezu pet posto, ili je emotivni invalid.![]()
Podrazumjevas umisljaj.
0
Nista nek mi ne ocekuje, nek mi fino kaze :haya
Čuj ocekivanja...pff.
Čuj ocekivanja...pff.
0
Ters je ”čovjek koji je uvijek upravu, al’ drugi to ne razumiju”- A.Sidran

Ne mora biti umišljaj. Ali, ako ne znaš šta tvog partnera kojeg, navodno, voliš čini ljubomornim, onda tu nema šta dalje da se priča.Iskra je napisao/la: ↑24 maj 2021, 22:25Socrates je napisao/la: ↑24 maj 2021, 22:22 Ja pričam o očekivanjima. Nadam se da se svi slažemo da ljubomora nije prijatan osjećaj onom koji ga ima.
Ta očekivanja mogu biti u granicama normalnog, a mogu biti i nenormalna. Ako su u granicama normalnog, a partner ih opet ne ispunjava, taj partner, najblaže rečeno, ne Hebe tu vezu pet posto, ili je emotivni invalid.![]()
Podrazumjevas umisljaj.
Ne mora biti umišljaj.
0
Tražili smo se po prethodnim životima
Koliko nas ima ovakvih

0
Moraš da istreniraš svoj um da bude jači od tvojih osjećanja,ili ćeš izgubiti samog sebe.
Kad god sam imala osjecaj ljubomore, neke nepravde, opasnosti neke u tom smislu ispostavilo se da je tocno.. nas zene intuicija nikada ne vara 
1
1