Hoću da kažem! (2020. - 2025.)
- Crvena Nit
- Etablirani član

- Reactions: 2219
Re: Hoću da kažem!
https://horoskopskiznakovi.com/rak-podznak-lav/Max je napisao/la: ↑29 maj 2021, 11:50Zenski način muškog odmjeravanja čiji je veći....
Mlada ako si dosla ovde na forum iskljucivo da provociras isprati se sama, ovde ipak pokazujemo puno vise postovanja prema sugovorniku nego na drugim mjestima. Meni ne pada na pamet da pratim tvoje postove i da smirujem za tobom. Ili se uozbilji i postuj ili cu biti primoran sankcije sprovodit sto mi nije tesko ali ne bih zelio jer mislim da ti mozes puno puno bolje.
0
U suše i čevabdžinica kod Ibre
Ja tu jedem kad jedem vani
0
I say what I think, I think what I say
Od kud ti znas sta sam ja u znaku pa cak i u podznakuCrvena Nit je napisao/la: ↑29 maj 2021, 13:07https://horoskopskiznakovi.com/rak-podznak-lav/Max je napisao/la: ↑29 maj 2021, 11:50
Zenski način muškog odmjeravanja čiji je veći....
Mlada ako si dosla ovde na forum iskljucivo da provociras isprati se sama, ovde ipak pokazujemo puno vise postovanja prema sugovorniku nego na drugim mjestima. Meni ne pada na pamet da pratim tvoje postove i da smirujem za tobom. Ili se uozbilji i postuj ili cu biti primoran sankcije sprovodit sto mi nije tesko ali ne bih zelio jer mislim da ti mozes puno puno bolje.
![]()
1
1
Pa vidim kako nisam, izucavas moj horoskop cak.. ja to radim samo kad sam zaljubljena u nekoga
Al ja trazim normalni horoskop a ne najgore moguce karakteristike za tu osobu
1
1
- hani_jong_un
- Pjur seks

- Reactions: 31150
- Crvena Nit
- Etablirani član

Ne izučavam, na onom forumu smo pričale, a natalna karta se analizira, džaba znak/podznak bez natalne.
0
- Crvena Nit
- Etablirani član

- Heidi
- Lemon Addict

- Reactions: 27203
Sve pod kontrolom. Momci iznose stvari, ja pazim da mi sta ne slome
1
1
Hajde eto imas fanove i vjerne pratioce. De se unormali eto pliz...
1
1
I say what I think, I think what I say
Ja kad sam selila..znaci platila sam 70 eura ljudima.. da bi dosao jedan decko sve sam kao da odradi i to smo sestra i ja mu pomogle pola stvarii prenijeti.. kaze ona mene sramota da on radi a mi da gledamo
0