Xeno je napisao/la: ↑08 jun 2021, 23:43
Bez uvrede, ali koji stabilan muskarac ide da se napumpa u teretanu jer zna da uskoro dolazi sezona ljeta, odmora, plaza, golih torsoa, da bi mogao da se pokazuje pred svjetinjom, odnosno zenskima.. a vec je u vezi/braku
Iskreno sve i do jedan to radii kao i zenske.. prije ljeta 2-3 mjeseca ubijaju se od treninga da bi tijelo izgledalo sto savrsenije na plazi pa nije to nesto novo ta sta prvi put cujemo.. pa i zene kada kupuju kupace kostime.. gledas da istakne sve najljepse i naglasi.. zbog koga? Nisam zbog sebe sigurno jer da je zbog mene najradije bi se kupala gola tako mi je svejedno jel mi kupaci zut il crn
Xeno je napisao/la: ↑08 jun 2021, 23:43
Bez uvrede, ali koji stabilan muskarac ide da se napumpa u teretanu jer zna da uskoro dolazi sezona ljeta, odmora, plaza, golih torsoa, da bi mogao da se pokazuje pred svjetinjom, odnosno zenskima.. a vec je u vezi/braku
Iskreno sve i do jedan to radii kao i zenske.. prije ljeta 2-3 mjeseca ubijaju se od treninga da bi tijelo izgledalo sto savrsenije na plazi pa nije to nesto novo ta sta prvi put cujemo.. pa i zene kada kupuju kupace kostime.. gledas da istakne sve najljepse i naglasi.. zbog koga? Nisam zbog sebe sigurno jer da je zbog mene najradije bi se kupala gola tako mi je svejedno jel mi kupaci zut il crn
Da se pokaze pred drugima. Posuditi BMW je isto. Imat ce nekad covjek i svoj.
Ne dopusti da ti pjeva gdje si bila kad sam bio niko, k'o onaj sto se nabild'o.
MunDzi je napisao/la: ↑08 jun 2021, 23:45
Joj Evelyn sto trolas ko velika.
E cuj BMW i to jos nije njegov. :face
Mundzi nista ja ne trolam niti izmisljam niti sam ikada to radila.. ako sam slagala bilo sta od ovoga nek se probudim ruzna i nek mi nesto bude
Nemam potrebu da lazem.. stvarnoo je decko dosao sa prelijepim bmw-om kojeg je na kraju dana morao da vrati frendu :face tu mi je opao u ocima znas kako.. da uradi ne znam sta ja to necu zaboraviti nikad
Ma nije sramota sto nemas nego je sramota da posudis i tim se "kurcis" ili hoces da impresioniras necim sto nit ni stekao nit je tvoje.. znaci blam :face
Nebitno da bude milijarder jednoga dana ja bih to uvijek pamtila i u mojim ocima bi bio na neki nacin jadan i smjesan. Ne zato sto nema skupo auto, nemam ni ja.. nego zato sto se pretvara da je nesto sto nije
Ma nije sramota sto nemas nego je sramota da posudis i tim se "kurcis" ili hoces da impresioniras necim sto nit ni stekao nit je tvoje.. znaci blam :face
Nebitno da bude milijarder jednoga dana ja bih to uvijek pamtila i u mojim ocima bi bio na neki nacin jadan i smjesan. Ne zato sto nema skupo auto, nemam ni ja.. nego zato sto se pretvara da je nesto sto nije
Ja kako sam shvatio, nije se pretvarao, pa ga uhvatila u lazi, nego je priznao da nije njegovo i da je posudio.
Stvar impresije. Mozda nije zelio da tebi bude neugodno u autu koje on ima, ili nema. Sta bi da je posudio novac samo da te izvede na rucak/veceru i pice?
Ja kako sam shvatio, nije se pretvarao, pa ga uhvatila u lazi, nego je priznao da nije njegovo i da je posudio.
Stvar impresije. Mozda nije zelio da tebi bude neugodno u autu koje on ima, ili nema. Sta bi da je posudio novac samo da te izvede na rucak/veceru i pice?
Ispao je glup.. prvo je rekao da on ima dva auta, kao nekog golfa i tog bmw-a, pa je onda reko poslije tek (kad je mozda vidio koliko sam opustena i normalna i koliko me bas boli briga sta vozi) da je to od prijatelja mu auto i da on planira da kupi uskoro nekog audija rekao je kojeg, al nemam pojma sta je rekao.. ja da sam nekulturna kao sto nisam mogla sam da ga samo tako ponizim i ocrnim da ga bude stid sto je prvo posudio a onda sto je slagao mi..
A npr ako je posudio novac da me izvede na pice to je nesto drugo, zato sto npr bez toga ne mozes izaci i to je bas neophodno nesto sto mora covjek osigurati bilo gdje da krene a pogotovo na dejt u kafic.. ali neki skupi bmw bas nije potreban, to je cisto zelja da se prikazes necim sto nisi
Ako bas vec mora da se bilo sta posudi onda ono bas sto je neophodno se posudi.. to je isto da ja pitam Hanija da mi posudi 200 eura i s tim novce odem da kupim neku markiranu haljinu koja mi se svidja.. a mogla sam bez te haljine npr, to je luksuz bez kojeg se moze.
To po mom misljenju rade samo budale.. il je nezreo il je neizviljen il je jednostavno klinac zeljan dokazivanja..meni je to sve odbojno